Raport Astrologic 5D: Noiembrie 2016 – Zona Punct Zero

De Agent 98
Lorna Bevan

Este întotdeauna important să știm când ceva a ajuns la capăt. Cercuri închise, uși închise, capitole terminate, nu contează ce fel le numim; ceea ce contează este să lăsăm în trecut acele momente din viață care se sfârșesc.

Paulo Coelho – Zahir

5d1

 

RESETAREA personală a anului 2016 este, Acum, în ultimele zile ale Anului 9 al Ciclului 2008- 2016, transformându-se în Zona Punct Zero, care se întinde de la 11:11 (n.tr. 11 noiembrie 2016) până la 1: 1: 1 (n.tr, 01.01.2017) și, apoi, în 2017 Anul 1 al Genezei.

Pe măsură ce 9 se transformă în Zona Zero, simte fuzionarea trecutului cu prezentul și viitorul, având în vedere că linia ta temporală se accelerează.

Momentul de tranziție va fi 11 noiembrie 2016 sau Poarta Stelară 11/11/9 aducând energiile crescânde ale unui nou val de creație.

11:11 este o secvență numerică de activare. De fiecare dată când vezi 11:11 pe un ceas, câmpul cuantic surprinde un instantaneu al gândurilor tale.

Alinierea finală va fi pe 21:12 – Solstițiul din decembrie, când portalul Planetar de Sud se aliniază cu Centrul Galactic, pentru a finaliza recalibrarea schimbărilor evolutive ale ultimilor 18 ani – Alinierea Galactică între 1980-2016.

Punctul Zero sau Câmpul Matricei lui Dumnezeu, sursa Genezei noastre

Comunicarea nu se întâmplă în lumea vizibilă a lui Newton, ci în lumea subatomică a lui Werner Heisenberg.

Câmpul Punct Zero este:

Spațiul dintre zona ta de confort și infinit

Alfa și Omega, sfârșitul / începutul tuturor

Dansul Vidului

O șa cuantică sau un punct critic. Un sistem repornit. O resetare

Un timp de trezire

Un comutator conștient de la o linie temporală. De la  vechiul întreg la unul dintre Sinele tale probabile

Punctul în care este atinsă masa critică

Zerourile au o energie ascunsă, cu putere latentă, care trebuie să fie manipulate în mod înțelept și creativ.

În astrologie karmică, există ceva foarte Plutonian despre Zero.

Pluto este o planeta cu energii puternice, care aduc transformare prin care se confruntă adevărurile întunecate ale vieții, dar, la fel ca zero, se ridică din cenușa de distrugere, pentru a crea forme care reflectă evoluția noilor adevăruri.

Energia Punctului Zero este conștiința în sine.

Este domeniul unificat al Sursei – Noosfera – de unde par să provină intuiția, creativitatea și viziunea.

Oameni creativi sunt, de obicei, intrigați de munca lor, atribuind-o, de multe ori, unei muze.

Einstein a spus: un „sentiment de infinit” a ghidat discernământul.

Și J.K. Rowling, autoarea cărților Harry Potter, a descris inspirația ei în felul acesta:

„Se simte ca și cum cineva îmi strecoară ideile în cap”.

În orice moment, independent de circumstanțe, gânduri și emoții, există o lume de sentimente mai profunde, disponibilă pentru tine, un sentiment de expansivitate, pace și de viață deplină.

Mintea profundă este întotdeauna 24/7, nu numai că este permanentă, este o parte din cine ești, când pierzi din vedere asta, deoarece te-ai întors la gândul că trebuie să te ocupi de acest lucru din viața ta, pe cont propriu .

Noiembrie – în Punctul Zero al Marelui Atractor (Magnet)

 • N.tr. Marele Magnet (Atractor)

*Marele Magnet este o anomalie gravitațională situată în spațiul intergalactic, la o distanță de aproximativ 65 de Megaparseci sau 250 de milioane de ani-lumină, în constelația Echerul, super-roiul de galaxii Centaurul. Acest obiect cu o masă de zeci de mii de ori mai mare ca cea a Căii Lactee a fost observat ca urmare a efectului pe care îl are asupra mișcării galaxiilor și grupurilor de galaxii din această regiune a spațiului, toate galaxiile cunoscute (pe o distanță de câteva sute de milioane de ani) îndreptându-se spre această anomalie cu viteză de 491 ± 200 km/s.

