Marea Trezire

MAREA TREZIRE TRECE, ACUM, PESTE PLANETA VOASTRA, IN PROPORȚII EPOPEICE, ~ ARHANGHELUL MIHAIL ȘI CONSILIUL DE INGERI PRIN LUMINA AURIE

Marea Trezire

maxresdefault

Lumina Aurie

The Great Awakening is sweeping across your planet in epic proportions now ~ Archangel Michael and the Council of Angels through Goldenlight

04 Martie 2016

Salutări, suntem Consiliul Ingerilor, inclusiv Arhanghelul Mihail și astăzi ne dorim să vorbim cu voi, din rapida energie care înconjoară planeta voastră, Acum.

Valurile energetice, de înaltă frecvență, de la Soarele Central galactic și zona Universului, prin care planeta voastră trece, depășesc, cu mult, orice alte frecvențe energetice cu care s-a confruntat planeta în multi eoni.

Din timpul Atlantidei și Lemuriei, planeta nu a mai fost scăldată într-o astfel de energie, puternică, de la Sursa Creatoare.

Această energie de înaltă frecvență poate fi simțită și auzită de unii oameni acordați empatic, într-adevăr, mediumul Lumina Aurie a auzit această frecvență energetică de mai mulți ani.

Această energie este, de fapt, în creștere, tot mai puternică.

Se schimbă structura moleculară a corpurilor voastre umane într-o frecvență mai mare; toate celulele se adaptează și se racordează la aceste vibrații mai înalte.

Națiunile stelare și Consiliile galactice, care urmăresc planeta, sunt, de asemenea, într-un proces de creștere a frecvenței lor, așa cum sunt toate planetele și ființele din Universul vostru și din Multivers.

Actualizările și expansiunea sunt natura a Tot Ceea Ce Este în Cosmos și, astfel, acest lucru face parte din evoluția naturală a Tuturor.

Având în vedere că specia voastră continuă să „migreze” în dimensiunile superioare, prin intermediul acestei actualizări a frecventei energetice a corpurilor voastre umane, veți continua să evoluați ca o specie, ca o societate și ca o planetă.

Marea Trezire trece, Acum, peste întreaga planetă, în proporții epopeice, cu un procent mare din populație care „se trezește” brusc și, adesea, în mod spontan.

Aceasta Trezire este tot o parte a procesului de deplasare în dimensiunile superioare.

Cunoașterea că voi sunteți ființe spirituale care au o experiență umană (da, un clișeu, știm, dar adevărat, totuși), este una dintre principalele componente care dau naștere acestei Treziri.

Această conștientizare se pretează la multe lucruri, inclusiv cunoașterea că noi suntem, cu toții, o parte din Sursa Creatoare, suntem cu toții „emanații”ale Sursei Creatoare și suntem, cu toții, în mod esențial, liberi.

Omenirea, ca specie, a fost înrobită, într-un fel sau altul, atât de mult, încât a uitat cum se simte a fi, cu adevărat, liber.

Redistribuirea bogăției, care are loc în timp real pe planeta voastră, face parte din Trezirea în masă, care se întâmplă pentru toate ființele de pe Pământ, Acum; toate aceste țări recunosc necesitatea eliminării suferinței umane, vindecarea planetei și vindecarea umanității; necesitatea de a opri toate „programele” de extincție în masă, inclusiv războiul bacteriologic, prin pulverizarea chimică a aerului ( „chemtrails”), otrăvirea OMG a alimentelor, răspândirea virusurilor prin vaccinuri, ordinea de zi de „depopulare”, deversarea intenționată de radiații de la centralele nucleare, precum și otrăvirea oceanelor voastre prin de scurgeri de petrol, etc., etc.

Intr-adevăr, cea mai mare populație a planetei este de acord, Acum, că această importantă schimbare, de proporții epopeice, este necesară imediat, pentru a crea o transformare purificatoare, de durată și permanentă, care va catapulta planeta într-o Nouă Eră de Aur a Păcii, Prosperității și Bunăstării pentru Toți.

Planeta voastră a fost conceputa ca un ecosistem de sine stătător, cu o mare varietate de plante, animale, minerale și tot ceea ce alcătuiește lumea voastră…… o planetă experimentală, care a trecut prin atât de multe schimbări de-a lungul eonilor și care trece, Acum, printr-o purificare masivă, pentru a se metamorfoza într-un tărâm nou.

Un procent foarte mare de oameni va fi acum eliberat din sclavia economică, prin răscumpărarea activelor istorice, inclusiv legăturile istorice, răscumpărările de monedă și conturile de garanție la nivel mondial și trusturi, care au fost supervizate, de milenii, de către familiile din Asia antică, care au fost păstrate pentru sine atât de mult timp, încât, eliberarea lor ar fi în siguranță și direcționată către mijloacele adecvate pentru a crea schimbări durabile pe planeta voastră.

Planeta voastră, oamenii de pe planeta voastră, animalele și plantele de pe planeta voastră, se află acum într-o stare de „ALERTA ROSIE” și de criză, iar aceste fonduri sosesc, nici un moment prea devreme, pentru a restabili ordinea pe planeta voastră, din nou.

Pentru a reuși în transcenderea acestei stări de criză și de alertă roșie, va trebui să fiți toți implicați în aceste programe, pentru a ajuta la vindecarea planetei și a umanității și la înglobarea celui mai important concept „FOLOSUL TUTUROR” în locul „folosului personal”.

