Luna Nouă în Capricorn – eliberări interioare

capricorn

Preaiubiților,

La finele lui 2016, un an de integrare a sufletului și măiestrie de sine, suntem binecuvântați cu o Lună Nouă la 7 grade în Capricorn, a cărei esență ne va permite să sărbătorim tot ceea ce am realizat și învățat în timpul acestui an și al ciclului de integrare conștientă și reamintire. Este momentul să ne bucurăm de ceea ce am devenit, pe măsură ce continuăm să ne creăm noua realitate. Este vremea să ne onorăm Scânteia Christică, să fim și să observăm încontro ne îndreptăm, pentru a vedea dacă este direcția în care sufletul își dorește să meargă sau dacă este direcția dorințelor egoului.

Această Lună Noua ne va ajuta nu doar să ne vindecăm vechile situații și conflicte interioare de care sinele nostru inferior încă este atașat, ci ne va reaminti și de importanța materializării viziunilor și dorințelor noastre. Această Lună ne permite să clădim o fundație puternică pentru înflorirea dorințelor noastre interioare în lumea exterioară, pe măsură ce avansăm în prima lună a anului 2017, un an care va marca, pentru cei care au ales aceasta, separarea de matricea 3D.

Numeroase planete se află în semnul Capricornului, iar pe 26 decembrie avem și un careu dublu (în T), format din Jupiter în Balanță, Pluto în Capricorn și Uranus în Berbec – toate acestea invitându-ne să ne deconectăm de la vechile structuri și să ne eliberăm de ceea ce ne împiedică să ne manifestăm noua călătorie la baza căreia stau viziunile sufletului, iubirea și bucuria pe care am dori să ni le aducem în viață, însă uneori amânăm să o facem din cauza fricii de necunoscut.

Totul este creat mai întâi în tărâmurile noastre interioare și de aceea ni se reamintește în această perioadă retrogradă de importanța creării conștiente a căii noastre din interior, păstrând însă un echilibru între lumea noastră interioară și cea exterioară. Capricornul ne aduce echilibrul necesar pentru a nu cădea pradă iluziilor, amânării nașterii noilor noastre creații, așteptând momentul perfect, care întotdeauna este Acum.

Capricornul ne ajută să ne amintim de importanța rolului de magicieni alchimiști care suntem – aducând în planul fizic ce este în planul nostru mental. Am putea spune că sufletul rămâne pururea în tărâmurile înalte ale Iluminării, conectat la tot ceea ce este, și că de fapt, ascensiunea înseamnă să ne amintim de natura noastră Divină și să coborâm în planul fizic toată magia, unitatea și perfecțiunea care rezidă în sufletul nostru; sinele uman este cel care evoluează, cel care ascensionează.

Saturn se află în conjuncție cu Uranus și în cuadratură cu Chiron. Astfel, ne afundăm în tărâmurile noastre interioare și primim cu brațele deschise orice sentiment și experiență dintr-o viață trecută pe care sinele nostru inferior încă o neagă, căci numai așa poate începe adevărata vindecare. Această aliniere cosmică reprezintă un dar, o ocazie de a îmbrățișa ceea ce suntem cu adevărat, nemaievitând suferința, care ne este un bun învățător, ci acceptând-o ca parte a evoluției sufletului și experienței umane, aceasta fiind calea prin care, în sfârșit, vom găsi eliberarea.

Pe de altă parte, Luna Nouă în Capricorn se află în conjuncție cu Mercur, care este semnul cardinal al Capricornului. Astfel, suntem organizați în gândire și clari în ceea ce privește alegerile noastre – construindu-ne cu precizie noua viață, dintr-un loc al unității cu adevăratul plan al sufletului nostru. În calitate de suflete aflate în procesul de ascensiune, știm că nu este vorba doar de a deveni una cu acea parte a noastră care poate vedea alte dimensiuni și planuri de existență, ci și de a crea un echilibru între aceste două stări de a fi, întrucât adevărata măiestrie este atinsă doar atunci când creăm o punte între visele noastre interioare și ființa fizică – experimentând tărâmul dens și ancorând în realitatea umană Scânteia noastră unică.

Țineți minte că Mercur reprezintă doar o reflexie a unei părți din noi care are nevoie de liniște în această perioadă. În calitate de Semințe ale Noului Pământ, venite aici cu misiunea conștientă de a fi iubire și de a-i ajuta pe ceilalți să-și reamintească, nu ne este teamă de Mercur retrograd, ci înțelegem că este o frecvență care ne amintește să devenim observatori eterni, văzând ce aspecte ale noastre necesită transformare, curățare sau vindecare. Suntem recunoscători pentru aceste oportunități care ne asistă în primirea ghidării referitoare la noua noastră cale și primim cu bucurie fiecare ciclu din Creație, știind că toate sunt absolut necesare pentru a menține totul în echilibru.

Utilizăm aceste Forțe și creăm din inerior ceva care ne va fi benefic tuturor. Nu negăm aspectul nostru uman, ci îl susținem, împreună cu vehiculul nostru fizic, în același timp distingând ceea ce este real de alte forme de iluzie care ne împiedică evoluția sufletului și ne fac să picăm din nou în ceea ce e vechi. Întrebați-vă dacă manifestați, în calitate de Creator, toate resursele necesare pentru prosperitate și alte forme infinite de iubire pe care le meritați, ca o puternică și minunată ființă Divină.

Luna nouă în Capricorn este în conjuncție și cu Pluto, planeta puterii. Pluto ne va da astfel puterea de care avem nevoie pentru a face toate schimbările necesare în viața noastră. De asemenea, Uranus, planeta transformării, se pune din nou în mișcae. Ea va fi o energie de neoprit care, folosită cu înțelepciune, ne va duce la adevărata transformare. Uranus poate fi o forță provocatoare care ne va zgudui pentru a ne reaminti de faptul că simțul liniar și fix există doar în mintea noastră umană, trezindu-ne le adevărul conform căruia realitatea noastră se transformă constant. Numai atunci când ne adaptăm la schimbare, înțelegând că odată cu ea vine și evoluția, putem transforma și ce e în exterior și naviga prin linia temporală aleasă, nu dintr-un loc al egoului, ci dintr-unul pur, al clarității și înțelepciunii.

Existăm doar în momentul de Acum; nu mai există niciun alt moment trecut la care să privim, căci el nu este real, ci există doar în mintea noatră, în alte dimensiuni care nu mai sunt conectate la ceea ce suntem Acum. Utilizați puterea acestui moment pentru a vă extinde inima în niveluri superioare ale iubirii, dintr-un loc al abandonării totale și a încrederii în Divinitate, creând experiențele pe care doriți cu adevărat să le trăiți, știind că ce este mai bun, deși încă necunoscut nouă, va veni.

Fie ca această perioadă să vă reamintească cine sunteți, precum și de Prezența voastră din Creație. Și fie să întâlniți numai binecuvântări, iubire și bucurie pe calea voastră Divină și fără de sfârșit a Ascensiunii!

Extras din: http://www.starseedsoul.com/…/new-moon-in-capricorn-decembe…

Traducere: Dayanara

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s