Tranziția Mamei Pământ spre A Cincea Dimensiune

De Alexandrian Kosmos

mauna-kea-hawaii

27 Iunie 2016
La fel ca Mauna Kea

Muntele Everest din Nepal este cel mai înalt vârf de munte de pe Pământ, având 29,029 de picioare, măsurat de la baza sa, de la nivelul mării până la vârf.

Cu toate acestea, cel mai înalt vârf de munte din lume, măsurat de la o baza oceanică la vârful său, este Mauna Kea din Hawaii.

Măsurând peste 33.000 de picioare de la baza sa oceanică, Mauna Kea este cel mai înalt vârf de munte din lume, măsurat de la o baza oceanică.

De la baza sa de deasupra nivelului mării, Mauna Kea măsoară „numai” 13.800 de picioare deasupra nivelului mării, plus, cu aproape 20.000 de picioare din corpul său masiv scufundat în ocean având în vedere că Mauna Kea s-a format în adâncimile oceanului ca un vulcan.

Actuala tranziție către A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ este asemănătoare, în mare parte, cu corpul scufundat al muntelui Mauna Kea, în multe feluri, dragilor.

Tranziția 5D a Mamei Pământ este, de asemenea, ascunsă în mare măsură de conștientizarea noastră, tranziția Mamei Pământ funcționând inconștient fată de percepțiile imediate ale celor cinci simțuri fizice.

Disimulat, în interiorul bazei ascunse a Tranziției Mamei Pământ, exista o Lume Nouă, o Nouă Eră și un Nou Orizont amorsat să apară ca și activitatea vulcanică, care s-a produs, cu mult timp în urmă, în corpul masiv al muntelui Mauna Kea!

Pe 14 iulie 2016 Energiile Universale vor produce, asupra Mamei Pământ, două evenimente interne, aparent minore, în „baza ascunsă” a Tranziției 5D a Mamei Pământ.

Ambele evenimente interne „minore” se vor implica, în mod direct, in cursul de evoluție al fiecărui Suflet ”Om al Luminii” de pe Pământ și, numai întâmplător, implică toate Sufletele ”Lucrător al Luminii”.

Sufletul, în curs de apariție, ”Om al Luminii” este Sufletul evolutiv ”Om al Destinului”, care a ales de Bunăvoie să intre în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, la data de 15 martie 2016.

Fiecare Suflet ”Om al Luminii” trece, acum, printr-un „proces de testare”, cu privire la intențiile sale în cadrul eforturilor Dimensiunii 5D a Mamei Pământ, dacă el sau ea va continua pe căile lui sau ale ei de identitate de sine, ego-ul de sine sau el sau ea va continua cu evoluția personală, în curs de desfășurare, în A Cincea Dimensiune și se va adapta experienței practice de a împărtăși și a coopera în Unitate cu Dumnezeu, conștiința conștientă că Toate Lucrurile din Univers sunt în Uniune cu Dumnezeu?

„Procesul de testare” al Sufletului ”Om al Luminii” a început la 26 mai 2016 și nu se va finaliza până la 02 august 2016.

Cele două evenimente interne „minore”, care apar la 14 iulie 2016, se referă la realizarea Unității cu Dumnezeu.

Primul eveniment este atingerea Creșterii Spirituale necesară pentru a concepe și a extinde conștientizarea lui sau a ei pentru integrarea Tuturor Lucrurilor în viziunea lui sau a ei asupra lumii sale imediate și, în al doilea rând, atingerea creșterii și a extinderii conștiinței lui sau a ei, de a Aplica Esența Spirituală a Iubirii în TOATE Lucrurile!

Astfel, se obține următorul pas crucial pentru punerea în aplicare a Mantrei Universului:
Aliniaza, Aplica si Traieste!
Aliniază-te cu Dumnezeu-Sursa, Aplică Esența Spirituală a Iubirii și Trăiește în Voia lui Dumnezeu!

Cu toate că ambele evenimente nu vor produce rezultate externe, imediate, în toate Sufletele ”Om al Luminii”, pe plan intern, ele vor fi mai bine pregătite pentru 04 octombrie 2016!

Energia din 04 octombrie 2016 va produce începutul Metamorfozei Mamei Pământ ca fiind o Ființă Corp de Lumină pentru participarea ei la A Cincea Dimensiune!

Creșterea Spirituală, dezvoltarea și extinderea conștientizării ”Omului Luminii”, pentru a Aplica Esența Spirituală a Iubirii, va realiza minuni în A Cincea Dimensiune Mamei Pământ, astfel că în zilele de după 14 iulie 2016, îl va aduce, pe el sau pe ea, mai aproape de realizarea accesului personal la Dumnezeu-Sursa, Prezența Spirituală a lui Dumnezeu în manifestare!

Timpul în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ nu se va schimba, transforma, sau transmuta în nici un fel, nici o formă sau aspect, pe măsură ce este posibil să fi devenit din ce în ce mai conștienți, dragilor.

Parametrii de timp, în A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ vor fi, în continuare, definiți prin rotația Pământului în jurul Soarelui, pentru a delimita anul și rotația Lunii în jurul Pământului, care servește ca bază a lunii calendaristice.

Ce va fi diferit în observația noastră a Timpului în A Cincea Dimensiune, va fi necesitatea de a observa Timpul în Esența Universului – Timpul ca mișcare a Sufletului!

