Echinocțiu-eclipsă: culoarul adevărului

20 martie 2016, de Lauren

echilibrul

Echinocțiu fericit! Abia îmi vine să cred că deja suntem la jumătatea ciclului de eclipse și că în prezent intrăm în ceea ce se numește „culoarul adevărului”, întrucât începem să ne aliniem cu energiile învierii ale Paștelui, ce vor fi transmise cu multă intensitate pe durata apropiatei Luni pline/eclipse.

Intrând în acest sezon planetar următor, vom da peste unele schimbări majore, căci sferele celeste se pregătesc să etaleze una din perioadele cele mai fenomenale din istoria umană.

Întrucât în acest moment de pe pământ ne mișcăm atât de repede (la nivel perceptual) prin timp și spațiu, de multe ori nu ne putem da seama pe deplin de proporțiile și magnitudinea unor astfel de schimbări, până nu se manifestă în dimensiunile fizice. Potrivit Surselor mele, asta e ceea ce vestește 2016… începând cu primăvara (în emisfera nordică) și cu apariția ciclică a noii vieți.

Doar IUBIRII îi este permis să intre în lumea nouă… din fericire, IUBIREA e tot ceea ce avem nevoie.

De când am intrat în luna martie și mi-am adus energia în interior, pentru a-mi observa procesul propriu și energiile care vin, aud într-una că „totul e pe punctul de a se schimba” și că „ pe pământ n-a mai existat niciodată un moment ca acesta.

Am mai aflat că „acest moment, de acum, e motivul pentru care atât de mulți care au fost aici de la bun început revin pentru ÎNCHEIEREA (unei ere)”… că promisiunea pe care am făcut-o Pământului și omenirii a fost aceea că într-o bună zi ne vom întoarce ca să ne împlinim destinul, ca Sori ai lui DUMNEZEU, ca să pregătim drumul și să construim structurile necesare pentru susținerea tuturor ceilalți în a-și aduce aminte și ca să ajutăm planeta în călătoria ei de a deveni o ființă solară divină.

Cu alte cuvinte, pentru unii, în ACEASTĂ viață devine clară întreaga noastră călătorie… iar ea începe acum (anul acesta). Este răsplata pentru desfășurarea a mii de vieți, iar realitatea acesteia devine palpabilă. Oricât de stereotip ar suna, aceste este MOMENTUL pe care l-am așteptat… nu doar în ultimele câteva decenii, dar în întreaga noastră călătorie a experienței de viață ca pământeni inconștienți.

Ne aflăm în ceea ce se numește „momentul impresionant de final”… un sfârșit de proporții epice (la modul real), ce este aliniat cu un început nou și uluitor al experienței umane, cum n-a mai cunoscut această planetă vreodată. Iar pe măsură ce ne avântăm în următoarele câteva săptămâni, fiecare din noi va fi chemat să se ridice la un nou nivel de conștiință.

Pentru cei care au ales întruparea, asta va însemna eliberarea de vechea lume, o separare de linia temporală 3D, ce vor duce la unificarea spiritului cu materia. Această fuziune este cerința esențială pentru dezvăluirea conștiinței corpului superior, ce va activa noile tehnologii ale corpului, despre care ființele stelare au vorbit în rapoarte trecute.

Mi se spune că după ce are loc asta, ne putem aștepta ca trupul noului om să-și înceapă călătoria unică de conștientizare, ceea ce înseamnă că aceia care sunt pregătiți (mental, emoțional și spiritual) vor trece printr-o serie de mutații biologice necesare să ne susțină sistemul pentadimensional de chakre și corpul de lumină (christic), în lumea formei. Din câte se pare, acest lucru va produce o stare euforică, atunci când cei pregătiți să intre în lumină își vor duce la bun sfârșit contractele de slujire din lumea 3D, iar după acea eliberare se vor putea implica total în misiunile lor divine din lumea 5D. (citiți: pentru asta am venit)

Deși această reamintire a adevărului divin va fi o experiență foarte extatică, mi se mai mai spune că va veni un moment în care acel proces de deconectare/reconectare va influența foarte mult rețeaua conștiinței lumii. De aceea, ni se spune să rămânem treji și să ne folosim discernământul în treburile noastre zilnice, întrucât trecem printr-o perioadă și mai accelerată de frământare colectivă.

