Energiile Anului 2016-Jeniffer Hoffman

flori

Perioade de putere

Pe parcursul fiecarui an exista perioade de putere in care echilibrul energetic al Pamantului se schimba, noi traim puternice transformari energetice, apar noi alinieri enegetice, noi vortexuri se deschid si/sau se inchid altele vechi. Toate acestea se ciocnesc deseori cu vibratiile noastre energetice proprii si ne pot face sa ne simtim foarte inconfortabil si chiar bolnavi din punct de vedere fizic. Le putem numi simptome ale inaltarii si ele fac parte din calatoria inaltarii noastre, deoarece avem nevoie sa aducem energie noua pe pamant ca parte a misiunii noastre de a crea raiul pe Pamant.
In acest an, aceste perioade vor fi chiar mai puternice deoarece nu numai ca aducem energie noua, dar si integram energii dimensionale, asa ca perioadele de putere vor fi amplificate, mai perturbatoare si mai transformative atunci cand vechile portaluri si energii se vor lupta sa ramana deschise si sa nu integreze frecventele mai inalte.
Ele nu prea au de ales in acest caz deoarece atunci cand Pamantul si omenirea se inalta, nivelele in crestere ale energiei vor ridica la un moment toate nivelurile energetice. Asa ca inaltarea este inevitabila dar ea poate fi usoara, printr-o integrare voluntara sau foarte dificila, atunci cand se opune rezistenta integrarii. Vom face tranzitia, prin integrarea 5D, in tot acest an, pe masura ce vom descoperi aspectele finale ale densitatii pure si vom recalibra energia planetei. Si asta face intregul an o perioada de putere, chiar daca vor exista perioade pe parcursul lui, acest an are patru perioade deosebit de puternice, in care vom observa o activitate energetica amplificata.
Odata cu aceste perioade de putere putem vedea schimbari ale pamantului, furtuni puternice, inundatii, cutremure sau conditii climaterice neobisnuite. In propriile noastre vieti putem avea parte de finaluri bruste, perturbari, schimbari, razgandiri si schimbari de parere. In plan global, vom afla despre secrete, scheme, coruptie, scandaluri si jocuri de putere. Aceste perioade de putere descriu unele sau mai multe portiuni mai active sau mai intense ale acestor cicluri si activitatea s-ar putea sa nu se limiteze numai la aceste perioade.
Avem doua perioade de eclipse in acest an, in martie si in septembrie si ele sunt ambele importante deoarece ele aspecteaza toate planetele exterioare, impreuna cu Ceres si Chiron. In luna martie, asteptati-va la unele evenimente ce pot schimba lumea si care vor avea impact asupra tuturor, tot ce ramane neincheiat in martie avand a alta ocazie de incheiere in septembrie. Nu este sfarsitul lumii, dar va exista un moment de eliberare a oamenilor saraci, defavorizati, asupriti, supusi relelor tratamente si abuzati din lume, a celor ce sufera de pe urma lacomiei, puterii si controlului (ceea ce ne include mai mult sau mai putin pe toti).
Mercur este retrograd in acest an in ianuarie, mai, septembrie si decembrie patru pozitii retrograde in loc de trei in mod normal. Pe parcursul perioadelor de Mercur retrograd suntem sfatuiti sa nu incepem proiecte noi, sa nu semnam contracte si sa verficam de doua ori tot ce este legat de calatorii si comunicatii. Din moment ce intreaga perioada retrograda include o perioada de umbra de trei saptamani inainte si dupa perioada de retrograd efectiv, un Mercur retrograd dureaza aproape noua saptamani si nu putem opri totusi tot ce facem timp de 36 de saptamani dintr-un an. Cel mai bun mod de gestionare a acestor perioade este sa verificam de doua ori totul, sa nu actionam in graba, sa acordam atentie lucrurilor blocate sau care nu se misca si sa folosim acele momente pentru a regandi, revizui, elibera si a ne improspata si relaxa.

