Evenimentul Orizont – Valul X.3 – Marele Apogeu – 20 Iunie 2016

De LYRA LIGHT

val3

25 Aprilie 2016

Valul X .3 se îndreaptă spre marele său apogeu!

Ființe de Lumină, după cum știți, Timpul se prăbușește, are un impact negativ asupra lui însuși și energia din spațiul vostru devine tot mai mare.

Voi ați venit aici pentru a utiliza această energie pentru voi, în primul rând .

Veți face trasee de conștiință și veți atrage energie în trupurile voastre, care ii va ajuta pe ceilalți, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să treacă prin ce treceți voi.

Ați ajuns să faceți toate acestea pentru umanitatea care nu realizează ceea ce se întâmplă, pentru că oamenii nu sunt conștienți suficient și nu pot păstra în trupuri, încă, vasta cantitate de energie necesară ascensiunii!

Multe ființe au început să simtă, deodată, această energie, fără nici un fel de pregătire.

Voi atrageți Lumina pe planetă, Lumină care este un ansamblu de date și informații și, pe măsură ce faceți acest lucru, veți putea crea noi cărări pentru conștiință, pentru a explora, fără a scoate un cuvânt și realizați că, de fapt, cuvintele nu mai funcționează atât de bine, pentru că eticheta unui lucru nu este lucrul în sine și acel lucru și-a extins bine vechiul său 3D – eticheta descriptivă.

Noi orizonturi ale Conștiinței crează noi realități, noi opțiuni și noi modalități de viață și de bunăstare.

Iată, de ce, colapsul programului 3D este inevitabil:

Nu deține Lumină și nu promovează Viata;

Nu deține posibilități multidimensionale, însă voi, ca punte de legătură a Cerurilor cu Pământul, aduceți Lumină într-un sistem, în care o extindeți la o frecvență mai mare, acolo unde poate veni un cuantum infinit de oportunități, cu zero eforturi de energie!

Acesta este, cu adevărat, un Timp uimitor în evoluția voastră!

Datorită Valurilor masive de Lumină Cosmică care intră pe Pământ în acest timp, gama de modulații a fost modificată, Acum și energii din afară lucrează pentru a transforma planeta.

Aceste energii vă desăvârșesc.

Ele nu pot transforma planeta din afară, planeta Pământ trebuie transformată din interior.

Energiile aduc, pur și simplu, raze cosmice creatoare, care vă penetrează corpurile si crează saltul evolutiv în interiorul corpurilor voastre.

Odată ce înțelegeți utilizarea adecvată a emoției și începeți să dețineți controlul asupra frecventei voastre, veți fi capabili să difuzați aceste raze.

In acel moment nu veți mai alimenta frecventa fricii în acest plan al existenței..

Există multe Ființe de Lumină și Iubire, Acum și Aici, împrăștiați de la un capăt la celălalt al Pământului , deținând în corpurile lor cantități masive de date de Lumină, pentru întreaga umanitate, pentru a fi capabilă să facă saltul cuantic, dintr-o specie primitivă către una galactica!

Al Treilea si ultimul Val de Lumină gamma, care este nemaiîntâlnită în acest Cosmos, este așteptat pe data de 20 Iunie 2016 si va transforma, în curând, întreaga viată din Univers, într-o forma superioară a sie înseși!

Stați în așteptare având în vedere că Marele Eveniment Orizont se îndreaptă către un apogeu cosmic, în vara anului 2016!

Iubire imensă,

~ Arhanghelul Mihail

Link original:http://projectfreedomearth.com/2016/04/25/archangel-michael-wave-x-3-grand-climax-6202016/

Traducere:

Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

Meditatie Mondiala:

https://www.facebook.com/events/221009391593331/

Sursa: https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/04/25/evenimentul-orizont-valul-x-3-marele-apogeu-20-iunie-2016/

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „Evenimentul Orizont – Valul X.3 – Marele Apogeu – 20 Iunie 2016”

  1. Pe 21 iunie 2016 se împlinesc 75 de ani de când Armata Romana a trecut Prutul pentru a elibera Moldova si pe fratii nostrii moldoveni…..

  2. NAMASTE DANIEL ! Zău că nu ştiu ce să mai cred….Întrun site spiritual ,nu mai reţin titlul, la începutul lunii februarie a.c., am spicuit următoarele date sumar extrase :15 ianuarie-22 mai 2016 =INTRAREA COMPLETĂ A PLANETEI PĂMÎNT ÎN 5D. DECI AL DOILEA MARE VAL. …Iar acum mi se spune că de fapt acest al doilea val nu durează decît pînă în 20 aprilie. deci după unele afirmaţii s-ar crede că aceste mari valuri sînt împărţite în mai multe secvenţe,fracturate prin intensitatea frecvenţială ? Mi s-a mai spus că PRIMUL MARE VAL A FOST în intervalulfeb.-martie 2015,cînd a coborît la nivel terestru TRIADA UNIVERSALĂ A IUBIRII= LUMINA,IUBIREA,ARMONIA.Cînd paralel cu această manifestare omenirea a intrat în MARELE COLAPS MONDIAL,în restructurarea vechii ordini mondiale.,guverne,instituţii,organizaţii,persoane.–-Dată la care începe procesul personal,dar şi de grup al OMULUI LUMINĂ.PRIN IDENTIFICAREA CU DUMNEZEU ÎN INIMĂ.REGĂSIREA ARTEI DE A CREEA APARENT DIN NIMIC.
    Perioada de COLAPS MONDIAL VA FI ACUT RESIMŢITĂ ÎN INTERVALUL DE TIMP 17-02-2016 pînă în (aprox.) 29-06-2016 -deci se constată grave diferenţe cronologice,–- ,în consecinţă,FIECARE SUFLET CONŞTIENT VA FI UNITATE ŞI IDENTITATE ,CONŢINUTE ÎN UNIMEA CU DUMNEZEU PRIN INIMĂ. Pentru a ne creea o imagine cît mai apropiată de real ,sînt îndrumat să caut cartea scriitoruluiPro.Dr.Academician Teodor Ardelean, „TEORIA FUNDAMENTALĂ A CREAŢIEI UNIVERSULUI”………………. Cam astea ar fi confuziile mele -desigur ,nu de netrecut…ci mai degrabă ca o invitaţie la dezlegarea unor perturbaţii provenite de la sursă-ARGANGHELUL MIHAIL şi chanalengerul care a recepţionat-o. Ce mai constat ,sînt diferenţele semnificative de conţinut pe aceeaşi temă de la un sit la altul. De ex. Const.Mihăilescu în site-ul „Spiritul Etern” traduce întrun fel mesajele de la Arhangheli,diferit de Didă Aurelia. Să mai fie şi alte interferenţe ?

  3. Domnule Anghel,dumneavoastra inca nu v-ati lamurit ca țmesajele’,’comunicarile’ si multe astfel de ‘transmiteri’ care mai de care mai ‘divine’ nu sunt decat niste aberatii ?!?!?!Nu de alta dar,citindu-va comentariile Dvs. si de pe alte bloguri imi pareti un om serios,bine-intentionat si foarte inteligent! Cu stima.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s