În direcția Marelui Magnet se află grupul de galaxii Abell 3627, despre care se consideră că este centrul său. Masa sa totală este de aproximativ 5×1016 mase solare, dar masa materiei vizibile în zonă este de cel puțin de 10 ori mai puțin, din această cauză se consideră că Marele Magnet, în cea mai mare parte, este format din materie întunecată.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Marele_Magnet  *

În luna noiembrie Marele Atractor este activat continuu, întorcându-te la Sursă, flexând spațiul și timpul, oferind o vedere simultană a trecutului, prezentului și viitorului.

Ca Sursă (Marele Atractor) a Sursei (Super Centrul Galactic) din Sursa noastră (Centrul Galactic), influența sa este atât de subtilă și profundă și, în astrologie evolutivă 5D, Marele Atractor reprezintă cheia misterului Universului.

Este un punct foarte intens, care are proprietăți mistice și metafizice, care induce o conștientizare profundă a Sinelui, o stare de Adevăr, care sfidează orice separare pentru a crea Conștiința Uniunii.

Are o rezonanță a Vocii Creatorului și este sediul Sursei Universale și al echilibrului cosmic.

În următoarele câteva săptămâni, atunci când aceste grade se activează, apar dileme ale destinului și ale liberului arbitru.

Având în vedere că ambele absorb și emit energie în același timp, ele simbolizează forțele de echilibrare între soartă și voința liberă.

 • 30 octombrie Venus traversează Marele Atractor –Luna Nouă în Scorpion
 • 03 octombrie-05 decembrie  Saturn în Marele Atractor
 • 04 noiembrie Mercur traversează Marele Atractor
 • 08 noiembrie Venus conjunct cu Centaurul Pholus în Centrul Galactic
 • 08 noiembrie Asbolus opus Marelui Atractor
 • 10 noiembrie Venus conjunct cu Quaoar în Centrul Galactic
 • 14 noiembrie Super Lună Plină în Taur
 • 15 noiembrie Venus pătrar cu Makemake în Super Centrul Galactic
 • 16 noiembrie Jupiter sextil cu Marele Atractor
 • 30 noiembrie Mercur în conjuncție cu Centrul Galactic

Având în vedere că Saturn activează Marele Atractor cu Venus, în timp ce este în cuadratură cu Nodurile Destinului, provocarea este cum să devii un Agent Liber, în mod paradoxal, mai integrat ca oricând în marea rețea.

Este disponibilă o fereastră alternativă:

Ce-ar fi dacă ți-ai putea renegocia contractul cu viața?

Ce-ar fi dacă, Acum, este oportunitatea perfectă de a schimba focusarea vieții tale de la repetarea trecutului, sau karma, la îmbrățișarea viitorului, chemarea ta, sau dharma?

 

RESETARE Karmică – Luna Nouă – 30 octombrie

La această Plutonică Lună Nouă, Saturn / Venus sunt în conjuncție cu Marele Atractor și Neptun este în conjuncție cu Nodul Sudic.

Neptun, conducătorul Peștilor, Șaman, Muza Planetei, fără îndoială, forța astrală cea mai enigmatică dintre toate, este pe Nodul Sudic, punctul de convergență pentru trecut.

Acesta va fi misterios, suprarealist, cu nuanțe de reîncarnare, inspirație din alte timpuri, alte locuri.

Așteptați-vă la o sincronicitate la un nivel cu totul nou.

Împreună cu perspective asupra modelelor toxice și dependențe non -stop, până când te oprești.

Cu Saturn, Lordul Timpului și Karma într-un pătrat T cu Neptun și Noduri, este unul dintre cele mai puternice momente pentru ștergerea șanțurilor psihice vechi și pentru a reporni.

