Flăcări Gemene – Ințelegerea Scopului Adevărat

by Vera Ingeborg

suflete_pereche1

Observație: Acest articol conține o mulțime de informații, care sunt valabile pentru lucrătorii in lumină care nu se află într-o conexiune ca și cea a Flăcărilor Gemene.  Articolul este scris cu accent pe Flăcările Gemene pentru a ajuta oamenii care trec prin acest proces foarte dificil și pentru a crea o mai bună ințelegere a ceea ce se intâmplă. Dacă vă aflați într-o dinamică a flăcărilor gemene, toate aceste informații ar putea fi copleșitoare mai întâi. Trebuie să învățăm și să absorbim foarte mult într-un timp scurt pentru a servi misiunea, dar, de asemenea, trebuie să fim răbdători cu noi înșine în timp ce trecem prin acest proces.

Intâlnești această persoană, o privești in ochi și te simți ca și aspirat intr-un câmp de forță. Sentimentul de magnetism este simțit atât de intens – nu ai experimentat nimic de genul acesta inainte. Și știi următorul lucru: Aceasta este ceea ce căutam, ce am așteptat intreaga mea viață. Acum urmează să trăiesc fericit până la adânci bătrâneți. Am găsit persoana care mă face întreg, care mă completează. Adevărat?

Greșit! Călătoria Flacărilor Gemene nu este in primul rând despre romantism, și trebuie să învățăm acest lucru pe calea cea mai grea. In special la inceput, când iubirea incepută se termină brusc. Egoul lovește din nou când ne intoarcem in 3D și un proces dureros devine noul normal și in cele mai multe cazuri se termină intr-un proces de separare. Nu ajută cu nimic să avem cealaltă jumătate a sufletului nostru in minte 24/7. Simțim că toate fricile și simptomele care ies la iveală ne deranjează, și ne intrebăm: “Ce este asta de aici și de ce nu pot să-i dau drumul?”

Au existat multe articole scrise despre fenomenul flăcărilor gemene, procesul și etapele prin care trecem, deci nu este nevoie să le repetăm aici. Un lucru despre care nu s-a scris deși este foarte important de ințeles este scopul și dinamica energetică dintre flăcările gemene și cum funcționează ele. Înțelegerea celor doi și învățarea limbajului energiei ii va ajuta foarte mult pentru a merge mai departe în această călătorie.

fl-gemene

De ce sunt Flăcările Gemene aici?

De multe ori ne confundăm conexiunea flacărilor gemene cu o experiență romantică, pentru că sentimentele sunt foarte intense. In primul rând nu este așa. Romantismul poate fi cireașa de pe tort, într-o etapă ulterioară. Dar, înainte de a putea avea aceasta, există multe lucruri de făcut. Cu cât vom da drumul acestei idei mai repede, cu atât mai repede mergem mai departe. Faza de inceput a iubirii este momeala personală, morcovul din față care ne trage inainte. Este ca și cum Universul spune: “Aici este ceea ce poți avea, gustă puțin paradis pe pământ. Acesta este ceea ce inseamnă a trăi in dimensiunea a 5-a. Te-ai intors in 3D și ai continuat munca.” A părut cel mai crud lucru de a pierde ceea ce vroiam cel mai mult. Ne-am simțit singuri, abandonați, nedoriți, complet confuzi și devastați. Am căutat răspunsuri, articole legate de flăcările gemene și am invățat ce este diferit de ceea ce am trăit inainte. Ne-am trezit cu viteză la o altă realitate. Este o călătorie cu suișuri și coborâșuri pe care nu am experimentat-o inainte. Tot ce vrem este să fim cu acea persoană. Pur și simplu nu știm cum, deoarece capul nostru încearcă să găsească soluții la un nivel 3D / ego / mintea în tiparele și modelele comportamentale învățate. Există un lucru garantat, totuși: Nu vom găsi răspunsurile noastre dintr-o perspectivă 3D. Tot ceea ce am invățat și am preluat din programarea matrix 3D prin convenții sociale, educație, școală, biserică, știri, guverne etc. nu se aplică la această existență. Chiar mai mult decât atât: călătoria flacărilor gemene ne obligă să renunțăm la toate acestea. Numai atunci o reuniune devine posibilă. Vom explora în continuare motivul.

Flăcările  Gemene sunt lideri – într-un sens spiritual, nu într-un sens de ego. Un lider inseamnă de a fi de folos umanității și planetei și de a ajuta oamenii să iși găsească inapoi adevărata esență și sinele.

Pentru a înțelege ceea ce înseamnă cu adevărat și de ce ni se cere să ne transformăm și să ne schimbăm atât de mult, trebuie să aruncăm o privire mai atentă la scopurile adevărate ale flăcărilor gemene:

Scopul Numărul 1: Construirea și Consolidarea Rețelei Energetice  a Pământului

Flăcările Gemene pleacă in  căutare atunci când acestea trec prin experiența dureroasă de atracție și respingere  și prin faza de separare. Această etapă nu are numai scopul de a vindeca indivizii, ea servește, de asemenea, pentru a se conecta cu alți gemeni din lume pentru a face schimb de experiențe, ajutând și sprijinindu-se reciproc în proces și în misiunile lor. Ne găsim tribul nostru și cooperăm unii cu alții. Gemenii și lucrătorii in lumină sunt poziționați pe intreaga planetă, ridică și completează locații importante și portaluri pentru a sprijini distribuirea luminii pe tot pământul. Unii vor fi poziționați în permanență într-un singur loc, construind noi modele de comunitate, noi moduri de trai autonom, noi modalități de educație, noi modalități de afaceri etc, în timp ce alții sunt călători – întotdeauna gata să urmeze următoarea chemare în regiunea următoare în cazul în care este nevoie de lumină și de iubire.

