Arhangelul Gabriel: Am venit să vă anunț un eveniment crucial-confirmari

18 feb.2016; channeler Christine Preston)
Traducere Const. Mihăilescu

gabriel

Christine: După o lungă conversație cu Archeia Faith în această dimineață, a urmat o mai lungă rugăciune tăcută
către Tatăl Ceresc pentru a-mi aproba și înlesni coborârea conștiinței Elohimilor, Arhanghelilor, Maeștrilor Înălțați, Helios și Vesta, inclusiv Saint-Germain și Domnul Iisus Hristos, precum și conștiința Inelului Solar. Urmare rugăminții mele fierbinți și invocării pe care am făcut-o, prin canalul de lumină creat, mi-a vorbit Arhanghelul Gabriel.
El a spus că ne aduce un ANUNȚ important înainte de a purcede la îndeplinirea lui, conform sarcinii pe care a primit-o.
La început am crezut că aveam comunicare cu Arhanghelul Mihail, căci adesea, el face mențiunea că este implicat în activități legate de Soare. Mă întrebam de ce nu m-a atenționat asupra prezenței lui, când, ca un răspuns la gândul meu, a intervenit Arhanghelul Gabriel care și-a confirmat prezența.

El îmi vorbea rar, cu pauze la intervale regulate, și mi-a mulțumit pentru că am făcut acea mențiune despre Arhanghelul Mihail, cel adesea reprezentat ca purtând o flacără albastră sub formă de sabie. Arhanghelii au o natură androgină, organismul lor fiind ales atunci când Pământul se mai afla în formare iar polaritățile nu erau alese (formate). Aceasta istorie a formării planetei și câmpurilor magnetice ar trebui să înceapă a fi cunoscută în viitorul apropiat.

Arhanghelul Gabriel: Eu vin și acum în calitatea Arhanghelului care face anunțuri și oferă știri.
Am venit să anunț că vă apropiați de un moment de cotitură în care se vor produce evenimente drastice (acute), ca urmare a unui adevăr care va fi expus în mass-media, și acel anunț va zgudui lumea voastră din temelii. Nu este vorba de anunțul care va face cunoscută DEZVĂLUIREA (debarcarea) deși și pentru acela Lucrătorii în Lumina vor găsi momentul potrivit. De data aceasta va fi vorba de un anunț care poate fi considerat a fi de natură critică.
Amploarea și consecințele acestor dezvăluiri vor fi atât de enorme și de impresionante, încât vor face ca mulți oameni să se simtă foarte rău, ca și cum i-ar fi lovit o ghiulea în stomac.

Deja fac cunoscută perioada când se va produce acest anunț: perioada martie – aprilie 2016. Cu toate acestea, acest maxim nu va putea fi comparat cu o creastă, ca în cazul anunțului (care, de asemenea, urmează a se face în viitor) cu privire la dezvăluire (debarcare); aceasta din urmă nu a putut să-și urmeze cursul inițial programat din cauza neîndeplinirii unor condiții energetice benefice. Considerentele și modul în care vor avea loc aceste evenimente, pe care le anunțăm acum, și care au avut un alt curs de pregătire, vor lovi punctul cel mai înalt al conștiinței umane, astfel încât această descriere trebuie neapărat însoțită de ceva senzațional.(?)
Expunerea realității va provoca alarmă( panică?) și furie. Va fi înțeleasă, în sfârșit, enorma conspirație care s-a petrecut, și asta va determina lumea să se trezească cu adevărat și să se revolte pentru că a fost crunt mințită și manipulată.
În același timp, evenimentul va fi ca o explozie care va provoca în lume un enorm val al deconspirării. Va fi ca un enorm foc de artificii care se nasc unele din altele, foc care se înalță și se extinde până la ceruri.

În spatele scenei pe care se produce fluxul principal al mass-media, pe internet, există și se va amplifica o mișcare și o atmosferă de agitație cu privire la prăbușirea dolarului, economiei mondiale și sistemului financiar global.
Există un război în mass-media cu focuri încrucișate de informații multiple și o dezinformare cât cuprinde.
Analiști și academicieni, precum și reprezentanți ai guvernelor și marilor organizații, vor fi chemați să dea un verdict, un diagnostic, cu privire la percepția realității asupra acestor agenții (surse) care deformează informația și se pun în slujba forțele întunericului, deoarece, prin manipularea informațiilor ele provoacă diviziuni, confuzie, și alimentează acest joc sinistru.
O anumită sursă, care încă mai are putere, încearcă să păcălească națiunile lumii anunțând apocaliptic al treilea război mondial, care, de fapt, nu va avea loc. Atunci când vocea unui politician corect și realist reușește a se face auzită, este o adevărată ușurare pentru cei care-l ascultă. Ce păcat că în restul lumii domnește și se propagă aceeași veche înșelătorie, povești depășite cu care se mai menține controlul în scopul unor mușamalizări!

Eu am încercat doar să vă prezent o imagine a situației de bază. Este un fel de apropiere de „punctul de fierbere a berii” care va fi urmată de momentul izbucnirii.
N-am menționat un nume pentru a-l arăta cu degetul dar el se află din partea de sus a piramidei marii înșelătorii care, peste puțin, își va pierde orice credibilitate.
Am trimis o imagine mentală asupra identității acestuia.

Sunt pe cale de a se produce mari tulburări în lumea politică care vor fi urmate de o mare reînnoire în legătură cu întregul mecanism al alegerii acelor oameni care vor conduce destinele statelor, și mă refer, în special, la o mare națiune a lumii voastre. Acolo se vor avea loc mari schimbări, nu neapărat pașnice.
Turnura pe care o vor lua evenimentele va fi una de recuperare a demnității și dreptății și-i va scoate în prim plan pe cei care au trădat încrederea unei națiuni care a îndeplinit rolul de model de democrație, și a cărei constituție a fost inspirată de St. Germain.
A sosit timpul când nicio mașinațiune nu mai poate fi ținută secretă, nicio conspirație de război nu mai poate asigura câștig economic și bogăție, care să se scurgă în largile buzunare ale câtorva potentați.
Ei sunt aceia care vor fi eliminați.

