Etapele Relatiei de tip Flacara Geamana

etapele-relatiei-de-tip-flacara-geamana

Recunoasterea si Trezirea Spirituala Temporara

Ambii gemeni se recunosc la nivel de suflet si simt ca s-au mai intalnit pana atunci. Evenimente de sincronicitate acompaniaza uniunea, chakra inimii se deschide si ambele suflete se contopesc intr-o a treia energie unificata.

Scopul etapei de recunoastere si trezire spirituala: sa activeze memoria misiunii de viata a fiecarui suflet si sa ajute la trezirea fiecarui geaman la un niveluri mai inalte ale constiintei.

Testarea

Starea initiala de trezire spirituala (iluminare) dispare. Ego-ul (“micul sine”) incepe sa se iveasca. Unul sau ambii gemeni vor incerca sa incadreze relatia in „tiparele vechi”ale iubirii, ale vietii de cuplu, in functie de cum rezoneaza cu dorintele ego-ului si cu credintele false invatate. Conflicte interioare incep sa apara. Gemenii incep sa se tot gandeasca la cum au fost ei invatati ca cel drag „ar trebui”sa fie si cum relatia ar trebui sa ii deserveasca. Ambii gemeni se simt inspirati, dar si dati peste cap de puterea uniunii. Indoielile incep sa se strecoare, facand ca unul sau ambii gemeni sa se indoiasca sau sa fie critici cu cel drag.

Scopul etapei de testare: de a scoate la suprafata concepte mentale invechite despre relatii, pentru ca acestea sa fie curatate.

Criza

Criza gemenilor este atunci cand realizeaza ca trebuie sa isi elimine credintele egotice cu privire la relatiile de dragoste si il resping pe cel drag. Atunci cand trebuie sa te debarasezi de ego sau de identitatea bazata pe credinte si dorinte pentru a imbratisa o forma mai inalta a iubirii poate trezi incapatanarea si anxietatea. Frica poate lua controlul, declansand multe pattern-uri emotionale disfunctionale. Fiind prezent la aceste sabloane, ele pot fi vazute cu claritate si eliberate. In ciuda fricilor, ambii gemeni ajung impreuna in mod natural, ciclic, pentru a interactiona, pentru a se confesa, ierta si iubi. Aceste ritualuri cimenteaza nivelurile inalte ale constiintei in ambele campuri energetice ale gemenilor.

Scopul etapei de criza: de a oferi oportunitati in vindecarea si maturizarea corpurilor mentale si emotionale.

Dinamica fugarului

Spiritul uman se teme in mod natural de anihilare in fata constiintei divine unificate codata in interiorul flacarii gemene unite. Durerea fizica se intensifica, iar vechiul sistem de supravietuire al ego-ului sau starea de „a te simti pe fundul sacului” emotional si mental starnesc sfidare, rezistenta, manipulare, manie, pedeapsa si judecati. Unul sau ambii gemeni devin inundati emotional si/sau mental de durere profunda, asa cum se simte respingerea si abandonul la nivelul sufletului. Durerea de nesuportat la nivelul sufletului il face pe unul dintre gemeni sa se retraga fizic, sa blocheze comunicarea din cauza fricii si/sau a vanitatii. Unul sau ambii gemeni vor incerca sa re-creeze armonia initaiala a uniunii, insa fara succes.

Scopul etapei de dinamica a fugarului: sa propulseze ambii indivizi catre Divinitate pentru vindecarea si maturizarea corpului spiritual.

Cedarea

Directia si rezultatul relatiei este lasarea cu plina credinta in mainile Divinitatii si increderea deplina ca uniunea in sine este sub protectie divina. Ajunge sa fie acceptat faptul ca ceea ce este mai bine si destinat pentru armonizarea fizica va conlucra in ritm propriu. (ambii gemeni trebuie sa atinga iluminarea pentru a se armoniza in fizic). Geamanului „fugar” ii sunt date spatiul si libertatea de a alege sa evolueze in ritmul sau, in felul sau.

In aceasta etapa, frecventa compasiunii se intoarce si se mentine. Geamanul care a cedat tine in inima sa un loc dechis pentru cel iubit, in timp ce isi traieste si exploreaza viata din plin pentru a deveni un om iluminat. Acesta ar putea fi moomentul perfect pentru a canaliza toata acea iubire neconditionata in arta, muzica, scris, invatat, serviciu in folosul altora sau orice alta actiune creativa.

Tentatia de a intra in lupta egoului sau de a se retrage este foarte mare si dificl de rezistat pentru multi. De aceea multi dintre gemeni nu ating etapele de Cedare, Radiere si Armonie. Incercati sa tineti minte ca nu exista loc pentru judecati intre suflete gemene imperecheate. Fiecare suflet invata mult din propria sa cale si alegerile proprii. Iubirea lipsita de atasament va fi simtita de catre cel iubit in subconstient, dandu-le tarie.

Scopul etapei de cedare: de a ajuta fiecare suflet sa elibereze egoul, sa dezvolte comunicarea frecventa cu Divinitatea si sa demonstreze increderea lor deplina in Divinitate pentru ce este mai bine si cand.

Constientizarea de sine, Iluminarea si Stralucirea

In aceasta etapa egoul moare, iar forta divina preia controlul. Aceasta duce la o trezire spirituala completa si la atingerea divinitatii complet constientizate. Aceasta este etapa in care radiezi iubire divina, in loc sa cauti dragostea romantata. Corpurile emotionale, mentale si spirituale abandonate complet divinitatii ajung la maturitate. Noi abilitati creative si de vindecare cresc si sunt puse in folosul altora.

Scopul etapei de Stralucire: de a stabili un flux exterior de iubire divina prin corpul si munca fiecaruia, vibrand la niveluri atat de inalte, incat sa ridice umanitatea.

Armonizarea

In aceasta etapa, ambii gemeni s-au trezit. Se intalnesc in fizic si asimileaza noile energii implicate, curgand intr-o noua dinamica a potentialului lor unificat. Ambii gemeni se integreaza complet in energia iubirii neconditionate, intr-o asemenea maniera incat ii influenteaza si pe cei din jur sa isi deschida inimile.

Scopul etapei de armonizare: de a indeplini misiunea predestinata a Flacarii Gemene unite.

Relatiile de Flacara Geamana vin in viata noastra pentru a ne ajuta sa ne modelam si sa ne intrupam vibratia iubirii neconditionate.

Sursa: http://thespiritscience.net

Traducere: Alice Danila

Imagine: http://www.redbubble.com

Sursa Articol: http://www.astrocafe.ro/articole/etapele-relatiei-de-tip-flacara-geamana

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s