Informații Importante Pentru Solstițiul din Decembrie și Anul 2017

Fecioara Maria

De Patricia Cota-Robles

19.12.2016

www.eraofpeace.org

Cu ajutorul vostru, pe măsură ce avansăm în îmbrățișarea deplină a acestui foarte puternic Solstițiu din 21 decembrie 2016 și festivitățile unificate din acest an, de Crăciun și Hanuka, Darul Luminii, care a fost dat umanității de către Iubita Fecioară Maria, pe 12 decembrie, la orele 12: 00 amiază, va fi amplificat foarte mult pentru fiecare persoană de pe Pământ.

Această binecuvântare Divină a Fecioarei Maria ne pregătește pe fiecare dintre noi, la nivel celular, pentru a rezista la fluxul de Lumină care va scălda Pământul în timpul primelor unsprezece zile din 2017.

Acest Dar de la Fecioara Maria a fost dat umanității în timpul unei Activități Globale a Luminii, cu care am fost binecuvântată, pentru a facilita, împreună cu Jacklyn Johnston, Trezirea, în timpul programului său minunat on-line, Tu Te Trezești, http://www.YouAwakening.com.

În timpul acestui Moment Cosmic, pe 12 decembrie, ziua dedicată Fecioarei de la Guadalupe, mii de oameni din întreaga lume au participat cu noi LIVE și mai multe mii au experimentat această ocazie minunată de a asculta înregistrarea.

Impulsul complet al acestei Activități a Luminii este codificat de către Fecioara Maria în înregistrare și vibrează în frecvențele MOMENTULUI VEȘNIC ACUM, ceea ce înseamnă că, ori de câte ori ascultați înregistrarea, Lumina voastră magnifică va fi „țesută” în această Activitate Globală a Luminii, în numele Întregii omeniri.

Dacă nu ați putut să participați în direct sau să ascultați înregistrarea, Jacklyn a făcut disponibil gratuit acest eveniment, GRATUIT pentru oricine care are Chemarea Inimii pentru a se alătura Fecioarei Maria, în efortul ei sfânt pentru a ajuta omenirea, într-un mod profund și puternic, în pregătirea pentru un Nou și Binecuvântat an 2017.

Aici este link-ul care vă va permite să ascultați această activitate, de o importanță vitală, a Luminii, care a avut loc pe 12 decembrie.

Puteți descărca înregistrarea MP3 a acestui eveniment, precum și fișierul PDF, al Darului Fecioarei Maria pentru Umanitate.

www.youawakening.com/fall-2016/patricia-cota-robles-2/

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/06/26/rozariul-fecioarei-maria-pentru-ascensiunea-umanitatii/

După ce primiți, în mod conștient, acest Dar al Luminii, prin ascultarea înregistrării, Prezența voastră EU SUNT o va utiliza pentru a vă ajuta să vă ridicați din haosul, care s-a manifestat în viața voastră individuală și în lume, în timpul evenimentelor din 2016.

Acest lucru va avea loc pentru fiecare persoană, în aliniere perfectă cu planul său Divin și va netezi calea pentru un mult mai Armonios și Luminat an 2017, având în vedere că noi co-creăm tiparele de perfecțiune pentru Noul Pământ.

PRIMELE UNSPREZECE ZILE din anul 2017

Potrivit Companiei Cerului, un flux, fără precedent, de Lumină va fi ancorat pe Pământ, prin Divinitatea Flăcării Inimii a fiecărei ființe, prin Prezența EU SUNT a lui (ei), pe parcursul primelor unsprezece zile ale anului 2017.

Apoi, Prezența EU SUNT a fiecărei ființe va fi în măsură să utilizeze această Lumină pentru a ajuta cu transformarea lui sau a ei, accelerată, în mare măsură, pe tot restul anului.

Am fost informați de către Entitățile de Lumină că această nouă frecvență de Lumină va avea un rol esențial în aducerea Adevărului tiparelor de perfecțiune pentru Noul Pământ, în inimile și mințile conștiente ale maselor umanității.

Realizarea acestui Adevăr va fi un factor critic în ridicarea umanității deasupra fricii și în completarea purificării anormalităților umane, care au fost împinse la suprafață pe toată planeta, în timpul evenimentelor din 2016.

Anul 2017 este, numeric vorbind, un an UNU, 2 + 0 + 1 + 7 = 10 și 1 + 0 = 1.

Unu este numărul care reflectă renașterea, transformarea și noi începuturi.

Ziua Noului An, 01 ianuarie 2017, va fi de 1 (lună) 1 (zi) 1 (an) = 1-1-1.

Unsprezece zile mai târziu, 11 ianuarie 2017, va fi un 1 (lună) 11 (zi) 1 (an) = 1-11-1 sau 11:11.

Unsprezece este numărul Maestru, care reflectă transformarea fizică în Divin.

11:11 este de codul sacru geometric din ADN-ul Omenirii, care a început inițierea Trezirii Umanității, în urmă cu câteva decenii.

Mulți oameni au uitat de acest factor subtil de motivare pentru trezirea noastră, însă cu noua frecvență a Luminii, noi vom primi în Ianuarie ceea ce ni s-a spus că nu va mai fi cazul.

ESTE NEVOIE DE LUMINA TA,  ACUM

Fecioara Maria invocă asistența noastră în acest moment, în numele întregii omeniri.

Vă rugăm să ascultați înregistrarea activității Luminii și, prin Flacăra Inimii voastre, Fecioara Maria va extinde exponențial această binecuvântare, în numele întregii omeniri și a Mamei Pământ, de asemenea.

Dumnezeu Să Vă Binecuvânteze,

Patricia Cota-Robles

Link original:

http://us10.campaign-archive2.com/?u=f8cf9b9e133dde3f2413aadfc&id=c95797b66f

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/12/20/informatii-importante-pentru-solstitiul-din-decembrie-si-anul-2017/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Fecioara Maria - Catedrala din Cordoba, Andaluzia, Spania

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s