Vortexul Carpatic (5)

demana...

Remer Ra: Ce se va întâmpla cu celelalte entități grup? Cum ar trebui să se adapteze acestea la noua energie? Mă refer la entitățile economice, administrative, politice etc.!
Ral: Și aici schimbările vor fi semnificative! Noua paradigmă vibrațională determină schimbări uriașe în cadrul energiilor de grup! După cum știi, sunt cinci structuri care determină dinamica pe orizontală a unei societăți și alte cinci, care determină dinamica ei pe verticală! Două dintre ele se regăsesc în ambele!
Remer Ra: Prefer să le numesc ”animatori societali” și ”animatori evolutivi”!
Notă! În cadrul animatorilor societali intră administrația centrală (președinte, puterea executivă, puterea legislativă), administrația locală (primăriile, consiliile locale și județene), structurile de forță (armată, servicii secrete, poliție, jandarmerie, sistemul juridic, structuri de pază și protecție), economia (serviciile, industria, agricultura, turismul), spiritualitatea instituționalizată (religiile, credințele, cultele religioase diverse recunoscute).
În cadrul animatorilor evolutivi (sau civilizaționali) intră educația (la toate nivelurile), cultura (artele plastice, muzica, literatura, arta dramatică), știința și cercetarea (inclusiv sănătatea), politica, spiritualitatea.
Ral: Indiferent cum le-ai numi, în noua energie va trebui să țineți cont mai mult de structurile evolutive! Națiunile care nu țin cont de ele, riscă să dispară în 100-150 de ani.
Remer Ra: Poate chiar mai devreme! În cazul nostru, dacă raportul mortalitate/natalitate se menține ca acum, și dacă migrația spre țările occidentale continuă în același ritm, ne vom înjumătăți până la sfârșitul secolului! Iar noi vom deveni minoritari… Sunt studii bazate pe dinamica actuală, nu presupuneri! Crezi că investind masiv în cele cinci structuri evolutive, vom avea șanse mai mari de a trece peste transformările spectaculoase din acest secol?
Ral: Îti înțeleg foarte bine îngrijorarea, dar trebuie să ai în vedere că în noua energie nu contează prea mult valorile spațiului de conștiență 3D. Divinitatea, Universul și Legile Sale, favorizează apariția și evoluția societăților care facilitează și oferă valori spirituale!
Remer Ra: În realitate, lucrurile arată puțin altfel. Națiunile își vor apăra valorile în care cred! Chiar cu propria existență! Dacă nu se va declanșa o schimbare majoră în conștiința oamenilor, un fel de revoluție, va învinge cel mai puternic, mai numeros, mai bogat! Așa a fost și în trecut!
Ral: Depinde cum privești lucrurile. Unui imperiu îi este dat să existe, ba chiar să prospere, atât timp cât oferă celui cucerit un plus de valoare, atât din punct de vedere statal cât și din punct de vedere spiritual! Aceste legi au funcționat tot timpul, chiar și la începuturile 3D! Oamenii nu își dau viața pentru valori iluzorii! A trecut vremea evoluției pe orizontală! În noua paradigmă vibrațională, entități mari de grup pot dispărea în scurt timp fără a fi nevoie de războaie!
Remer Ra: Sunt zone care au suferit mai mult pe timp de pace decât pe timp de război! Sunt și la noi câteva astfel de cazuri! S-a spus că economia a fost cauza prăbușirii acestor comunități! Dar știu că economia este efect, nu cauză! Nu poți avea o economie solidă fără a oameni bine pregătiți, deci fără o educație solidă! Ori la noi nici nu se respectă legea, care spune că educația trebuie să beneficieze de 6% din PIB. La fel și cultura… Nu există puteri statale care să nu fi fost puteri culturale înainte de asta. Educația și Cultura preced dezvoltarea economică! Un alt domeniu important este sănătatea. Și aici sunt multe hibe. Prea multe! Dacă toate acestea se cunosc, de ce nu se face nimic în direcția asta? Coroborat cu raportul mortalitate/natalitate de acum și cu ritmul migrației, viitorul nu arată foarte bine. Prea e totul făcut ”ca la carte”! Sunt și alții interesați de asta?
Ral: Marea problemă e la voi, nu la alții! De ce nu sunteți voi interesați? De ce nu faceți nimic în această direcție?
Remer Ra: Aș vrea să discutăm despre animatorii societali și evolutivi și, mai ales, despre evoluția lor în spațiul nostru. Ce poți să-mi spui despre administrația centrală? Cum va evolua ea în noua paradigmă vibrațională?
Ral: Nu sunt așteptări prea mari din această direcție. Realitatea a demonstrat că puterea centrală se mobilizează doar în situații limită. Oricum, știi bine că liderii voștri sunt proiecția voastră. Dacă vreți alți conducători, schimbați-vă! Deschideți-vă mințile și sufletele! Puneți valorile spirituale pe primul loc și atunci lucrurile vor reveni la normal, pentru că veți ști pe cine să alegeți! La fel și în ce privește administrația locală!
Remer Ra: Despre structurile forță și de apărare ce poți să-mi spui?
Ral: Puterea acestora va scădea treptat, constant, urmând ca până la jumătatea secolului să ajungă la jumătate din nivelul actual, iar la sfârșitul secolului la nicio o treime. Atât ca efective cât și ca influență. Iar obiectivul lor va fi mai mult de suport, orientare, sprijin, pentru oameni. Trebuie avut în vedere și faptul că energia de grup a structurilor de forță nu rezonează cu noua paradigmă vibrațională.
Nu vor mai fi războaie, pentru că vor dispărea grupurile de interese obscure care manipulau masele, dându-le impresia că apăra valori pentru care merită să-ți dai viața!
Nu vor mai fi infracțiuni, procese, închisori, structuri de pază și protecție, pentru că vor dispărea infracțiunile! În noua paradigmă vibrațională, răspunsul la gândurile, cuvintele și faptele voastre va deveni mult mai rapid! Toți vor înțelege că răul făcut altuia este răul făcut sieși!
Nu va mai fi sărăcie, pentru că planul pentru eradicare a sărăciei este deja întocmit și cele mai mari suflete întrupate pe Geea lucrează la implementarea lui! Până la sfârșitul secolului, cele trei programe de securitate vor fi implementate (alimentară, energetică, locativă – na)!
Nu vor mai fi boli, pentru că relația dintre trup, minte și suflet va fi armonioasă, iar despre cultivarea lor se va învăța încă din primii ani de școală! Trăind în armonie, nu ai cum să te îmbolnăvești!
Nu va mai fi suferință, pentru că ea este consecința lepădării de propria divinitate! Vă veți redescoperi propria divinitate!
Nu veți mai fi singuri, pentru că veți descoperi marea familie galactică din care vă trageți!

(va urma)

Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:
http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-2.html
Sursa: http://remerra.blogspot.ro/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Vortexul Carpatic (5)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s