Mentalitatea folosului personal este ceea ce a permis ca planeta voastră să intre în starea în care se află în prezent, iar acest lucru este mentalitatea care va trebui , Acum, să fie depășita cu ajutorul tuturor, dacă lumea voastra este menita sa supraviețuiasca.

Și supraviețuire, într-adevăr, va fi.

Sunt destui oameni pe planeta voastră și resurse suficiente pentru ca fiecare bărbat, femeie și copil să aibă asigurate toate nevoile lor de bază, necesare pentru supraviețuire.

Fiecare persoană de pe Pământ se naște cu un drept inerent de a avea nevoile sale de bază, pentru supraviețuire, îndeplinite și,totuși, există miliarde de oameni fără apă sau instalații sanitare funcționale.

Vă întrebați cum se poate întâmpla asa ceva?

Este o simplă ecuație a întunericului înlocuind Lumina și a mentalității folosului personal suprapunându-se celor din întuneric, care au fost la putere atât de mult timp, încât nimeni de pe planetă nu își amintește, orice alt mod.

In acest fel are loc schimbarea și transformarea, Acum, odată cu Marea Trezire a omenirii, care se află în desfășurare.

Într-adevăr, cu toții realizați că depinde de fiecare dintre voi, în mod individual, pentru a ajuta TOTUL (INTREGUL), astfel încât, ecosistemul vostru planetar să poată fi adus, din nou, în echilibru.

Dacă ființele de pe suprafața planetei Pământ nu sunt în armonie, planeta nu va fi în armonie.

Ne dorim să abordăm un subiect și anume acela că mediumul „Lumina Aurie” tocmai ce a revizuit în mintea sa, care este declarația recentă a membrului „programului spațial secret „, Corey Goode, care a raportat, după călătoriile sale în interiorul planetei Pământ, ca mulți dintre cei care susțin ca aduc mesaje de la Arhangheli și Maeștri Ascensionați, nu le transmit, de fapt, prin canalizarea acestor energii, ci sunt preluate de la ființe din interiorul planetei.

Acest medium, „Lumina Aurie”, transcrie acest mesaj, Acum, de la noi, Consiliul Îngerilor și Arhanghelul Mihail, este dintr-o sursă autentică și NU de la ființe din interiorul planetei Pământ.

Este, de fapt, adevărat că unii aduc mesaje de la fiinte din interiorul planetei, deghizati în arhangheli.

Cu toate acestea, mediumul „Lumina Aurie” este originar din tărâmul angelic, având, de asemenea, multe vieți trăite în Pleiade și având un contract de pre-naștere, de a transmite mesaje din aceste aceste lumi superioare dimensional.

Într-adevăr, este o „legătură puternică” în aceasta viață a ei, pentru a aduce aceste mesaje.

Dorim să transmitem clar pentru ea și cititorii ei, că mesajele ei sunt, într-adevăr, de la tărâmurile angelice și Pleiade.

Acestea fiind spuse, putem concluziona pentru ziua de azi și vom trimite mesaje către voi, frecvent, acum, că mediumul este capabil să transcrie regulat aceste mesaje .
Continuați frumoasa voastră muncă, pe care, atât de mulți dintre voi, o faceți pentru aceasta incredibila planeta, pentru marea voastră omenire iubitoare și pentru toate ființele care au atât de multă nevoie de îngrijire blândă, iubitoare.

Amintiți-vă să vă acordați toată atenția tandră, iubitoare, de care aveți nevoie, ori de câte ori aveți nevoie de ea și apoi să o extindeți spre exterior, către ceilalți.

Amintiți-vă că sunteți o parte integrantă a vindecării planetei voastre și a vindecării tuturor celor care au reședința pe planeta voastră.

Fără voi, această schimbare nu ar fi posibilă.

Amintiți-vă că sunteți TOTI UNUL și ca TOTI VENITI DIN ACEEASI SURSA; nu ar trebui să fie vreodată o divizare intre voi, dacă vă puteți aminti, mereu, acest lucru și amintiți-vă să ii iubiți pe cei de lângă voi, la fel cum vă iubiți pe voi înșivă.

De asemenea, noi, cei din regatului angelic, suntem Aici pentru voi, pentru a vă ajuta să treceți prin această tranziție.

7 arhangheli

Chemați-mă, pe mine, Arhanghelul Mihail, oricând, pentru a vă proteja și pentru a vă reconforta, pe Arhanghelul Rafael, pentru frumoasa sa energie vindecătoare, aurie și verde, pe iubitorul Arhanghel Chamuel, pentru a simți esența energetică a Iubirii necondiționate, pe Arhanghelul Gabriel, pentru a îmbunătăți comunicarea între toți oamenii și pe Arhanghelul Zadkiel, pentru a vă asista în această mare transformare prin care treceți.

Saint-Germain, de asemenea, poate ajuta și asista planeta cu puternica, transformatoarea, Flacără Violet.

Saint Germain & The Violet Flame

Și, în principal, am vrut, doar, să vă aducem o actualizare, astăzi, despre starea actuală a planetei voastre, la nivel energetic.

Angels of God

Noi suntem,

Consiliul Ingerilor, inclusiv Arhanghelul Mihail
și noi vă iubim mult, Veșnic,

Namaste

Traducere:

Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Pace, Lumină, Dragoste, Compasiune și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți!

Sursa: https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/03/08/marea-trezire/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s