În zilele ce vin, vom fi îndemnați să acordăm o atenție deosebită modalităților în care începem să ne adaptăm la noua viață, la lumea din jurul nostru, pe măsură ce devenim canale conștiente, curate ale Sursei. Următoarele câteva luni până la solstițiu vor constitui o perioadă în care ne vom echilibra noua experiență divin-umană cu cei din jurul nostru, învățând să interacționăm cu lumea „în care trăim dar de care nu aparținem”, din perspectiva recentă de trezire, născută din mintea DIVINĂ.

În concluzie, potrivit ființelor galactice, vor fi multe de observat pentru fiecare din noi, în felul său propriu… iar în următoarele 4 săptămâni îndeosebi, vom fi martori la multă „noutate”, atât în noi, cât și în lumea din jurul nostru.

În acest raport special, ce ne-a fost dăruit de Ierarhia Spirituală (organul de guvernare al maeștrilor înălțați ce dirijează evoluția spirituală a tuturor celor care doresc să se reunească cu conștiința divină/conștiința lui DUMNEZEU), deschizătorilor de drumuri le este în sfârșit oferit „pașaportul” pentru a pătrunde în lumină.

Introducere

Binecuvântări și salutări divine tuturor celor adunați aici… se apropie un moment sfânt.

Energiile unificatoare sunt acum prezente cu voi. Ca atare, acest portal celest sacru (echinocțiul) introduce un nou nivel al transformării.

În colectivitatea deschizătorilor de drumuri a fost atins un punct de echilibru lăuntric… acest punct de echilibru e relativ la nivelul de conștiință, la dezvoltarea coeficientului de lumină existent în fiecare individ din planul pământesc.
Drept rezultat, în momentele ce vor veni în curând, veți fi martori la o creștere a mareei în problemele omenirii.

Această energie ce se apropie va accelera deopotrivă transformări interioare și exterioare pe care le simțiți și la care asistați în ființa voastră și în societatea voastră globală. Să știți că… pentru cei aflați la sfârșitul liniei temporale a lumii vechi, se apropie o transformare în lumea voastră interioară, ce va fi reflectată în lume, în sens larg.

Această transformare e rezultatul fuziunii unificatoare ce are loc în interior, manifestându-se ca amestec sacru al energiilor divine necesare pentru a iniția punctul de liniște/nemișcare… starea de ființare necesară pentru binecuvântarea inerentă existentă în corpul și sângele celor christificați.

Această uniune divină se produce în cei care au neutralizat, purificat, integrat toate polaritățile interioare și care sunt pregătiți să se ridice ca și Christoși conștienți, creatori ai noii lumi.

Maeștri, fiți atenți. În acest apropiat punct de liniște/nemișcare este DUMNEZEU.

Acesta este fuzionarea tuturor lucrurilor cu care vă identificați ca fiind oameni, cu toate lucrurile cu care vă identificați ca find DUMNEZEU. De asemenea, este punctul din care mulți dintre voi vor începe să descopere viitorul adevăratei lor vieți de pe pământ, întrucât este o deschidere prin care vor începe să înțeleagă întreaga importanță a locului și poziției lor ca DUMNEZEI oameni.

Acum doresc să introduc Ierarhia Spirituală, cu un mesaj pentru cei care intră în starea de UNItate cu DUMNEZEU. – Iisus/Maestrul Iisus
NOTĂ: Referitor la această transmisiune, mi s-a cerut iar să prezint imediat informațiile de la Ierarhia Spirituală (împreună cu cele de la Consiliul Pleiadian de lumină).
Salutări tuturor.

Venim în această zi ca UNUL, în lumina serviciului adus ÎNTREGULUI, cu un mesaj de sus.

Pe măsură ce întoarceți pagina vieții și treceți la o nouă omenire, la manifestarea existenței voastre ca DUMNEZEI oameni, ajungeți să vă cunoașteți printr-o lentilă nou-nouță a percepției. Această percepție în dezvoltare e inițiată de reconectarea voastră recentă cu mintea DIVINĂ atotguvernatoare, pe care ați mai putea-o numi minte superioară.