Simbol Chandra în SCORPION 6

 • N.tr. – Simbolurile Chandra

*Aceste simboluri de tradiție hindusă, deci, probabil foarte vechi, au fost publicate pentru prima oară în occident în 1984, de către ocultistul John Sandbach și, apoi, au fost reluate, cu interpretări suplimentare, de ăatre Ellias Lonsdale. Întrucât Chandra este un cuvânt referitor la Lună, este posibil ca ele să funcționeze mai bine pentru studiul poziției Lunii sau în studiul aspectelor altor planete cu Luna.*

Un dansator cu opt brațe.

Fiecare dimensiune poartă cu ea o cale de urmat, o modalitate de a deveni împlinită în acel canal.

Natura umană este cea care te limitează la o singură dimensiune sau poate două, la un moment dat.

Dar natura nu mai este suficientă în interiorul matricei în evoluție pe această planetă.

Aici este punctul de plecare, marginea mutațională: dorința și capacitatea de a se dezvolta simultan în toate cele opt dimensiuni primare.

Purtând această sămânță, este cel mai sacru și înalt nivel de sarcini.

Tu ești condus în perspective nelimitate. Toate noile capacități sunt generate, în același timp, de fiecare parte și toate pot fi combinate, în mod creativ, într-un mod, cu totul nou, de a fi.

Super Lună Plină – 14 noiembrie

Acest Izvor evolutiv crește la momentul Super Lunii Pline în Taur / Scorpion, a cărui fereastră seismică puternică se aliniază cu spațiul adânc al planetelor Sedna, Uranus, Eris, Quaoar, Ixion și Haumea, plus Centaurii Pholus și Chiron.

Ele deschid porți către galaxii îndepărtate, descărcând informații noi de la Noosferă.

Stai nemișcat. Stai Aici. Desprinde-ți straturile. Tu ești în spațiul dintre zona de confort și infinit. Dorești să te ascunzi, să nu fii văzut, să nu fii deschis, să nu fii vulnerabil.

Există două moduri de a face acest lucru – încet și blând sau rapid și greu.

Ambele te vor duce în cealaltă parte, dacă le lași.

Simbolul Chandra pentru TAURUS 23

O salamandră roșu-portocaliu luminos.

Arzând cu flacăra interioară a activității creatoare în tărâmurile sufletești.

Viața interioară puternic furioasă,  o forță insistentă. Un nivel de acordaj la flacăra centrală a ființei tale, care nu te va părăsi.

Dorința de a-ți manifesta, plin de pasiune, perfect, ceea ce trăiești în interior.

Intenția de a arde alchimic zgura și de a reveni la identitatea individuală curată, în cele din urmă. O cale extrem de motivată, bruscă, de dezvoltare.

Dificultatea de a valorifica, totuși măiestria cerută este ceea ce cauți să întruchipezi și orice altceva mai rezonabil pare ușor.

Convenția ta Zona Zero

 • Nu ar trebui să știi cum să faci acest lucru, deja
 • Nici o dramă – fii calm, echilibrat și neutru
 • Mintea ta este un proiector, nu un aparat de fotografiat
 • Tu nu trebuie să crezi propriile gânduri. Blocându-le doar, cât de fluidă și de plastică ar putea fi experiența ta de viață? Dacă nu mai ești nevoit să te gândești la unele lucruri, așa cum ai gândit întotdeauna despre ele, tu ești liber să creezi o lume, cu totul nouă, pentru tine.
 • Nu-ți mai trăda plinătatea în scopul de a sprijini versiunea mondială limitată a cine ești. Care sunt convingerile tale limitative despre tine? Despre viață? Despre ceea ce este posibil pentru tine?
 • În loc să folosești înțelegerea spirituală ca pe o strategie de evitare, folosește-o ca pe o plasă de siguranță, permițându-ți să experimentezi urcușurile și coborâșurile tale naturale, fără toată povestea și drama însoțitoare. Fii mai puțin hipnotizat de maximele tale și mai puțin speriat de minimele tale. Tu poți simți umanitatea, fragilitatea și, totuși, te simți întreg.
 • Atenuează atașamentul, pentru a scoate la suprafață identități, pentru a deveni un canal de viață pentru viitor. Trăiește potențialul creativ infinit, nu din istoria creațiilor tale din trecut.
 • Trăiește cu curaj și cu încredere în adâncul tău, ca și cum ai transforma lumea din jurul tău, o experiență și o conversație la un moment dat.
 • Tu ești punctul zero, deci nu este nevoie să cauți în afara ta. Nu porni în căutarea sensului; tu devii creatorul sensului, în contextul vieții de zi cu zi.

