Valsam jucand tontoroiul

vals

Ne asteapta o saptamana de FOC cu IUBIRE..
Vom fi coplesiti de Valul ce vine peste noi…
*19 Iunie – frecventa de 19, 10, 7, 6 si 9. Prin portal care se deschide patrunde frecventa energiei „Sfantul Duh” sau „Kundalini” adica energia Spiritului
*20 Iunie – frecventa de 2*10, 8, 6 si 9. Prin portalul care se deschide patrund 3 frecvente de energii impreuna: energia „Sfantului Duh”, energia Hristica si o a treia energie pe care inca nu am decriptat-o. Din 2010 cand am primit informatia prin Spirit, stiu ca ziua in care se sarbatoreste Sfanta Treime este cea mai puternica dintre toate sarbatorile. Reuneste puterea la 3. Se deschide si portalul de Luna Plina.
*21 Iunie – frecventa 369 – frecventa primordiala si 9:9. Se deschide portalul soltitiului de vara
23-24 Iunie – Noaptea de Sanziene cand „Se deschid caile Cerului” si se revarsa energia „Cununa”.
Asezarea astrala este una speciala: Venus prin pozitia Soarelui in Gemeni devine dominanta si va ramane pe tot parcursul anului 2016. De pe Venus vine energia iubirii. Marte este retrograd, adica energia luptei este in-actiune.
Avem 5 portaluri deschise care se suprapun. Fiecare portal se deschide pe o perioada de 3 zile, iar maximul fiecaruia este la ora indica astrologic. Intr-o conjunctura in care iubirea este dominanta iar lupta nu are sustinere. Toate energiile din toate portalurile vor ajunge la noi prin energia iubirii data de Venus. Inimile se deschid. Inima guverneaza Mintea. Se vor activa la multi oameni chackrele Inimii si al Treilea Ochi.
Fiindca suntem in zodia si Constelatia Gemenilor, pentru Sufletele Gemene se va manifesta puternic si energia gemenilor. Multe Suflete Gemene traiesc un tipar al asteptarii. Tiparul „asteptarilor” va fi fortat schimbat in in tot acest context descris mai sus.
Deci sa tragem aer puternic in piept-stomac si, aruncarea in gol…. vom avea surpriza ca in loc sa cadem, plutim…

Sursa: Dai Oryiana

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s