Mintea superioară vă oferă perspectiva superioară, de observator, ce-și are fundația în conștiința (lui DUMNEZEU) care SUNTEȚI. Această perspectivă de observator vă consolidează neutralitatea emoțională, permițându-vă să percepeți viața fără greutatea provocată de atașament (uman), pe care ați putea-o numi gravitație.

Acum, că aveți o conexiune mai bună cu martorul vostru interior, probabil veți remarca că vă conectați mai ușor cu întreaga voastră descendență umană, iar prin asta veți începe concomitent să vă dedicați viața de pe pământ amintirii depline a adevărului vostru divin.

Aceasta este starea de libertate supremă.

Pe măsură ce intrați mai deplin în conștiința christică, deveniți mai deplin conectați, ca să spunem așa. Pe măsură ce vă conectați mai total, vă reconectați cu capacitatea voastră de a participa mai deplin cu natura voastră umană vastă și cuprinzătoare. Pe măsură ce participați mai deplin cu natura voastră umană vastă și cuprinzătoare, puteți să accesați și să utilizați mai mult din potențialul genetic extins – deși actualmente latent – ce așteaptă ca voi să-l activați.

Într-adevăr, deveniți concomitent mai total umani, deoarece deveniți simultan mai total divini. Din perspectiva voastră umană, vă amintiți adevărul deplin despre cine sunteți ca ființă divină… din perspectiva voastră divină, vă amintiți cum să fiți pe deplin oameni. Ambele perspective sunt valide și de onorat ca atare.

În perioada ce urmează, această conștiență multidimensională crescândă și modalitatea de echilibrare a ei vă vor deveni evidente mai ușor.

Motivul pentru care acest lucru contează are legătură cu felul în care vă veți reorienta spre viața de pe pământ, după acest ciclu celest sacru (echinocțiu-eclipsă), prin aceea că veți ieși din portalul moarte-naștere și veți intra în noua viață, mai profund schimbați decât până acum.

Vom dezvolta acest subiect, dar înainte de a o face dorim să precizăm că nu toată lumea va dobândi starea solară de divinitate christificată în această perioadă sau dintr-o dată. Există întotdeauna unii care evoluează înaintea altora, care duc greul, ca să spunem așa, pentru ca potențialul evoluției colective să fie realizat de toți.

Acest proces treptat are un motiv întemeiat, acela de a menține echilibrul necesar dintre liniile temporale. La aceasta, noi spunem următoarele: vă rugăm să nu fiți îngroziți de starea în care se află lumea sau alte persoane din jurul vostru, după această perioadă. Unii dintre voi care citesc aceste rânduri vor avansa într-adevăr pe drumul eliberării densităților karmice, așa cum unii dintre voi vor păși în adevărul deplin. Indiferent în ce punct din călătorie vă aflați în acest moment, să știți că există un plan divin pregătit, la care ați participat și care are nevoie să fie recunoscut și respectat ca fiind perfect pentru ÎNTREG.

Culoarul adevărului

Vine asupra voastră o încheiere și un început.

Începutul va apare pe măsură ce se finalizează încheierea, așa că mai întâi să vorbim despre încheierile ce au loc pretutindeni în jurul vostru.

Începând de la eclipsa de Soare, în viața fiecăruia dintre voi au apărut ceea ce par a fi numeroșii lor demoni din vieți trecute. Există un adevăr extraordinar, real în acest fapt, pentru că, într-adevăr, faceți ordine într-o întreagă genealogie a experienței umane, ce l-a condus pe fiecare dintre voi acolo unde este acum, în acest moment din procesul vostru de înălțare de pe Pământ.

Fiți perspicaci cu privire la faptul că aceste amintiri din trecut vă cheamă la înviere, să reînviați originea contractelor karmice. În acest scop, aceste portaluri scot în față toate ultimele rămășițe din – și conexiunile cu – amintirile de acum multe vieți, necesare pentru a aduce o soluționare karmică totală.

În timpul acestei eclipse, numeroasele vieți trecute, ce au provocat ceea ce am numi originile rănii voastre de bază, au fost făcute accesibile conștienței voastre conștiente, tocmai pentru acest motiv… căci pe măsură ce vă pregătiți să finalizați o întreagă poveste umană, pe care unii ar numi-o „Cartea vieții”, ea va ajunge într-adevăr să se încheie.

