Frecvențe Înalte Vin Pe Pământ – Fiți Conștienți De Efectele Secundare

iagesde Edith Boyer-Telmer

17 ianuarie 2016

Dragi prieteni,
în ultimele zile, o mulțime de oameni, din apropierea mea, au avut o senzație de rău sau un fel de dezechilibru si au fost afectați mai puternic, decât de obicei, de energiile altor persoane .

Mi-a luat ceva timp pentru a realiza că, chiar și cel mai puternic lucrător cu energie și transformator, din cei pe care îi cunosc, par să aibă probleme cu digestia.

Așa după cum v-am spus în postarea meu de ieri, astăzi este ziua în care Cometa Catalina este cel mai aproape de Pământ, înainte de a face drumul de ieșire din Sistemul nostru Solar.

Corpurile noastre de Lumină sărbătoresc, avănd în vedere că acestea sunt în fruntea integrării noastre și, astfel, psihicul uman, corpul fizic și energetic pot avea probleme să se adapteze la toate astea.

Mulți oameni s-au folosit de uimitoarele actualizări de frecvență colective ale ultimelor săptămâni, pentru a face unele vindecări interioare, eliberări și iertări pe arborele nostru genealogic, relațiile de dragoste din trecut, adevărul și autenticitatea sexuală.

Toate acestea sunt teme care afectează prima chakra în corpul fizic al ființelor umane, chakra rădăcină a existenței noastre fizice pe această planetă frumoasă, care poate schimba ritmul ceasului nostru biologic și poate influența sistemul nostru nervos, în timp ce este calibrată la o conexiune superioară, care poate schimba modelul nostru de somn și să ne facă să adormim mai greu, o dată ce ne-am trezit în timpul nopții.

Dacă se întâmplă asta, folosiți timpul suplimentar pentru a vă conecta cu Ghizii spirituali și pentru a vedea dacă primiți mesaje în acea noapte !!!

Ce altceva crează efecte secundare în timpul integrării noastre la Frecvențele Înalte:

În principiu, ADN-ul nostru se preschimbă de la 11 la 12 Şiruri, astfel că, în corpul nostru fizic sunt descărcate noi vibrații, ale planului Divin pentru omenirea de pe planeta Pământ, care ia un pic de timp și poate crea confuzie.

Apar probleme fizice precum: dureri de cap, dureri de spate, dureri în gât, răceală, simptome de gripă, probleme digestive, spasme musculare sau crampe, dureri în piept și o tendință crescută la accidente.

Valuri de emoții intense ar putea veni.

Înainte ca ființele umane să fie capabile de a elibera durerea și rănile pe care le păstrează de-a lungul vieții lor, deseori, trebuie să le simtă încă o dată.

Deci, dacă în trecut ați fost foarte agresivi, foarte geloși, fricoși sau răutăcioși, s-ar putea să simțiți toate astea, din nou, acum.

O călătorie spirituală implică transformarea în mod constant a energiilor karmice.

Asta este ceea ce am primit de la Flacăra Violet.

Valuri bruște de emoții, izbucniri de furie sau tristețe intensă, sensibilitate crescută la nivel emoțional, mental și fizic, o tendință de violență fizică, toate pot fi schimbate și degajate în vibrație, de Focul Violet.

Așa cum afirmă Legea Divină a corespondenței (Mai Sus ca Mai Jos), atunci când vom ajunge la o treaptă mai înaltă de spiritualitate și Iubire de sine, vom începe, de asemenea, să iubim mai mult Pământul.

S-ar putea să vă simțiți atrași de a petrece mai mult timp, decât de obicei, în natură.

Abilitatea de a simți o comunicare cu plantele și copacii poate creste, sentimentul de comuniune cu natura poate fi mai puternic și s-ar putea să întâlniți chiar elfi sau gnomi în drumul vostru!

Și în timp ce vă reconectați la inima iubitoare și la natura darnică a planetei Pământ, s-ar putea să simțiți fiecare durere – propriile voastre acțiuni au un cost pentru planetă.

