Actualizare energetică și Tsolienii despre o ejecție coronală de masă (CME)

De Méline Portia Lafont

nasa_solar_flare

Preaiubiților,

Valul care a fost prezis de Lord Merlin că ne va lovi între 2015 și 2017 ne-a lovit pe noi și întreaga planetă (și este încă în procesul de a face acest lucru). Am fost loviți din greu cu energii Solare, Unde Gamma, Raze Fotonice și energii Cosmice. WOWZA, acestea sapă adânc și se amestecă la nivel celular cu ADN-ul nostru. Dacă vă simțiți morocănoși și epuizați, experimentați simptome detoxifiante asemănătoare gripei faceți parte cu siguranță dintre cei care împământează PROFUND această experiență. Unii se pot simți bine dispuși într-o zi și morocănoși în următoarea.

În ciuda faptului de a vă simți încărcați, obosiți, epurați de ceea ce am eliberat în ultima vreme, sunt energii frumoase care vin. Suntem acum într-o fereastră de timp în care toate planetele din sistemul nostru solar sunt în mișcare directă. NICI una nu este în mișcare retrogradă timp de o lună îmi spune prietenul meu care este astrolog. Acest lucru înseamnă că noi putem obține multă energie din aceste mișcări planetare de înaintare, așa că hai să mergem mai departe și să pornim la acțiune.

Așa că, ce veți face în această perioadă? Care sunt planurile voastre și ce vă pregătiți să creați și să aduceți în manifestare? Aceasta va fi o perioadă excelentă pentru așa ceva. Ok, hai să mergem mai departe acum și să lăsăm în urmă tot ceea ce s-a întâmplat în 2016. Fără să privim înapoi astfel încât să nu creăm multe la fel. Haideți să-i dăm o șansă acestei energii a lui 2017 ca aceasta să se poată manifesta cu adevărat.

Tsolienii:

Veți trece printr-o ejecție coronală de masă de energie a flăcărilor Solare. Această ejecție coronală de masă este pe cale să lovească în curând Pământul, iar acest lucru va aduce un aflux de lumină amplificată. În timpul acestui aflux, anumite zone ale Pământului vostru vor fi beneficiarele unui masive zguduiri și schimbări acolo unde energiile vor impulsiona și accelera liniile temporale. Acest lucru implică faptul că energiile care vor trebui să iasă afară o vor face instantaneu și atât de rapid, încât vor ajunge până în punctul în care nu mai există timp pentru a înțelege acest lucru. Este ca un du-te și circulă, lovind butonul de pornire fără ca măcar să-l vezi că a ajuns deja pentru că acest lucru s-a petrecut cu viteza luminii.  

Erupții instantanee, izbucniri bruște ale lucrurilor și schimbări neprevăzute. Toate acestea declanșează în miezul lucrurilor și în Ființe ceea ce este menit să facă.

Învățați să dați mai mult drumul și să FIȚI mai mult deoarece nu vă mai puteți ține de nimic. Acesta este motivul pentru care energiile vor fi așa pentru că este inutil să încercați să înțelegeți lucrurile sau să încercați să le plasați în cadrul minții voastre. Singurul lucru pe care îl puteți face este să FIȚI și la ceea ce vă vine în minte va fi nevoie să-i dați instantaneu drumul ca unui gând trecător.  

Așa cum în Omnivers sunt explozii bruște de lumină declanșate de o forță de o putere inimaginabilă. Nu puteți înțelege, dacă încercați să o faceți acest lucru va pune capăt experienței voastre și existenței voastre momentane în acel moment de timp. Dacă vă dați voie ca doar să FIȚI fără să vă folosiți mintea sau să încercați să înțelegeți atunci veți putea trăi experiența și menține experiența momentului.

Voi trebuie să învățați și să înțelegeți acum că voi toți trăiți într-o realitate mentală și că aceste gânduri au creat această realitate de moment a existenței. Voi învățați să zburați și să pășiți afară din această realitate mentală și făcând acest lucru nu vă veți mai folosi gândurile, ci veți păși afară din gânduri și veți păși în Ființă.

Prin urmare, aceste erupții sunt excelenți profesori, instrumente și reflecții ale planurilor mentale în care voi trăiți. Acum este posibilă manifestarea instantanee a gândurilor voastre. Acest lucru nu înseamnă numai să vă monitorizați și scanați gândurile, ci mai degrabă să vă lăsați gândurile în urmă și să deveniți lipsiți de gânduri, intrând în Ființare. Gândurile voastre vă vor slei în această perioadă deoarece aceste energii vor amplifica tot ceea ce este gând. Acest lucru s-ar putea să vă afecteze sistemul nervos, așa că învățați să eliberați gândurile și pășiți în planurile ființării și lipsei de gânduri.

În acest acum voi sunteți ajutați cu aceste Flăcări Solare deoarece ele vă re-setează și re-programează codurile în ADN pentru a permite această tranziție în ceea ce privește planurile mentale pentru voi toți.

