999: Pe repede înainte prin bezna minții

mother_earth
Unele rocade merită să fie urmărite cu interesul iscat de focurile de artificii la Revelion. Iar din punct de vedere astrologic, chiar trăim un soi de Revelion. Pe 9 septembrie 2016 este Anul Nou Jupiterian. Planeta Jupiter, care poartă numele Zeului Zeilor, schimbă Fecioara cu Balanța. Și bine face!
Primele 9 zile din luna septembrie 2016 îl țintuiesc pe Jupiter în ultimul grad al zodiei Fecioară. Haos total. Acel moment la volan în care știi că din spate vine o mașină de care trebuie să te ferești, dar nu o vezi, pentru că e în unghiul mort. Baba-Oarba astrală. Gradul 30, denumit ‘anaretic’, foarte puternic, este sensibil din cauză că Mercur, stăpânul acestei zodii, este retrograd. În aceeași perioadă, Soarele și Marte fac o cuadratură, lângă careul grozav dintre Saturn și Uranus. Colac peste pupăză, între 2 eclipse, pe 1 și 16 septembrie. Luate separat, aceste evenimente sunt pe alocuri inofensive. În combinație, dau o reacție chimică efervescentă.
De pe 1 până pe 9 septembrie are loc o numărătoare inversă cosmică. 9 septembrie este o zi generală de vibrație 9: o zi de 9, în a 9-a lună, în an de vibrație 9. Energia astrelor combinată cu frecvența numerelor degajă o forță care împinge viața spre o vibrație superioară. Tot ce vine spre noi este urgent, categoric, tranșant. Ori, ori. Ori te acordezi cu Universul și cu drumul tău, ori cazi, suferi sau chiar ieși cu totul din planul fizic.

Data de 9 septembrie reprezintă o frontieră absolută a fricii. Cu cât ne apropiem de această dată, fricile de orice fel, incertitudinile, nesiguranțele, neîncrederea, convingerile negative se adeveresc de 9 ori mai repede!
-Ți-e frică să nu te descurci? O să clachezi!
-Ți-e frică să nu rămâi fără bani? O să rămâi.
-Ți-e frică să nu ai suficienți clienți? N-o să ai suficienți!
-Ți-e frică să nu termini un poiect la timp? N-o să-l termini!
-Ți-e frică să nu rămâi singur? Pregătește-te!
-Ți-e frică de vreo boală? De ea o să ai parte.
Este un moment decisiv de trecere de la întuneric la lumină. Gândurile pozitive sunt singura cale! Cine se teme și se luptă, va rămâne în conflict cu viața mult și bine. Cine se trezește și cedează, acceptă, armonizează și iartă, câștigă! Pe 9 septembrie, lumina se separă de întuneric, ziua de noapte, iar uscatul de ape. Fiecare alege în care dintre cele două echipe joacă: F.C. Bezna Minții sau Viitorul în Lumină.
Data de 9 septembrie trage o linie psihologică. Este termenul impus de sus cu forța pentru evaluarea fricilor și pentru abandonul în credință. Căci niciun gând negativ și nicio frică nu sunt de la Dumnezeu!
De ce să ne îngijorăm, să ne enervăm, să trimitem gânduri negative, să ne lăsăm posedați de frici? Nu mai bine spunem o rugăciune alungând astfel ispitele minții care ne trag în jos? Așa cum Jupiter dă Fecioara pe Balanță, să dăm și noi frica pe credință! Se spune ‘Dă-i, Doamne, omului mintea cea de pe urmă!’. Vibrația zilei de 9 septembrie, o zi de 999, susținută astral de pasul înainte al lui Jupiter, aduce acel ceas din urmă la care mulți nu s-ar mai fi așteptat. Să fim pregătiți, să ne găsească treji, luminați, vigilenți. Să-l trăim ca pe un moment de iluminare!
Pentru ca energia cosmică să beneficieze de încă un semn de sus, 8 septembrie, ultima zi de dinaintea pragului 999, marchează Nașterea Maicii Domnului, una din cele mai importante sărbători ortodoxe. Și știm că România a fost botezată ‘Grădina Maicii Domnului’, după cum s-a exprimat chiar și Papa Ioan Paul al II-lea. S-o chemăm pe Maica și să stăm lângă Ea. Cosmosul vrea să ne convingă acum prin toate mijloacele că merităm tot ce e mai bun, că suntem iubiți, protejați și în siguranță.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „999: Pe repede înainte prin bezna minții”

 1. Adevarul urca scara in timp ce Minciuna se prabuseste.
  Jupiter pe 9.09.2016 schimba balanta puterii in sens pozitiv.Energiile devin din ce
  in ce mai pozitive,iar cele negative tot mai slabe.Luna Plina de pe 16.09.2016
  este un punct forte de cotitura in ceea ce inseamna planetele pozitionate in semne pozitive pana pe 22 septembrie cand si Soarele intra in Balanta echilibrand
  viata deschizand frontierele pentru o alta lume.Jupiter in Balanta si Saturn in Sagetator pun accent si mai mult pe relatii si pe comunicare in ambele sensuri
  aratand ca nimic nu dureaza pentru totdeauna,totul se schimba in cele din urma
  aratand ca relatiile intr-un singur sens nu aduc crestere,inovatie,creativitate,ci numai interese,manipulare,minciuna si control.Jupiter inchide un capitol si deschide altul mai optimist,mai energic in cautarea celei mai autentice versiuni de existenta umana desigur daca constientizam acest fapt..Credinta,
  smerenia,acceptarea,toleranta,iertarea si adevarul sunt valorile acestui timp.Solutii la probleme sunt infinite,dar numai sa iesim din balacareala mintii,din
  labirintul ei intunecat si sa iesim la Lumina.E ca o restabilire a Cercului Vietii in tiparele vechii cunoasteri plina de intelepciune.Balanta lucreaza dupa deviza”da-i timp timpului”
  sa aranjeze lucrurile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s