Și să nu uităm, prima uniune personală pe care o construim cu Pământul, este corpul nostru fizic.

De asemenea, s-ar putea să simțiți, acum, efectul emoțional al tuturor autoagresiunilor pe care le-ați creat.

Deci, dacă doriți să iubiți umanitatea și să trăiți ca Unul, începeți cu Iubirea propriului vostru aspect fizic, acțiune care permite Spiritului să circule și să se exprime în această lume.

Fiți atenți la schimbările de dietă pe care corpurile voastre s-ar putea să le solicite acum și urmați-le până simțiți că s-a stabilit, din nou, un echilibru.

SFAT:

Înainte de a mânca, binecuvântați mâncarea și acordați-vă un moment pentru conștientizarea pământului.

Spuneți-i corpului vostru că aveți de gând să utilizați produsele alimentare, pentru a umple și hrăni întreaga ființă – minte, trup și suflet.

În acest fel, mâncarea nu va hrăni foamea emoțională și vechile obiceiuri abuzive pot să dispară!!!

Visele se pot transforma într-o legătură puternică cu Ghizii spirituali.

Visele voastre pot fi mai misterioase și pot aduce simboluri sau semne ale vieților indigene, regnul animal se poate face, el însuși, mai accesibil pentru voi sau forme geometrice sacre s-ar putea să apară.

Dacă apare o astfel de schimbare, începeți să țineți un jurnal de vise, pentru a obține toate detaliile mesajelor !!!

Și, în principiu, glandele noastre pineale sunt mai deschise pentru a primi îndrumare mai înaltă și viziuni.

Pentru cei care sunt pregătiți pentru această deschidere, se creează momente minunate de extaz Divin.

Dar, pentru cei care opun rezistență la schimbare, acest lucru va conduce la mai multă confuzie, iritare, un nivel mai ridicat de teamă, anxietate la un nivel superior și frustrarea va crește.

Deci, asigurați-vă că vă înconjurați cu oameni care sunt deschiși și capabili să înoate în fluxul vieții !!!

Având în vedere că mulți oameni pe care îi întâlniți în viața de zi cu zi, nu sunt implicați în călăuzirea trezirii conștiente a Sufletelor lor, ei vor fi puternic afectați, dar inconștient, cu privire la aceasta.

Deci, asigurați-vă că aveți grijă de voi !!

Iertați, mai degrabă, un pic mai mult și să controlați anumite abateri, decât să vă luptați cu ceea ce se întâmplă.

Asigurați-vă că sunteți bine conectați cu îndrumarea iubitoare a Sinelui vostru Superior și distrați-vă descoperind binecuvântările care vin la voi stăpânind energiile.

Și acordați-vă timp de odihnă, atunci când aveți un minut și, mai ales, atunci când, vreodată, simțiți că „acesta este momentul când trupul meu are nevoie să se odihnească”, astfel încât să puteți prinde din urmă toate lucrurile bune care v-au fost insuflate.

Dragilor, sper să fiți conștienți că acest impact vă va ajuta să vă simțiți mai în largul vostru, în cazul în care sunteți prinși în emoțiile copleșitoare, aveți probleme fizice sau întâlniți oameni care au un comportament extrem.

Păstrați-vă mintea concentrată pe vindecarea efectelor secundare incomode care apar!!!

Ajutați-vă lucrând cu Maeștrii Ascensionați și Ghizii Angelici!

Păstrați aprinsă Flacăra Violet și ascultați îndrumarea propriului vostru Sine Superior!

Vă doresc Integritate, Pace interioară și Putere !!
Binecuvântări și Vibrații Înalte!

Edith

Limk original:

High Frequencies Are Coming To Earth – Be Aware Of The Side Effects

Traducere:

Dida Aurelia

http://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pace, Lumina, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți!!!
SURSA: https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/01/22/frecvente-inalte-vin-pe-pamant-fiti-constienti-de-efectele-secundare/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Frecvențe Înalte Vin Pe Pământ – Fiți Conștienți De Efectele Secundare”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s