Actualizari Luna Octombrie 2016

Actualizări – 21 octombrie

om

Este posibil să vă simțiți puțin dezorientați în următoarele 3-6 luni, întrucât au loc numeroase schimbări energetice. Acestea țin mai mult de Pământul interior, și au legătură cu restructurarea sistemelor din Agartha. Cei din Agartha se pregătesc pentru schimbările care vor veni, și o asistă pe Mama Pământ în ajustarea benzilor ei frecvenționale, în acord cu cele ale Căii Lactee, care va avea o nouă orbită.

Calea Lactee se întoarce la locul ei originar din Ordinea Divină, deoarece în timpul Războaielor Cerurilor, ea, împreună cu alte 12 Galaxii-Maestru au fost aruncate de pe orbita lor, în urma exploziei unor galaxii.

În această perioadă, este foarte important să permitem fluidității acestei schimbări să ne poarte. Fiți ca apa, căci apa va găsi întotdeauna pe unde să curgă, ea erodând chiar și piatra.

Mi s-a spus de atâtea ori să nu fac planuri din timp, căci totul se poate schimba într-o clipită. Asta nu înseamnă că nu putem avea un plan sau un program, ci că trebuie să facem loc fluidității, pentru ca în cazul unui eveniment neașteptat, să ne putem ajusta, schimba și să fim deschiși față de schimbare.

Pe măsură ce întregul sistem energetic este restructurat, vom experimenta probleme digestive, căci ele țin de sistemul nervos. Vor apărea și perturbări mentale pentru cei care nu sunt acordați la sinele interior, și nu au o conexiune cosmică.

Se lucrează intens din Centrul Galactic asupra chakrelor noastre rădăcină, sacrală, plexului solar, gâtului, și chakrei ochiului al treilea. În Atlantida, toate sistemele energetice au fost închise atunci când au început să închidă piramida superioară a corpului, piramida inferioară fiind astfel supraîncărcată, rezultând sentimente de frică, separare, haos.

Lucrați zilnic la curățarea și armonizarea voastră, în special a chakrelor menționate mai sus. Pentru a ameliora dezorientarea, cel mai bine este să vă plimbați în natură, să mergeți desculți, și să vă conectați cu Mama Pământ. Permiteți-vă să vă relaxați și doar să fiți. Atunci când toate sistemele mele sunt îmbunătățite, mi se spune adesea să merg să mă întind, în timp ce se lucrează asupra câmpurilor mele energetice. Atunci când se lucrează intens asupra mea (cum a fost cazul ieri, când s-au activat energii ale Sufletului Superior, chei și coduri), mă resimt a doua zi, așa că trebuie să o iau ușor până când corpul meu va fi asimilat toate schimbările.

Fiți blânzi cu voi și cu corpul vostru. Puseurile de adrenalină ne suprasolicită corpul, schimbările energetice nemaiputând fi asimiliate. Iubiți-vă suficicient de mult pentru a vă face timp pentru a medita și pentru a sta în liniște, așteptând ghidare din interior. Conectați-vă afară cu Mama Pământ, întrucât ea este cu mult mai mare decât voi, și asimilează toate aceste schimbări mult mai repede.

Întregul cosmos, Îngerii, Sfinții Arhangheli, etc, se adună aici pentru a ne asista cu aceste schimbări. Rugați-i să vă ajute, să vă arate calea, să vă ajute să asimiliați aceste schimbări în corpul fizic, emoțional, mental și spiritual, căci toate aceste corpuri sunt restructurate. Nu puteți separa corpul fizic de celelalte corpuri energetice. Avem 12 corpuri, iar la început, aveam 24. Pe măsură ce evoluați, tot mai multe astfel de corpuri sunt activate.

Sursă: https://www.facebook.com/judith.kusel/posts/1297605936937349

Traducere: Dayanara

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Actualizari Luna Octombrie 2016”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s