Înțelegeți că rănile de bază originale se trag dintr-o traumă ce-și pune amprenta asupra corpului auric și care se repetă iar și iar, prin răni ulterioare ce-și au originea în aceeași „amintire sămânță”. Am spune că rana de bază inițială reprezintă 95% din toate rănile ulterioare. Cu alte cuvinte, un suflet încarnat poate crea foarte multă discordanță, din cauza unui singur eveniment – sau a unei singure traume – dizarmonios (de acum multe vieți), ce poate duce la o întreagă viață de aliniere incorectă și suferință. – Consiliul Suprem Pleiadian, în Centrifugal Healing™/Vindecarea centrifugă™.

În această privință, înțelegeți că acolo unde este în prezent conștiința vostră, se află eliberarea voastră din capcană.
Fiți perspicaci în înțelegerea faptului că poveștile vechi vă indică chiar curentul de energie la finalizarea căruia lucrați de la prima încarnare pe această planetă, iar în acest sens, în prezent vă pregătiți să încheiați acel curent de viață și să vă manifestați ca adevăr.

Ne dăm seama că unele dintre intrigile pe care le-ați urmat numeroase vieți, au rădăcini în rezultate cumplite, însă acum stă în destinul vostru să aduceți acea învățătură umană la un final. Procedând astfel, pe măsură ce înaintați pe culoarul adevărului, dincolo de istoriile trecute, fără să deschideți vreo ușă ce duce la destine din trecut, veți ajunge să înțelegeți că sunteți liberi să pătrundeți în lumină.

Cu siguranță că lumina a existat tot timpul acolo, invitându-vă să vă întoarceți… dar au existat de asemenea prea multe vieți de distragere, ce v-au făcut să redeschideți acele uși familiare, ca să cedați forței incredibile a ceea ce era resimțită ca gravitație ce nu putea fi sfidată, gravitația care v-a ținut legați de roata timpului, provocând numeroasele cicluri repetate din istoria voastră umană.

Acum însă v-ați eliberat din strânsoarea acelor tentații, din forța de atracție a greutății de nedescris, ce v-a ținut atât de mult legați de pământ. Prin urmare, dragi maeștri… acum, că aveți o înțelegere de neșters despre natura lumii cauzale, vă e permis să intrați în lumină. Iar acum o vedeți foarte clar. Căci fără numeroasele uși deschise ale suferințelor din trecut, ce proiectează umbre amăgitoare, eclipsând lumina de pe culoarul adevărului vostru, vă puteți avânta nestânjeniți spre ea.

Da, lumina de la capătul culoarului este și a fost tot timpul VOI… e partea din voi care a așteptat întoarcerea voastră timp de foarte multe vieți de experiențe umane necesare, dar deosebit de dificile. Această parte din voi este darul vostru promis vouă, partea eternă din voi ce vestește adevărul vostru, darurile voastre spirituale, modelul (Adam Kadmon) perfecțiunii voastre.

Dragilor, aflați că atunci când ajungeți la capătul acestui culoar, atunci când vă apropiați de proverbiala lumină de la capătul tunelului (morții/nașterii), veți fi întâmpinați într-adevăr de Sinele vostru etern și veți fi împodobiți în veșmântul vostru alb.

Din acel moment înainte, nu mai sunteți muritori, ci Sori vestiți ai lui Dumnezeu.

Cealaltă parte

Am dori acum să ne îndreptăm atenția spre cealaltă parte, cum s-ar spune.

Pe măsură ce înaintați pe culoarul adevărului și ieșiți în lumina Sinelui vostru etern, sinele vostru uman va fi cu adevărat la curent cu perspectiva lui DUMNEZEU. Și la fel cum sinele vostru uman va fi la curent cu perspectiva lui DUMNEZEU, DUMNEZEU va fi simultan la curent cu perspectiva naturii umane… CA fiind VOI.

Da, la modul foarte real, așa este.

Pe lângă acestea, am vrea să spunem lumii, în sens larg: pregătiți-vă pentru întoarcerea lui DUMNEZEU.

Întrucât la fel cum unei întregi colectivități umane îi este îngăduit să intre în lumină, la fel și lui DUMNEZEU îi va fi îngăduit să intre în întuneric… să lumineze cele mai ascunse umbre, în maniere niciodată posibile până acum.