Cu Lumină și Încredere,

Tsolienii

Trebuie să spun că eu am experimentat ceea ce au spus Tsolienii. Și aș putea adăuga că în mod profund. Lucrez cu mine în mod constant pentru a elibera orice gânduri deoarece ele chiar au crescut în ultimul timp. Și apar atât de repede și devin din ce în ce mai puternice până când întrerup acest proces prin a intra într-o stare de punct zero. Dar de îndată ce-mi deschid ochii și revin în corp, ele se întorc cu putere. Este ca și cum oriunde te-ai uita gândurile tale își găsesc un punct la care să se conecteze și încep să fabrice povești.

Un moment important pentru Decodarea și Dezactivarea minții Umane din nou, așa că voi începe să folosesc din nou acest instrument pentru câteva săptămâni pentru a mă ajuta. Dacă sunteți interesați în acest instrument îl puteți găsi pe canalul meu you tube gratuit sau îl puteți cumpăra ca fișier audio sau pdf de pe pagina mea de web. Este un instrument puternic și a ajutat deja mulți oameni după cum mi se spune.

Și așa mergem tot mai profund Preaiubiților. Este vreun mod în care ne-am putea opune sau lupta cu asta? NU! Nu există loc pentru asta așa că cel mai bine este să vă predați Sinelui și să aveți încredere în TOT ceea ce sunteți voi, care merge mult mai departe de Omul Voi.

Să aveți o perioadă binecuvântată și ne vom conecta mai târziu.

Cu iubire, Méline Portia Lafont

Un dar creat Universal 2012-2016. Co-creăm împreună și împărtășim cu Iubire. Toate drepturile pentru a împărtăși, distribui și folosi extrase sunt permise de către legea Universală cu condiția ca conținutul să fie copiat nealterat, să fie distribuit liber și autorul și website-ul să fie menționat.

Méline Portia Lafont  www.melinelafont.com

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Publicat de Monica Poka la 21:04

Sursa: https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2017/01/actualizare-energetica-si-tsolienii.html

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „Actualizare energetică și Tsolienii despre o ejecție coronală de masă (CME)”

 1. Buna.
  Am citit cu atentzie articolul si mi s-a parut a fi unul foarte interesant. Cat despre aceasta detoxifiere gripala am ramas oarecum uimita ! Si anul trecut dar si in saptamana ce tocmai a trecut am trecut printr-o ” frumoasa ” gripa ! De ce frumoasa ? ! Atunci can eu ” racesc ” automat vine cu febra 38,7 respectiv 39 . Pentru a nu intra in convulsii doctorul mi-a prescris antibiotic si alte medicamente potrivit gripei ! Intrebare intrebatoare :
  ” Exista ” o problema / dilema pentru mine ; desi nu e prima oara in decursul vietzii mele cand i-au tratament medicamentos (oral – nimic injectabil ) precum banalul paracetamol sau aspirinele efervescente – toate acestea imi provoaca o durere de cap cum greu va pot descrie in cuvinte ! Gen migrena sau si mai puternic – e o presiune in capul meu extrem de ridicata iar aceasta durere de cap nu „sta ” intr-un singur loc ! Ea se ” plimba ” – cand in crestetul capului , cand in spatele lui , la tample sau deasupra sprancenelor sau . . . cea mai dureroasa este aceea cand simt cum capul meu este prins intr-o ” menghina ” , iar atunci durerile sunt extreme ! Sambata seara mi-am masurat tensiunea arteriala – mi s-a parut a fi prea mare : 14 cu 86 si puls 77 ! ! ! Ieri 15.01.2017 – am renuntzat de a mai lua vreun medicament . Aseara ca printr-o minune durerile de cap au cedat ! ! ! Cu totzii stim bine , fiecare medicament contzine extrem de multa chimie ! Sunt acele E-uri de la E144 pana E 175 si probabil ceva mai mari cred ca unele contzin si E 400 ! Si ce mai stim ; ca aceste medicamente nu mai sunt precum odata cand ele se faceau cu ceva mai multa atentzie pentru organismul uman si . . . nu numai ! ( chiar si animalelor le erau administrate cu ceva mult mai multa atentzie , adica nu atat de multa chimie ! ! ! ) De unde trebuie sa deducem ca ” cineva ” experimenteaza medicamentele direct pe om ! In cazul in care mergem din nou la medic sa spunem simptomele , ni se schimba tratamentul cu altele si mai puternice ! ! !
  Concluzie : atunci cand mai vine o raceala / gripa sa nu mai iau medicamente si sa incerc sa ma tratez pe cat se poate naturist ! Dar , din cat am intzeles din relatarea articolului d.vs , toate acestea fac parte din acest ” program de detoxifiere ” al celor ce fac parte din ” impamantare PROFUNDA ” ! In rest ca sa nu va mai citez din articol sunt perfect starile descrise de d.vs ! Ceea ce ma duce cu gandul ca asa ar fi ! ! !
  Va multzumesc anticipat ca v-atzi facut timp de a-mi citi lunga si detaliata mea expunere si am sperantza ( una cat de mica , ca imi vetzi si raspunde la cele scrise si traite de mine . !)
  Cu mult respect
  Marieta Buzdugan

   1. Trebuie sa fiu sincera pana la capat ( este un ” defect ” sau nu , nu stiu ) ma asteptam la un raspuns mai in detaliu ! O seara faina si binecuvantata sa avetzi alaturi de cei dragi !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s