Sublimarea Individualității și Nunta interioară; nașterea Comuniunii

nunta-interioara

Momentul prezent la nivel planetar îl reprezintă crearea energiei comuniunii și implicit a noilor comunități în jurul cărora se înalță Noul Pământ la nivel fizic. În același timp “destinul” țării noastre cu numele spiritual de BUCURA este legat strict de energia comuniunii și de crearea de comunități intenționale sau autosufiecente, adevărate oaze de iubire și bucurie cum ne surâde nouă să le numim. Pentru a sprijini tranziția de la era Individualității la cea a Comuniunii, The Shining Earth orchestrează un eveniment energetic permanent (deschis de tranzitul nodului nord în Balanță a cărui ultim ecou a fost eclipsa de luă din 23 martie 2016).
Evenimentul energetic radiază din și își are centrul în Munții Apuseni (Munții de Aur), într-un vortex energetic foarte puternic ce este una din inimile Pământului, vortex protejat de Saint Germain (care a petrecut timp mult pe aici în ultima sa încarnare fiind născut în Transilvania cu numele de Rackozi), de Iisus – Sananda și de alte conștiințe din tărâmurile înalte printre care o amintim pe supraconștiința ce s-a întrupat pe Pământ sub numele de Fecioara Maria și în același timp de spiritele străbunilor ce mereu au vegheat asupra țării și mai ales asupra munților. De asemenea, în acest loc sacru există un câmp imens alb-auriu datorită prezenței unei cantități mari de aur. (Pe cei sceptici, sau nefamiliarizați cu anumite realități celeste și galactice îi rog să nu confunde aceste realități cu ceea ce vehiculează religiile. Vorbim aici despre tot ceea ce este mai frumos și nobil în ceea ce privește Planeta Pământ și al ei destin ce s-a intersectat cu prezențe cosmice magnifice. Răspundem cu mare drag tuturor întrebărilor).

“Evenimentul” are două etape

Înainte de toate ne relaxăm deplin și în adâncul inimii noastre înțelegem că sensul individualității este pentru a exprima într-un fel unic prezența EU SUNT și că astfel ne deschidem către IUBIRE SOCIALĂ și COMUNIUNE la nivel planetar. Cerem conectarea și acordarea cu energia muntelui de Aur și Invocăm prin a simți prezența Sinelui Mai Înalt ca miez al ființei noastre. SUBLIMAREA INDIVIDUALITĂȚII: 1.Începem să ne relaxăm prin câteva serii de respirații lente pe nas, simțim cum toți porii ființei se deschid și invocăm puternic Flacăra Violet a transmutării și alchimiei divine să intre în toată ființa noastră și să transforme în iubire pură toate reziduurile procesului de individualizare și toate umbrele egotice generate de acesta. Ideal este să stăm întinși în toți acești pași ai acestui eveniment, dar fiecare face cum simte. Autorizăm acest proces și ne abandonăm lui. Nu e nevoie să ne centrăm pe ceva anume, ci doar să cerem și să autorizăm flacăra violet să intre în toți porii ființei. Va urma o transformare foarte profundă. Durata e de 20-30 de minute. Saint Germain ne va sprijini în acest proces.

2. După primul pas respirăm de câteva ori și continuăm prin o îmbrățișare la superlativ a prezenței Eu Sunt și implicit al esenței noastre. Invocăm flacăra Alb Aurie a împuternicirii exprimării esenței christice și autorizăm curgerea prin noi a eternității și sublimului lui Eu Sunt. Ideal este să ne întindem și deplin relaxați și deschiși cu mâinile pe inimă simțim cum esența noastră curge prin centrul inimii în acest plan de expresie. Sananda ne va sprijini în acest proces. Durata 20-30 de minute. Odată încheiată prima etapă a acestui eveniment facem o mică pauză. Ne mișcăm un pic, respirăm, ne hidratăm etc.

NUNTA INTERIOARĂ și ENERGIA COMUNIUNII

1.Fiecare dintre noi este parte feminină și parte masculină, iar în aceste vremuri ne deschidem mai mult către acest înțeles. Pacea lumii se face în noi înșine și nu la nivel teoretic, ci printr-o comuniune și fuziune între magnetic și electric. Astfel ne propunem ca preț de 30 de minute să autorizăm ca magneticul (femininul) din noi să se contopească cu electricul (masculinul) din noi. Da, să autorizăm, să ne punem față în față cu simplul adevăr că în esență suntem femeie și bărbat. Astfel cerem Sursei/ Dumnezeu Mama-Tată să se manifeste deplin și deopotrivă prin noi și să ne restabilească inocența androgină. În creșterea și exprimarea laturii noastre complementare un rol important îl are părintele de sex opus. Astfel îl rugăm să ne însoțească în această călătorie alchimică. Îi simțim prezența și cum ne veghează cu blandețe în această fuziune stimulând exprimarea laturii complementare. Ne întindem și ne lăsăm abandonați în acest proces. Suntem sprijiniți de Sinele nostru mai Înalt și tot ceea ce se va întâmpla se va întâmpla divin.

2. Ultimul pas este o încununare a acestui eveniment. Deja ajunși aici suntem alți oameni și putem să trecem într-o octavă mai înaltă a ființei. Astfel pentru următoarele 20-30 de minute cerem o acordare și conectare la toate inimile celor care participă la acest eveniment și la toate inimile de diamant manifestate pe Pământ și începem să vibrăm la unison cu ele. Iar din această fuziune și energie trimitem către tot Pământul fluxuri de energii ale comuniunii. Nu e nevoie de nimic special. Doar să cerem acordarea cu toate inimile prezente și apoi să simțim cu energia ce se naște în inimă îmbrățișează toți oamenii Pământului și întreaga structură de viață. Atfel ne vom racorda la fluxuri puternice ale comuniunii și prin participarea noastră le vom amplifica.

Poarta energetică pentru acest eveniment este deschisă și oricine poate participa oricând la el în viitorul apropiat. Iar prin participare multe se vor schimba în interior în următoarele luni întru bucuria noastră a tuturor.

Se cuvine o mențiune. De regulă aceste acordaje energetice au rolul de a activa aspecte mai înalte în ființa noastră. Ele își fac prezența, se manifestă, ne aduc daruri imense ce ne încântă și ne bucură. Însă de cele mai multe ori aceste infuzii energetice “rescriu” din toate punctele de vedere modul în care existam înainte și implicit energia pe care o aveam până atunci. De aceea inevitabil apare o perioadă de eliminare a unor tipare și energii vechi, durata ei fiind în funcție de fiecare persoană. Pot ieși la iveală aspecte foarte întunecate, umbre vechi, emoții reprimate și se poate ivi tristețea sau unele suferințe fizice etc. Ce este important este să înțelegem că eliminările sunt binecuvântări deghizate. Ele oricât de grele ar fi există fiindcă în noi intră din ce în ce mai multă lumină. Atitudinea ideală este ca momentele de purificare, oricât de grele să fie îmbrățișate cu iubire și cu recunoștință.
Sursa: http://www.theshiningearth.com/sublimarea-individualitatii-si-nunta-interioara-nasterea-comuniunii/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s