Energii Cosmice Amplifică Valul X Pe Măsură Ce Ne Indreptăm Spre Luna Martie 2016

Arhanghelul Mihail

ALEGE

27 Februarie 2016

Preaiubiților, noi recodăm ADN-ul nostru, recreându-ne, în ființe pure, cristaline, sublime, așa cum am fost la început.

Aceasta este o manifestare complexă și magică și, deoarece o efectuăm, trecem prin faze instabile.

Aici sunt unele idei pe care le putem folosi pentru stabilizarea impulsurilor discordante interne:

Incepeți cu BUCURIE și IUBIRE

Râdeți, simțiți-vă fericiți, simțiți emoții de dragoste, faceți dragoste, ascultați muzică, distrați-vă cu prietenii, toate astea transmută, dau naștere, construiesc, multiplică toate energiile voastre interioare în imense vortexuri de Lumină puternică.

Căutați întotdeauna cele mai bune momente pentru voi și pentru ceilalți.

Hrana pe care o consumați este importantă și, dacă vă ascultați vocea interioară a corpului vostru, veți descoperi alimente pe care trebuie să nu le mai consumați și altele care pot contribui mai bine la nevoile ascensiunii voastre, în locul obligării corpului să proceseze substanțe toxice și dure pentru digestie; tot ceea ce va înconjoară aduce vibrații.

Alegeți tot ceea ce este cel mai bun: culorile care vă fac să vă simțiți mai bine, miresmele cu care rezonați și sunetele care vă fac sa vibrați mai înalt.

MEDITATIA este minunata pentru realinierea frecvențelor neechilibrate; aveți nevoie doar să existați în continuare și să înțelegeți!

Aceasta este calea de parcurs precum și aceea de a vă conecta la tot.

Intotdeauna căutați cunoașterea, totul este în interiorul vostru, totuși, fiind deschiși pentru a primi informații, vă activați amintirile proprii și coduri, însă, nu uitați să folosiți propriile frecvențe pentru a filtra informațiile, în scopul de a utiliza ceea ce rezonează cu adevăratul și unicul vostru Sine.

Ceea ce este de folos altora, poate fi nefolositor pentru voi.

Pierdem timp?

Răspunsul este DA!

Structura moleculară a ceasului vostru biologic este, într-adevăr, eliminată din subconștient, și, astfel, Timpul și Spațiul încep să-și piardă avântul și puterea de atracție lucrativă pentru sufletele voastre; multi dintre voi vă simțiți un pic pierduți în timp și, într-adevăr, sunteți, având în vedere tranziția de la frecvența Dimensională a Patra a existentei, către inteligența cognitivă a Dimensiunii a Cincea, a Tot Ceea Ce Este.

Timpul se izbește de el însuși și accelerează cu un procent exponențial către punctul Zero și, astfel, am putea spune că este, pur și simplu, sfârșitul Timpului și că Timpul a expirat.

Este Timpul pentru a finaliza vindecarea interioară și pentru a aduce toate aspectele, legate de Sinele vostru, la cel mai înalt nivel ce poate fi conceput.

Fiți impecabili în toate aspectele și reinventați-vă în super ființele care sunteți cu adevărat!

Este Timpul să vă ocupați de voi înșivă și să depuneți eforturi serioase pentru a vă schimba din interior către exterior, pentru binele Sufletelor voastre.

Extindeți ființele voastre de la Dimensiunea 3D catre 5D.

Doar Fiți o Ființă 5D!

Determinați Calea de A Fi si A Trăi.

Este atât de simplu și aceasta este modalitatea în care vă aliniați cu super frecvențele care sunt ancorate pe Gaia, Acum!

Trebuie să doriți acest lucru mai mult decât orice în viață și ordonați-vă toate nivelurile Sinelui (noul program ADN) pentru a primi în totalitate acest program.

Știm că doriți ca aceasta să se întâmple și noi suntem aici pentru voi, pentru a vă conduce spre ”Acasă” , spre Fericire, pentru a continua integrarea Noului Sine interior 5D, și, astfel, să creați o oportunitate de a transcende toate legile inferioare și să accesați coridoarele timpului, unde Lumile și Realitățile au o mai mare varietate și flexibilitate.

Sarcina voastră este de a vă reuni cu toate celelalte Sine ale voastre, traversând noțiunea de Timp-Spațiu și zăvorând armele, în sfârșit, pentru a împărtăși Acceptarea și Pacea cu ceilalți.

Am împărtășit multe informații cu voi despre toate acestea și voi trebuie să vă transformați voi înșivă, având în vedere că suma totală a forței existențiale menține echilibrul a pururea extinsului ”Acum”.

Vorbim cu voi ca și cu niște ființe evoluate, purtătoare de Lumină, vă ovaționăm pentru măreața voastră intenție de recreare a următoarei și celei mai înalte versiuni posibile a ființei voastre.

Nu uitați să respirați adânc și să depuneți cel mai intens efort interior pe care l-ați făcut vreodată, pentru perfecționarea ființei voastre, având în vedere că noi vă conducem către cel mai înalt nivel de frecvență experimentat vreodată în istoria modernă!

Martie 2016 este un punct cheie în Planul Cosmic pentru Ascensiunea Umanității, asa că am spus totul, pregătiți-vă pentru mai multe actualizări ale ADN-ului, având în vedere că Al Doilea Val străbate această planetă!

Drum Bun,
ARHANGHELUL MIHAIL

Link original:

ARCHANGEL MICHAEL – COSMIC ENERGIES INCREASING WAVE X AS WE HEAD INTO MARCH 2016!

Traducere:

Dida Aurelia https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/02/29/energii-cosmice-amplifica-valul-x-pe-masura-ce-ne-indreptam-spre-luna-martie-2016/

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Continuare a articolului:

Arhanghelul Mihail – Sfarsitul Programului Temporal Matriceal 3D – Noul Pamant Isi Face Aparitia

Pace, Lumină, Dragoste, Compasiune și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți!

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „Energii Cosmice Amplifică Valul X Pe Măsură Ce Ne Indreptăm Spre Luna Martie 2016”

  1. de cand vine valul x ne-am ca-m plictisit de promisiuni si minciuni.nu vine nimeni sa salveze pe nimeni,singuri ne salvam de prostie si de turma.

    1. Cam aveti dreptate,doar ca ma tem ca nu putem sa ne mai salvam singuri,e prea multa prostie,prea multa ura,rautate,lacomie si invidie…..Ar cam fi timpul unei curatenii generale,nu credeti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s