Efectul rezultat al respectării Timpului ca mișcare a Sufletului, Timpul servind nevoile Sufletului, va fi realizarea Unității cu Dumnezeu a fiecărui Suflet, deoarece fiecare entitate socială viitoare de pe Pământ va fi organizată pentru a servi nevoilor Sufletului, mai degrabă decât ale corpului!

In plus, Timpul ca mișcare a Sufletului va servi pentru a spori accesul ”Omului Luminii” la Alinierea cu Dumnezeu Sursa și a minunilor conținute în Împărăția lui Dumnezeu, în Inima si Sufletul lui sau al ei!

Zilele noastre sunt, Acum pline de haos și confuzie, agravate chiar de mai mult haos și confuzie.

Există mai multe Suflete ”Omul al Luminii” care se pregătesc pentru Unitate cu Dumnezeu, chiar dacă sunt sau nu sunt conștienți de ea.

Vor fi multe Suflete ”Om al Luminii”care vor realiza Unitatea cu Dumnezeu prin implorare, invocând și rugându-se lui Dumnezeu, la fel ca și mulți dintre cei care consideră, Acum, prezența lui Dumnezeu pe Pământ ca fiind de neconceput.

A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ pornește de la premisa Mantrei Universului:
Aliniaza, Aplica si Traieste!
Aliniază-te cu Dumnezeu-Sursa, Aplică Esența Spirituală a Iubirii și Trăiește în Voia lui Dumnezeu!

Creșterea Spirituală a ”Omului Luminii” va permite fiecăruia, în zilele următoare, să conceapă și să își extindă conștiința, pentru integrarea Tuturor Lucrurilor în viziunea asupra lumii sale imediate, iar, pe de altă parte, să atingă creșterea și extinderea conștientizării personale, de a Aplica Esența Spirituală a Iubirii în Toate Lucrurile!

Creșterea Spirituală pentru Unitatea cu Dumnezeu nu va fi obținută într-un moment instantaneu de gândire, ci va fi formată prin creșterea cererii interne și extinderea derivată în înțelegerea Timpului ca mișcare a Sufletului!

Uitați-vă în jurul vostru, dragilor.

Tranziția, către A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, este furnizarea detaliului fiecărui minut de forță și de putere, implicat în atingerea libertății pe care ați dorit de atât de mult timp!

Atunci când Tranziția Mamei Pământ va fi, în cele din urmă, finalizată, la 27 martie 2017, voi veți descoperi contribuția voastră în cadrul evoluției de pe Pământ, mult mai ușor!

Ca și Mauna Kea, un vulcan vechi masiv scufundat și ascuns de baza sa oceanică, tranziția către A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ este, în mare măsură, ascunsă de conștientizarea noastră conștientă.

Implicarea voastră accidentală pe care o veți avea în timpul evenimentelor interne „minore” ale ”Omului Luminii”, va veni prin propria voastră pregătire internă pentru a vă alinia și a vă aclimatiza, în continuare, cu Mantra Universului:
Aliniaza, Aplica si Traieste!
Aliniază-te cu Dumnezeu-Sursa, Aplică Esența Spirituală a Iubirii și Trăiește în Voia lui Dumnezeu!

După cum starea actuală a lumii noastre, de haos și confuzie, continuă să se acumuleze, neîncrederea și îndoiala vor continua să erodeze încrederea, în scădere, pe care toată lumea a avut-o în fundamentele instituționale, fundamente care au susținut căile de experiență a Dimensiunii 4D a Mamei Pământ!

Pregătirea voastră internă cu Mantra Universului vă va conduce spre locul inevitabil de certitudine și încredere în tranziția către A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ, astfel încât, reala experiență dimensională 4D a Mamei Pământ este înlocuită și uzurpată de Realitatea celei de-a Cincea Dimensiune a Mamei Pământ !

Ca și Mauna Kea, tranziția către A Cincea Dimensiune a Mamei Pământ este, în mare parte, camuflată și ascunsă de simțurile noastre fizice.

Haosul și confuzia pe care le vedem, auzim, Acum și le simțim ca pe huruitul unui „corp vulcanic”, servesc drept semne de tranziție inevitabilă a Mamei Pământ, ne dezvăluie faptul că nimeni nu este „un păcătos”, „un necredincios” în Universul lui Dumnezeu!

Noi fuzionăm, cu toții, în Uniune cu Dumnezeu, conștientizarea conștientă că Toate Lucrurile din Univers sunt în Uniune cu Dumnezeu!
Link original:

http://alexandriankosmos.blogspot.ro/2016/06/like-mauna-kea.html
Traducere:
Dida Aurelia

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444
Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).
Mulțumesc!
Nota traducătorului:
Mauna Kea este un vulcan inactiv din insulele Hawaii, unul din cei cinci vulcani care formează insula Hawai’i. Pu’u Wekiu, unul din numeroasele conuri de pe platoul vârfului, este cel mai înalt punct din statul Hawaii la 4.205 m.[1] În limba hawaiiană, mauna kea înseamnă „muntele alb”,[2] o referință la faptul că vârful său este acoperit de zăpadă în timpul iernii din emisfera nordică.
(Sursa – https://ro.wikipedia.org/wiki/Mauna_Kea)
Sursa-https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/07/01/tranzitia-mamei-pamant-spre-a-cincea-dimensiune/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s