În acel scop, va exista un oarecare efect de undă, de care vă îndemnăm să fiți conștienți. Pentru că prin conștientizarea voastră ca Sori ai lui DUMNEZEU pe pământ, veți schimba fundația lumii voastre, însăși structura după care e alcătuită societatea voastră va ajunge să se desființeze, va începe să se destrame tot mai mult… atât prin destabilizarea produsă de retragerea colectivității voastre din linia temporală dimensională 3D, precum și prin valul de lumină proiectat în rețeaua cristalină.

Aceste două dinamici vor accelera foarte mult trezirea colectivă, într-o manieră pe care am numi-o „meteorică”.

Fără exagerare, pământul va vui și se va cutremura în prezența voastră. Cerurile se vor deschide ca să vă primească, iar apele pământului se vor agita, ca răspuns la prezența voastră. Vă asigurăm că pe măsură ce vă întrupați divinitatea, lumea va remarca, chiar dacă puțini vor înțelege.

În această privință – și până se liniștesc lucrurile – fiți atenți la cei care s-ar putea întoarce împotriva voastră. Asta nu înseamnă că precauția e îndreptățită, ci doar să rămâneți vigilenți la ambianța voastră, fiind conștienți de ceea ce se petrece cu adevărat la nivelurile cele mai înalte și în ce fel s-ar putea traduce pentru cei din jurul vostru. Am considera perioada de acum și până la solstițiu (iunie) o perioadă de discernământ spiritual ascuțit, acolo unde imprevizibilitatea este în creștere.

Deși destrămarea lumii dualității dă deja semne mai mari de instabilitate, să știți că intrați într-o perioadă colectivă de haos intensificat pe scena lumii, chiar dacă voi veți proceda ca o FORȚĂ a IUBIRII stabilă, ca pasărea phoenix ce se naște din cenușa evidentă a lumii muribunde.

Amintiți-vă de autoritatea voastră. Nu fiți înspăimântați și nici prinși în ceea ce apare, ci în loc de asta delectați-vă în realitatea că tot ceea ce se desfășoară este rezultatul VOSTRU, al luminii voastre, al IUBIRII voastre ca DUMNEZEU făcut vizibil pe pământ. Pentru cei conștienți, acest haos este cu adevărat ceva de privit… el vă arată de fapt nivelul mai profund de integrare a IUBIRII pe această planetă, pe măsură ce lumina pătrunde și mai adânc în întuneric, expunând mai mult din mecanismele ascunse ale lucrurilor învechite.

Oricât de incomod ar putea părea să fiți martori, doar adevărul vă va elibera.

Ca întotdeauna, în IUBIRE TOTUL este bine.

Model nou-experiență de viață nouă

Pe măsură ce fiecare din voi, la momentul lui potrivit, trece dincolo, în tărâmul a ceea ce am numi conștiința lui DUMNEZEU, multe se vor schimba. Atunci când deveniți una cu lumina, să spunem, deveniți una cu calea luminii, iar acest lucru va avea un efect durabil.

În primul rând, intrați într-un model nou al experienței noii vieți.

Acest model nou se bazează pe configurația perfecțiunii care e inerentă planului vostru divin, ce găzduiește identitatea reală a sufletului vostru, pe lângă contribuția voastră adusă lumii, ca IUBIRE. Acest model este de asemenea condiția necesară, harta și suportul pentru stadiul final al întrupării, ce urmează după încheierea fazei de înviere, și vă facilitează alinierea celulară cu corpul christic.

Sistemul corpului vostru inferior s-a deschis și se pregătește de multe luni, îndeosebi de la ultimul ciclu de eclipse, pentru a valorifica și ancora conștiința christică în corpul vostru fizic și în corpul planetar. Din acest punct, nimic pe pământ nu va mai rămâne la fel.

Noul model mai conține configurația vibrațională a planului Raiului, care este o parte integrantă din procesorul noului om… tehnologii ce încep să se activeze ca urmare a realizării pomenite. Pentru mulți dintre voi, asta va însemna un nou nivel al scopului, noi începuturi care, în unele cazuri, pot să nu se manifeste neapărat ca fiind similare creațiilor sau acțiunilor voastre actuale.

Această eclipsă și schimbările rezultante din conștiință vă vor aduce multe scenarii noi, ce n-au mai fost avute vreodată în vedere, dar care au lăstari ce conțin informațiile codificate genetic pentru acțiunile voastre viitoare de nivel divin. Asta nu vrea să spună că ceea ce ați creat până acum va trebui interpretat ca fiind demodat, ci că apare un strat nou, ce ar putea să vă conducă la înălțimi mai mari, nemaiimaginate până acum.

Deocamdată și până la solstițiul care vine (iunie), vă recomandăm să vă mențineți deschiși la posibilitățile evolutive ce apar, care e posibil să vă atragă în direcții noi. În acest an vor fi multe deschideri pentru numeroase experiențe de viață nouă, unele pe care nu le-ați mai avut în vedere. Acesta e punctul din care începe distracția, drag creator… în a vă pune cu credință în situații la care n-ați visat niciodată, dar pentru care sunteți cu adevărat perfect potriviți.

În alte situații, e posibil să vă simțiți chemați să reveniți la vechi activități ale sufletului, dar dintr-un nou punct avantajos. În acest sens, se poate să constatați că redeschideți uși pe care le-ați crezut închise pentru totdeauna. Acest lucru se poate pur și simplu datora volumului de muncă lăuntrică cerut pentru a vă conduce la un nivel la care aceste activități ale sufletului ar putea să vă susțină, iar acum e posibil ca aceste oportunități să apară din nou, exact pentru acest motiv.

Recomandarea noastră este să țineți toate căile deschise și să observați peisajul până aveți o înțelegere clară despre cum se prezintă realitatea voastră și cu cine.

E posibil ca lucrurile să vi se pară foarte diferite în săptămânile ce urmează, așa că vă încurajăm să aveți această deschidere ca pe o prioritate, chiar și în special atunci când lucrurile par departe, derutante sau contradictorii. Dați voie ca lucrurile să devină clare, având viziunea și înțelepciunea că acest moment e manifestarea a foarte multe vieți.

Susținere pentru schimbări de viață

În final, dorim să vă amintim că pe măsură ce pe pământ crește lumina și pe măsură ce vă mișcați pe pământ în ritm cu natura voastră reală, veți avea de asemenea acces la foarte multă lumină.

Acum mult timp, s-a decretat că atunci când cei încarnați christificați devin conștienți, vor exista piloni de lumină din care să extragă, în aceste vremuri finale de prefaceri. Vă aflați în aceste vremuri, dar mulți nu-și dau seama de cât de multă susținere e disponibilă, dacă ne chemați. Dorim să vă amintim și să vă asigurăm din nou că vă este disponibilă susținere cu nemiluita și că dacă aveți nevoie de o mână de ajutor, vă sunt disponibile multe milioane.

Aceasta nu este o întreprindere solo. Înălțarea planetară constituie producția unei armate iluminate puternice și noi toți conlucrăm în direcția acelui țel. Chemați-ne, invitați-ne… cereți și veți primi. Este plăcerea noastră, dar și datoria noastră divină, în slujba ÎNTREGULUI, să vă ajutăm în acest moment.

Înțelegeți că acest moment de pe pământ va fi consemnat în analele timpului ca un moment care să fie analizat, revăzut, studiat și observat de multe galaxii de pretutindeni.

De aceea, numeroase ființe și colectivități sunt aici, ca să sprijine și să participe la evenimentele ce se vor desfășura în timpul a ceea ce am numi ciclul de după coborâre, când fiecare dintre voi ajunge la aducere-aminte întrupată. Deoarece atunci când faceți asta, atunci când uniți realitățile și învățați să traversați haosul exterior, va exista o curbă a învățării… a învăța ce înseamnă să fii divin de uman și cum să coexiști într-o societate care încă se percepe ca fiind doar umană.

După estimarea noastră, acesta e punctul în care începe cu adevărat magia… căci aceasta e partea neconsemnată din istorie, separarea lumilor (liniilor temporale), locul în care profețiile din vechea paradigmă încetează să mai existe, în care predicțiile nu mai ajung. Acesta e locul în care povestea umană ia sfârșit și în care începe povestea divină… nu sunteți aici doar ca să spuneți povestea, voi sunteți cei care au scris intriga, acum foarte mult timp!

Prin urmare, vă lăsăm cu aceste cuvinte… sunteți gata să rescrieți istoria umană care să reprezinte rezultatul promis celor care au credință?