Dincolo de marginea lumii există un spațiu în care vidul și substanța se suprapun cu acuratețe, în care, trecutul și viitorul formează o buclă continuă, fără sfârșit. Și, dând târcoale, există indicii că nimeni nu a citit, vreodată, acorduri pe care nimeni nu le-a auzit vreodată. – Haruki Murakami

Sursa:

https://cosmicintelligenceagency.com/5dastrologyoctober2016/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

 

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/11/01/raport-astrologic-5d-noiembrie-2016-zona-punct-zero/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Raport Astrologic 5D: Noiembrie 2016 – Zona Punct Zero”

 1. Articol foarte bun,multumim pentru informatii.Si pentru ca peste cateva zile este o zi
  speciala pentru tine,Dane,”mamica „ta virtuala nu te uita,desi trec si am trecut prin momente grele de viata iti urez un sincer si parintesc :”LA MULTI ANI!”-alaturi de familie.
  si imi adaug comentariul despre aceasta luna a Scorpionului.
  Raport astrologic prin filtrul interior al unui om simplu,dar care scrie ce simte.
  Odata cu intrarea Soarelui in Scorpion are loc o calatorie interioara foarte
  interesanta ,deoarece acest semn este legat de profunzime,adancime,radacini
  adanci si secrete bine ascunse ca si cum Scorpionul este un „demon”,dar in
  realitate este un inger dechizat in straie de demon pentru ca acest timp ne aduce
  in fata multe lucruri fabricate,tesute minutios de niste minti bolnave,se scot la
  iveala multe abuzuri,multe adevaruri.
  Scorpionul arata calea destinului,dar intr-o maniera propie,neobisnuita si haotica
  trecand peste probleme,negativitate si blocaje folosind o cale nu neaparat de linie
  dreapta.Onestitate si sinceritate atat cere Scorpionul si in luna lui nu sunt aspecte
  negative.Soarele in Scorpion este flancat de marile planete Jupiter in Balanta si
  Saturn in Sagetator ceea ce aduce energii de corectitudine,adevar,informare si
  pozitivism.Gandire,comunicare,cuvinte concepte ce sunt in centrul acestor energii.
  Exista o magie ce spune cu Luna Noua ca viata nu mai are cale de intoarcere,
  ci totul merge inainte conform a ceea ce este predestinat si potrivit fiecaruia .
  9 noiembrie este o zi in care Marte intra in Varsator,ceea ce inseamna un timp al
  neasteptatului si neconventionalului in care limitarile si restrictiile nu-si mai au
  rostul.Avem unda verde la semafor pentru viitor.In combinatie si cu trecerea lui Venus peste Centrul Galactic-28-29 grade in Capricorn si Mercur in Sagetator pe 12 noiembrie 2016 se incalzesc energiile formand un flux special de Pace,Armonie,Iubire
  si Compasiune.Viata va suferi o mare modificare pana la sarbatorile de iarna.Important este sa ne privim inima si ceea ce ne spune ea.Sa ne echilibram
  interiorul pentru ca asa vom atrage relatiile si persoanele potrivite in jurul nostru. Ceea ce trebuie sa se intample se va intampla pentru fiecare.Energiile combinate scaldate de Scorpion ne trimit la esenta si sacralitate si ne invata sa ne ridicam,sa ne cunostem si sa ne servim.Aceasta luna noiembrie 2016 este sub
  semnul sacru al inimii si sub influenta stelelor din Crucea Sudului si celor din Coroana de Nord aduc acces la cardinalitatea sufletelor in intentie si scop din
  aceasta incarnare cu rol in evolutia spirituala.Intuesc
  ca aceste lucruri se vor intampla pentru disiparea iluziei in care se traim.
  Drum drept si Lumina!Namaste!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s