Călătoria Eremitului sau Venus retrograd

 

hermit_star_tarot

 

Am început de câteva zile frumoasa călătorie spre interiorul nostru, spre locul în care se află comorile noastre, darurile cu care am venit înzestraţi.

Stăm acum în pragul scărilor ce coboară în pivniţa sufletului nostru. E întuneric şi avem doar un felinar cu noi. E lumina din inima noastră. Am mai fost pe drumul ăsta acum ceva timp şi acum vom coborâ din nou. Vom mai trece printr-o iniţiere, printr-o moarte şi printr-o Înviere. E un ritual ciclic, cu mare relevanţă sufletească.

Şi începem să coborâm. Prima treaptă…a doua… . E rece şi strâmt drumul, şi ne e frică de ce vom întâlni. Suntem noi cu noi înşine. Sufletul/inima şi Mintea noastră poartă conversaţii. Mintea ne tot aduce în prim-plan întâmplări din trecut, oameni din trecut, sentimente din trecut. Situaţii peste care credeam că am trecut revin acum. Şi iaraşi coborâm… a treia treaptă…a patra treaptă. Parcă e o călătorie în trecut şi nu una în viitor aşa cum aşteptam de fapt, aşa cum ne doream.

Ajunşi la locul în care se află comoara Sufletului nostru, vom fi preluaţi de ghizii noştri. Vom avea câteva zile de odihnă, după tăvălugul emoţional al coborârii, zile în care ne vom reobişnui cu lumina. Şi apoi vom trece la învăţat. Va fi ca la şcoală. Ni se va prezenta urmatoarea misiune sufletească prin care inima noastră, îşi va mai deschide încă un rând de petale din cele 100 ale lotusului simbolic ce o reprezintă.

Învăţăm, studiem, luăm notiţe, primim binecuvântări, ne consultăm cu toţi cei din tabăra noastră, ne pun în desagă merindele inteligenţei emoţionale, compasul intuiţiei şi talerele corectitudinii, primim infuzie de aur şi plecăm la drum.

Ni se arată o altă ieşire, alte scări, la fel de strâmte doar că de data asta lumina din felinarul nostru străluceşte mai tare. Şi urcăm prima treaptă….a doua treaptă… . Şi urcuşul e la fel de provocator, deoarece la fiecare pas întâlnim o situaţie nouă, pe care nu am mai experimentat-o până acum şi pentru care vom fi nevoiţi să folosim cunoştinţele acumulate la foc continuu.

Se aud încă uralele ghizilor nostri, încurajările şi indiciile lor. Cu cât continuăm să urcăm, cu atât ne dăm seama că am făcut un pact şi suntem dispuşi să ne îndeplinim misiunea şi să ne însuşim toate cele câte le-am primit.

Ultimele două trepte vor fi cele mai provocatoare dar şi cele care ne vor dărui cel mai mult, din punct de vedere spiritual, emoţional, uman şi intuitiv.

O călătorie iniţiatică, lungă cât Postul Paştelui, din care ieşim printr-o altă Înviere. Purificarea prin foc ne va aduce şi ne va îmbogăţi cu noi daruri şi cu noi haine pentru calea noastră spirituală.

Vom simţi schimbarea de frecvenţă şi de vibraţie după Echinocţiu de primăvară şi după ce intrăm în semnul astrologic al Berbecului, marcând astfel începutul unui nou an. De acum înainte vom simţi cu adevărat puterea şi magia noului început, puterea şi magia numărului 1.

You are loved, You are blessed and so it is!

Dacă doriţi să aflaţi care sunt mesajele Îngerilor şi Ghizilor voştri, puteţi să vă programaţi la o Sesiune personalizată de Angel counseling şi de Angel Oracle Card Reading prin transmiterea unui e-mail la adresa bejan.roxana@gmail.com.

Puteţi de asemenea să urmariţi pagina mea de Facebook la adresa Angelic Counseling şi binenţeles profilul de Instagram roxangels111 .

Va rog să daţi share acestui mesaj astfel încât să ajungă la toate sufletele care au nevoie de el.

Vă mulţumesc,

Channeling through RoxAngel ❤

Sursa: https://roxanabejanangelcounselor.wordpress.com/2017/03/06/calatoria-eremitului-sau-venus-retrograd/

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Călătoria Eremitului sau Venus retrograd”

 1. Binecuvantari Daniel,

  E bine de citit si acest link,sunt citate sugestive:
  http://www.vopus.org/ro/gnoza-gnosticism/tarot/tarot-arcanul-nr-9.html
  sI mai este si psalmul 72 pentru Solomon
  7.-„in zilele lui cel drept va inflori si va fi belsug de pace pana ce Luna nu va mai fi”
  gasiti acest verset in biblie la psalmi,asta e traducerea care am gasit-o eu; e ceea ce am avut eu la indemana.Din visele pe care le-am avut si informatiile pe care le-am accesat
  se spune ca in acest psalm este codificata intelepciunea necesara pentru vremurile ce vor veni.Daca ma insel se va vedea,oricine poate gresi,e ceva omenesc.
  Sa va fie de folos!
  O noapte linistita!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s