1 ianuarie 31 martie 2016-01-29

2016 incepe in forta cu multa energie ce avanseaza si care uneori poate fi simtita ca fiind un pic covarsitoare. Dar cu Mercur si Jupiter retrograde in ianuarie, trecutul nostru poate constitui o prezenta constanta, ca o varianta de ales printre altele. Vom avea ocazii sa pasim in noi realitati sau sa ramanem in cele vechi. Nicio alegere nu este gresita si daca alegem acum trecutul, atunci 2016 ne va oferi si alte ocazii de a face o alegere diferita.
Din moment ce este o perioada de Mercur retrograd, alegerile facute acum s-ar putea sa revina mai tarziu pentru reluare si revizuire, situatiile putand reaparea in februarie, dupa ce Mercur trece direct pe 15.

Martie 2016

Aceasta este o perioada deosebit de importanta de putere deoarece are o eclipsa care cade pe Chiron, vindecatorul ranit. Aici vom vedea traumele sufletului, cum s-au intamplat, la ce au dat nastere si cum le-am permis sa ne limiteze bucuria si implinirea. In aceasta luna va curge multa energie karmica, aducand ocazii de incheiere a ciclurilor karmice si de eliberare de sub energia acestora. La nivel global, s-ar putea sa vedem un efect de domino al descoperirilor legate de activitatile unei organizatii guvernamentale ce vor implica pe multi altii, aducand la suprafata anumite adevaruri foarte neplacute ce ii vor infuria si ii vor dezamagi pe multi.
Odata cu eclipsele din luna martie se deschide o poarta a carei inchidere s-ar putea sa nu vina pana la eclipsele din luna septembrie. In orice caz, energia lunii martie stabileste cursul pentru puterea transformatoare a anului 2016, deschizand in acelasi timp perioada de activitate planetara retrograda intensa din aprile si pana in iunie ce va continua sa macine iluziile lipsei de putere, ce au pastrat omenirea timp de secole intr-o stransoare de menghina paralizanta.
Aceasta nu este miscarea puterea poporului din anii 60, in care ne-am stabilit asteptarile ca guvernele noastre sa ne serveasca interesele, raliindu-ne impotriva lor atunci cand nu o faceau, doar pentru a fi intampinati cu si mai multe ziduri de netrecut pe care le-au inaltat pe de o parte turnandu-ne tot felul de platitudini si pe de alta parte continundu-si nestingheriti urmarirea propriilor agende.
Acesta este o miscare puterea poporului in care ne intelegem puterea si ne setam asteptarile fata de guverne si de institutiile sociale tinand cont de aceasta putere.

Iulie si august 2016

Vad aceasta perioada de putere ca fiind o perioada de gratis pentru toata lumea in care haosul va continua sa amestece informatii, revelatii, minciuni si adevaruri intr-un flux imens de informatie ce va prelua tot ce a iesit la iveala in martie, ducand lucrurile un pas mai departe sau chiar spre finalizare. Fiti atenti la ceea ce cititi sau auziti in media si apoi priviti mai departe de suprafata. In aceasta perioada vom vedea cum mijloacele de comunicare in masa alternative vor iesi in evidenta ca surse de informatii reale, adevarata si precise.
Feriti-va de furie si de indignarea indreptatita, de genul cum au putut face asa ceva, indiferent de cat de justificata ar fi o astfel de pozitie. Nu ne putem permite sa fim furiosi in aceste momente, fara sa folosim furia intr-un mod care sa ne transforme. Deziuluzia colectiva legata de structurile de putere 3D trebuie sa se transforme in actiune hotarata si plina de forta, care sa se concentreze aspra crearii congruentei vibrationale inalte in intreaga lume. In caz contrar, furia noastra colectiva nu va face altceva decat sa alimenteze si mai mai mult retelele de energie 3D.
Daca vrem sa traim intr-o lume ce rezoneaza cu pacea, bucuria, iubirea si prosperitatea pentru toti, o lume pe deplin posibila cu resursele de care dispune lumea, daca acestea nu ar fi canalizate doar in buzunarele catorava alesi, atunci aceasta trebuie sa fie intentia noastra colectiva.