Scopul Numărul 2: Sprijinul Ascensiunii Planetei și a Umanității

Flăcările  Gemene s-au încarnat în acest moment crucial pe pământ pentru a ajuta la ascensiunea planetei. Ele lucrează cot la cot cu alți lucrători in lumină (semințe stelare și ființe angelice) pentru creșterea frecvenței planetei și a umanității. Gemenii transportă o frecvență foarte mare cu ei, care se intensifică după prima întâlnire în fizic, când energiile care au fost separate atât de mult timp, se reconectează. Este o explozie de iubire pură necondiționată. Acesta este motivul pentru care se simt incredibil de fantastic. Este nevoie de această notă mare de energie pe planetă pentru a ridica nivelul de lumină în raport cu întunericul. Cu cât crește mai mult frecvența de pe planetă, cu atât mai repede vom ajunge la un punct critic când lumina preia partea cea mai mare și absoarbe și transmută întunericul. Lucrătorii de lumină (inclusiv gemenii) sunt aici pentru a ajuta această transmutare prin transformarea frecvențelor joase în frecvențe înalte pentru a elibera planeta de iluziile sale 3D și de durere și, invers, pentru a manifesta aceste vibrații înalte pe planetă.

Scopul Numărul 3: Vindecarea Descendenței și a Colectivelor

Flăcările  gemene se încarnează adesea în familii foarte dezorganizate, cu un mare dezechilibru al energiilor masculine și feminine. Poate să fie foarte abuziv sau foarte protectiv. Flăcările gemene au ales să experimenteze trăind în dezechilibru pentru a înțelege modul în care se simte acest lucru pentru a ajuta mai târziu pe alții să ascensioneze. Atunci când gemenii se trezesc și înțeleg scopul lor adevărat și incep vindecarea lor, acest lucru are un efect asupra întregii descendențe. Gemenii schimbă câmpul energetic și linia temporală pentru intregul trecut genetic, astfel încât copiii întrupați prin această descendență, în viitor, se vor naște direct pe Noul Pământ. Nu va fi nici o karmă. La fel se procedează pentru vindecarea durerii colective. Atunci când gemenii s-au vindecat și s-au obișnuit cu procesul de transmutare a energiei, ceea ce se întâmplă prin chakrele inimii noastre, tot mai mulți vor fi chemați pentru a sprijini vindecarea colectivă. Acest lucru se va simți foarte inconfortabil la inceput, și se  poate simți ca și retrăirea trecutului, deoarece cantitatea de vibrații reduse, care trece prin sistemul nostru este mult mai mare decât cea de care a  trebuit să ne ocupăm până acum,  in vindecarea proprie,  cea a gemenilor și a descendenței.

Scopul Numărul 4: Invățarea noilor Modele de Relații și de Familii

Gemenii sunt aici pentru a preda omenirii modul în care va fi  viața pe Noul Pământ, in afara iluziilor cărora le-am acordat atenție pentru o perioadă de timp atât de lungă.Viața pe Noul Pământ se bazează pe autenticitate, libertatea și iubirea de sine a individului, unicitate și compasiune în cadrul comunității. Toate acestea devin posibile, atunci când egoul uman a fost transformat într-un spirit liber și inimile au fost deschise pentru iubire necondiționată. Acest lucru va duce la o absență completă a fricii. Pe Noul Pământ, energiile feminine și masculine sunt în echilibru complet. Femeia ca și parte creativă va stabili intențiile din inimă și  oferă ideile, în timp ce partea masculină ca și creatorul le va pune în aplicare. Gemenii sunt primii care ajung la acest echilibru și apoi sprijină răspândirea acestui efect domino și conectarea cu gemeni de pe intreaga planetă. Gemenii sunt model pentru noile șabloane de relații și de familie, fără dependențe, drepturi, contracte, compromis. Intr-o lume fără frică și nesiguranță, unde fiecare este apreciat pentru ceea ce este, aceasta va fi noua normalitate.

Scopul Numărul 5: Invățarea Noilor Modele Sociale

În strânsă legătură cu modelele de relații și familie sunt șabloane generale ale societății care trebuie să se schimbe pentru a face posibilă viața în dimensiunea a 5-a. De asemenea, acestea vor fi complet bazate pe compasiune, libertate și autenticitate. Onestitatea va fi de la sine înțeleasă. Astăzi, când se cere oamenilor să nu spună o minciună pentru o zi, majoritatea nu ar fi în măsură să facă acest lucru, pentru că egoul nostru folosește minciunile ca pe un mijloc de auto-apărare. Acest lucru se va schimba cu ajutorul lucrului nostru cu Lumina. Vom învăța cum să trăim în armonie în viitor. Comunități care se ajută reciproc, dar onorând și respectând aspectele individuale ale fiecăruia. Aceleași lucruri contează pentru afaceri. Imaginați-vă o lume fără ego și onorând forma noastră de ființă în echilibru complet. Nu am avea nevoie de modă, de mașini de lux , ceasuri de lux, cosmetice, machiaj, deodorante, etc. Testați-vă și mergeți pe o stradă comercială și numărați magazinele de care ați avea nevoie cu adevărat pe Noul Pământ și cele care ar dispărea. Uimitor, nu-i așa?

Acum că am văzut scopurile flăcărilor gemene va trebui să vedem și dinamica lor.

Cu multă lumină și iubire,

Vera Ingeborg

Sursa: https://inaloveworld.wordpress.com/2016/12/17/flacari-gemene-intelegerea-scopului-adevarat/

http://thewakeupexperience.eu

Va continua …

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

4 gânduri despre „Flăcări Gemene – Ințelegerea Scopului Adevărat”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s