Suntem Ierarhia Spirituală și, în numele întregii legiuni a luminii, vă spunem cu bine și vă urăm vești bune.

Gânduri de încheiere

Schimbarea e evidentă peste tot, iar noi reușim să avem mai multă încredere în ea, pe zi ce trece… chiar și în mijlocul haosului.

De asemenea, intrăm într-un zonă de accelerare, ce poate cu certitudine să ne pună la încercare/stimuleze excesiv simțurile… adică dintr-odată sunt ATÂT de multe de făcut = atât de puțin timp. Acest lucru e la fel de real pe cât e de figurativ, iar cu Soarele în Berbec o vom simți cu atât mai mult. Atunci când energiile se accelerează, e important să încetinim ritmul… să ne centrăm și să respirăm cu prezență totală pe parcursul fiecărei zile, ca nu cumva să riscăm să fim copleșiți. Acestea fiind spuse, există de asemenea un strat minunat de protecție, ce pare să țină intensitatea la distanță de un braț și, deși putem vedea în mod categoric haosul învolburându-se peste tot în jurul nostru, suntem îndemnați să-i simțim efectele într-un mod personal. Acesta este un moment clar în care să fii în ochiul furtunii.

În afară de asta, tensiunile procesului de înălțare încep să dispară sesizabil, pe măsură ce revelațiile și rezolvările abundă. Retezăm cu conștiență toate încurcăturile karmice restante, tăind corzi în acele domenii unde ne-am dat energia neîmpărtășită… lăsând garda jos în locurile unde am fost prea rigizi sau inflexibili. Toate acestea în numele integrării masculinului-femininului. Pentru a activa ultima fază a întrupării, trebuie să RESETĂM total, să echilibrăm talerele… iar urgența de a face acest lucru e palpabilă. Din fericire, la fel e și încrederea noastră. În funcție de cât de multă purificare am făcut, această ultimă rundă poate fi resimțită ca o ultimă parcurgere cu ușurință a ei.

Facem ordine în foarte multe lucruri, eliberându-le pe cele învechite, în moduri tangibile… și asta ne face să ne simțim BINE. Problemele nerezolvate ating în cele din urmă un stadiu decisiv, iar asta e nespus de stimulativ (chiar și cu oboseala produsă de trans-mutație)… încheieri peste tot, lanțuri ce se desprind în locuri în care nici măcar n-am știut că suntem legați. Ajungem în punctul din care am plecat (din prima noastră viață!), ceea ce înseamnă că acum putem vedea cu foarte multă claritate tot drumul până în punctul de început al creațiilor noastre karmice, rădăcinile rănilor noastre de bază ce au provocat vieți de suferință.

Toate acestea se apropie de sfârșit.

Între timp, e necesar să ne implicăm cu adevărat într-o curățenie serioasă de primăvară, pentru a elibera tot ceea ce nu va veni cu noi de „cealaltă parte”. Asta include șabloane de gândire expirate, declanșatori emoționali, relații epuizate și reședințe ce nu mai sunt acceptabile, cariere… chiar și proiecte vechi asociate neîmplinirii sau „munca de slujire” 3D trebuie să dea prioritate la ceea ce ne devine accesibil în prezent.

Lăsați să plece, lăsați IUBIREA. Capitulați, deschideți-vă, extindeți-vă. Aveți încredere în credință, credeți în încredere.
Efectiv nu putem lua cu noi nimic care nu e autentic față de cine suntem dumnezeiește. Toate lucrurile sunt disponibile, iar noi o Știm. Suntem îndemnați să ne asigurăm că ne ținem brațele, mâinile, picioarele și labele picioarelor în interiorul vehiculului nostru (merkaba), în timp ce ne pregătim pentru călătoria vieții noastre.

Tot ceea ce contribuie la diminuarea luminii noastre, care ne sleiește sau ne privează de putere trebuie să dispară. Fără excepții. Doar IUBIRII îi este îngăduit să intre în noua lume, dar, din fericire… și în cuvintele răposatului și marelui John Lennon… IUBIREA e tot ce avem nevoie.

Pe curând, de cealaltă parte!… adică pe bune pe bune.
Sursa: editura foryou

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Echinocțiu-eclipsă: culoarul adevărului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s