Septembrie 2016

Jupiter, simbolul credintelor, al generozitatii si expansiunii trece in aceasta luna in Balanta. Orice moment in care o planeta exterioara isi schimba semnul reprezinta un mare eveniment si ultima data am avut acest aspect in luna octombrie 2004. Daca trezirea noastra spirituala s-a intamplat prin 2003, atunci 2004 a fost probabil momentul in care totul s-a prabusit si stiu ca acest lucru mi s-a intamplat mie. Trezirea noastra spirituala din 2003 a devenit un tsunami ce adistrus totul in cale.
Acum avem un ciclu nou si de aceasta data este unul diferit. In ciclul din 2003 Pluton se afla in Sagetator, semnul lui Jupiter, care si-a extins abordarea de genul nu se iau prizonieri si in cazul transformarii si a indepartat toate limitarile si tot ce ne tinea pe loc. Nu a fost nici dragut, nici distractiv, atunci cand am trecut de la binecuvantare la suferinta si apoi a trebuit sa ne re-cream viata din temelie. Vedeti vreo legatura cu felul in care am creat si noul pamant din temelie? De data aceasta este insa diferit, deoarece aducem pe aceasta cale unelte noi, invatatura, constiinta treaza si intentii. Va fi un alt punct de cotitura din 2016 si unul ce ne va da multa putere.
In aceasta luna au loc doua eclipse, la fel ca in martie. Prima este o noua eclipsa solara a lunii si a doua este o eclipsa de luna plina, din nou pe Chiron, toate acestea reprezentand o noua chemare de eliberare a karmei, traumei, si a ranilor sufletesti si de renuntare la ultimele ramasite ale Vindecatorului MartirizatTM. Ori de cate ori ne permitem sa fim tinuti ostatici de orice energie, a noastra sau a altcuiva, luna aceasta ne va aduce revelatii si transformare, daca suntem pregatiti pentru asta.
Amintiti-va ca in acest an cuvantul cheie este congruenta, ceea ce presupune ca toate partile sa lucreze impreuna in armonie, in contextul intentiei noastre. Orice se schimba, se transforma, se misca din loc, pleaca sau vine reprezinta o schimbare constanta a cursului astfel incat sa poata fi atinsa congruenta.

Noiembrie si decembrie 2016

O alta perioada de putere in acest an foarte aglomerat, dar aceasta va fi un pic mai linistita, in functie de locul in care ne aflam pe calea noastra. Pana in acest moment fie va veti sarbatori evolutia fie va veti lupta in continuare cu alegerile de viata. Si pana la Craciun vor fi multe lucruri de sarbatorit, pe masura ce ne vom ancora puternic in noile realitati multi-dimensionale.
Vom avea pace pe pamant de Craciun? S-ar putea, deoarece pana atunci vom fi facut multe progrese in directia intelegerii motivelor pentru care pacea, bucuria, iubirea si abundenta sunt singurele lucruri ce vor permite omenirii sa nu devina doar o nota de subsol in istoria universului.
Si anul se va incheia asa cum a inceput, cu toate planetele in miscare directa, cu exceptia lui Mercur, care se va afla in a patra perioada de miscare retrograda a anului 2016. Vom reveni oare iar in punctul de inceput, pe 1 ianuarie 2016, intrebandu-ne daca lucrurile se vor schimba vreoadata, sau vom fi trecut de 3D si vom fi integrat noile realitati dimensionale astfel incat sa putem incepe anul 2017 ca fiinte spirituale omenesti, multi-dimensionale, pe deplin ancorate? Aceasta mingie este in terenul nostru si de noi depinde sa castigam meciul.

Sursa: editura foryou

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s