Decretul Divin promulgat va fi pus în aplicare pentru a nu pune în pericol ascensiunea Pământului. Totul se întoarce acum împotriva acelora care au condus necinstit și în interes personal sau de grup. Ei vor trebui să plătească pentru toată suferința celor pe care i-au făcut sclavi, celor pe care i-au sărăcit, furându-le munca, i-au lipsit de locuințe și i-au înfometat. Vor plăti și aceia care, în interesul îmbogățirii personale sau de grup, au fabricat produse bazându-se pe o chimie alimentară și de sănătate, profund nocivă. Unii dintre acești magnați, campioni ai furtului și nedreptăților au acumulat asemenea averi încât și-au pregătit chiar o evadare secretă spre anumite planete ale galaxiei, dar la care vor trebui să renunțe când vor afla că această cale de evadare le este blocată de sistemele înființate în jurul Pământului și în Sistemul Solar, de unde sunt permanent monitorizați.
V-am prezentat o mare dar încă incompletă parte a scenariului realității, care este un preludiu la marea și teribila lovitură pe cale de a se produce.
Sabia lui Damocles atârnă deasupra capetelor acestora ființe decăzute, mai ales că în anul care a trecut, 2015, li s-a oferit, prin iluminare, ocazia de a se pocăi și de a renunța la netrebnicii. N-au luat în seamă îndemnul inimii și sufletului lor; acum, Lumina dreptății le va aminti că n-au făcut bine când au ignorat avertismentul din anul trecut. Cerul a hotărât: ”DESTUL, TOTUL ARE O LIMITĂ!”
Acum este începutul acestei faze a iluminismului care va debuta cu o amplă agitație în lume.
Iată că „am suflat în trompetă” anunțând lumii voastre că este timpul să intensifice efortul învierii civilizației, este timpul vindecării rănilor trecutului atroce, e timpul eliberării de crunta și nedreapta înșelăciune din care cauză și îngerii au căzut.
Ei ar fi putut ieși din această captivitate folosind instrumentele spirituale la care aveau acces, cum ar fi cele oferite de cercuri și săbii precum Flacăra Albastră a Arhanghelului Mihail.(?)

Omenirea trebuie să se elibereze de concepțiile sale greșite, de starea se spirit depășită, și să pășească pe calea iluminării, pentru a crea o civilizație demnă, care să fie reprezentată în Federația Galactică a Luminii.

O Nouă Eră, anume, o Eră de Aur, va fi recreată pe Gaia. Pentru aceasta lucrăm și noi alături de sufletele evoluate ale planetei. Între noi s-a realizat o relație sacră care va fi puternic cimentată în viitor. Avem, împreună, același obiectiv: Noua Eră pe Pământ.

Fiți vigilenți căci forțele astrale ale întunericului, deși, în dezordine, prezintă acum un pericol mai mare din cauza disperării lor, care le face să atace precum un animal rănit. Ele încă încearcă să învingă lumina din ființa Lucrătorilor Luminii. Din acest motiv, vă sfătuim ca atunci când credeți că este cazul, să invocați protecția Ființelor de Lumină.
Evitați situațiile care vă aduc într-o stare de epuizare, de profundă oboseală, și odihniți-vă suficient pentru a fi în cele mai bune condiții. Deci, nu vă suprasolicitați mental sau fizic. Nu stați prea mult timp în fața calculatoarelor deoarece acestea vă induc o stare de oboseală profundă, care impune un timp lung de recuperare.

Folosiți cât mai frecvent meditațiile, stările de contemplare, rugăciunea, diversele practici spirituale care vă induc pacea și bucuria. Încercați cât de frecvent puteți să intrați în comunicare cu Maeștri Ascensionați, cu Arhanghelii sau cu alte ființe Divine. Veți observa diferența și veți reuși, până la urmă, să identificați aceste entități imediat ce intrați în legătură cu ele.

Nu fiți preocupați de modul în care se obțin aceste comunicări și se realizează aceste legături cu ființele nevăzute. Căutați mereu Lumina!
Nu aveți nicio teamă atunci când invocați prezența sau ajutorul ființelor din Lumină!

Acum, mă voi despărți de voi, iubiților, căci multele mele îndatoriri îmi solicită prezența.
Transmiteți celor interesați anunțul pe care l-am făcut în acest mesaj.
Iubire de la Arhanghelul Gabriel.

Sananda.website
C.M. la 22:13:00
Sursa: http://spirituletern.blogspot.ro/2016/02/arhangelul-gabriel-am-venit-sa-va-anunt.html?spref=fb&m=1

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „Arhangelul Gabriel: Am venit să vă anunț un eveniment crucial-confirmari”

  1. Atâta timp cât mas-media, minte non stop inducând în eroare omenirea, făcând ca lucrurile bune să pară rele, iar cele rele bune, ținând oamenii permanent într-o stare de stres și ocupați la maxim, oamenii nu pot lua o decizie în cunoștință de cauză reală, deci nu se poate vorbi despre un real Liber Arbitru al omului, iar dacă schimbarea ar depinde de liberul arbitru uman, ar fi eronat. Eu unul, mă rog tot timpul, ca ce-l puțin la noi în România, posturile Naționale, TvR 1 și TvR 2 să li se impună să furnizeze informația reală, deoarece sunt plătiți din munca noastră și avem dreptul la informația corectă.
    Mulțumesc!.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s