Septembrie-Decembrie 2016

Dragă Familie de Lumină,

Trăiți momente nemaiîntâlnite! Septembrie-Decembrie 2016 va fi cea mai importantă și energetică Perioadă a Pământului în Istoria Umanității, deoarece Matrice a 3D ia sfârșit, Acum, și Ființele care rezonează cu asta, participă la o trezire extremă, pentru că trec de la 3D la 5D, într-o foarte scurtă perioadă de timp liniar!

Faza Finală

Mulți sunt conștienți că se va întâmpla ceva important și se întâmplă, deja, în corpurile noastre, în viața noastră personală, la o scară planetară și chiar și la scară galactică.

Acesta este momentul scris din timpurile străvechi, când marea șansă sosește pentru planeta Pământ și ființele sale, când sistemul demodat se retrage în fața a ceva nou și mai bun!

Deși Pământul este într-o stare crescândă a haosului, să știți că această stare va fi scurtată și este ultima fază a Planului nostru Divin, a misiunii noastre pentru mărețul proiect al Ascensiunii planetei Pământ.

Mărețele Ființele Stelare au spus că atunci când se va urni Pământul, vă veți mișca odată cu el, așa că nu percepeți cu teamă toate acestea, ci ca pe o transformare normală și naturală, de la o realitate fizică la una complet nouă.

În acest timp, al haosului și schimbării, Ființele Pământului vor începe să se ridice într-o mare revoluție socială, văzând mult mai clar, pe zi ce trece, că au fost ținuți captivi într-o anti-viață, manipulati….http://oficialmedia.com/septembrie-decembrie-2016-cea-mai-importanta-si-energetica-perioada-a-pamantului-in-istoria-umanitatii/

Anunțuri
Articol anterior
Lasă un comentariu

5 comentarii

 1. raducanu roxana

   /  Septembrie 7, 2016

  Esti un sarlatan mizerabil si exact ceea ce spui faci … MANIPULEZI OAMENII prin ceea ce scrii si faci folosindu-te de asa zisul reiky dar lumea s-a trezit Iintr-adevar si sa te vad cum vei mai iesi din casa in viitorul apropiat. Multumesc pt instrumente oricum!

  Răspunde
  • 🙂
   doar atat 🙂

   Răspunde
  • sorin

    /  Septembrie 8, 2016

   Draga Roxana,a comenta pe un blog,oricare blog ,este un privilegiu acordat sau nu de catre proprietarul blogului si nicidecum un drept!Daca aveai ceva de spus ,in particular,trebuia sa-i trimiti lui Dan un e-mail,asa era frumos si civilizat,nu sa-l acuzi,poate chiar neintemeiat,pe blog!Sanatate.

   Răspunde
 2. aura mihailescu

   /  Septembrie 9, 2016

  MULT RESPECT pentru un blog de suflet.OUT pentru cei care nu rezoneaza cu frecventa
  pe care se emite.Cuvintele sunt o mare energie si e pacat sa te joci cu ele,Roxana pentru
  ca se intorc ca un bumerang.impotriva ta.Nu cred ca ceea ce expune,Dan e sarlatanie?
  Si apoi fiecare are un liber arbitru.Numai bine,iar lui Dan mult succes in tot ce face.

  Răspunde
 3. Radu piatra neamt

   /  Septembrie 11, 2016

  Salut Sorin, Roxana si dragule Dan…
  Dupa cum prea bine stiti, in „3d” orice „Adevar” ce urmeaza a fi implementat, orice idee „superioara” (energetic) ce are in final menirea de a upgrada „sistemul” este mai intai respinsa vehement, categorisita adesea ca „satanism” (e cel mai simplu sa arunci la limita inferioara a spectrului ceea ce nu intelegi) sau, putin peste limita inferioara, asezonata cu comentarii peiorative…
  Insa download-ul e Real….ideile, conceptele, „Adevarul” isi fac loc in perceptia noastra limitata si devin „posibile” si chiar „acceptabile”…
  Apoi mai „crestem un pic” si realizam ca „Adevarul” acela e firesc…a fost mereu „acolo”….
  Deci, Sorine, Roxana e spre insanatosire….
  Pt Dan nu am decat „strangeri de maini” si multumiri….
  Va pup si Va Iubesc….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

♥ Impuls pentru trezire ♥

Nimic nu e ceea ce pare a fi

Lupul Alb

Blog pentru sufletul tau

Despre spiritualitate...

Existenta precede gandirea. Osho

%d blogeri au apreciat asta: