Toate Energiile Noi Guvernează Acum

Lisa Transcendence Brown
24.03.2017

cascada

Salutări frumoasă familie de suflet galactic,

Linii temporale superioare ajută acum etapa următoare a fiecărei Călătorii a SUFLETULUI … Da, fiecare aspect experimentează acest lucru foarte diferit. Cu cât mai uman, cu atât mai fizic. Cu cât mai mult SUFLET, cu atât mai mult este totul DOAR ENERGIE

La început, fiecare a trebuit să lucreze pentru a avea inima deschisă … nu doar un pic, tot drumul (și mulți sunt acum încă în această parte a procesului). Fiecare strop de orice emoție trebuie să curețe corpul celular. Fiecare emoție în parteneriat cu un gând sau credință de separare (inconștiență). Aceasta a creat dualitatea/ realitatea dualistă până când toate se unifică și fuzionează împreună înapoi în PURITATEA IUBIRII din interior.

Existența conștiinței superioare înseamnă și mintea. Mintea mai înaltă este foarte diferită de mintea umană și fiecare trebuie să învețe/ amintească cum să funcționeze folosind MINTEA MAI ÎNALTĂ care este observatorul prin inima mai înaltă. Este conștientizarea că nu a fost acolo înainte. Este o conexiune cu toate lucrurile ca UNUL, sunteți voi ca și sine mai înalt observând lumea exterioară cu ochi noi și văzând ceea ce nu ați avut capacitatea de a vedea înainte.

Realitățile sunt interactive, totul este conectat energetic. Transmiteți mesaje în tot pentru că “matrixul” este al vostru și este la alegerea voastră să îl decodați, să îl înțelegeți, să ascultați la tot și să fiți prezenți pe deplin ca niciodată înainte.

Ca și SUFLETE, suntem lenți, prezenți, complet în acord cu energia a orice. NOI suntem observatori, privitori, și auzim, vedem, simțim cu fiecare simț în fiecare direcție.

Timpul încetează să mai existe, pentru că nu mai suntem legați de constrângerile de timp. Învățăm să le manevrăm energetic și învățăm un nou mod de funcționare DINCOLO de PERCEPȚIILE de separarea timpului. Stăpânirea „Timpului“ este o parte pentru a deveni din nou un MAESTRU. Încetinim totul, aducem totul la jumătate și ne mișcăm în unison … Putem accelera corpurile noastre și realizarea la un ritm care depășește mintea umană, pentru că noi nu trebuie să întârziem ceea ce am obișnuit, pentru că întârzierea era înainte separarea inimii/ minții/ sufletului. Ca și FIINȚĂ de LUMINĂ UNIFICATĂ noi dictăm și ne mișcăm în consecință. Ne putem mișca în orice direcție și în toate dimensiunile simultan doar prin prezența noastră ….

Pe măsură ce colectivele ascensionează și ies de cealaltă parte pentru a păși în realități vibraționale, totul se accelerează și încetinește în mod diferit aici. Dacă umanul lovește și încearcă procesul din interior cu frică, se supraîncarcă, se arde, se închide.

Aceste mega-înalte vibrații dictează acum realitățile. În cazul în care fiecare a venit să funcționeze în “acest mod nou” (ca și aspect superior întrupat și multi-dimensional al sinelui) este ușor și nu cunoaștem un alt mod. Noi suntem energie în esență și de aici funcționăm în tot ce suntem și facem.

În altă zi ideea a fost că “Toate noile energii conduc acum“ …. și ceea ce a devenit vizibil a fost frumos și la fel experiențele. Am realizat atât de mult, în mod individual și colectiv. Zilele vechi sunt duse (acest lucru este adevărat în mod continuu aici). Energiile Phoenix ale morții continue/ renașterii există în fiecare moment/ lucru … Momentul noii conștientizări vine, vechiul dispare … dacă fiecare permite să fie și trecerea la o linie temporală mai înaltă este ușoară acolo unde se alege acest lucru.

Am avut de-a face cu rămășițele de a “ține respirația“ ale vârtejului masiv al Saltului Liniei Temporale Super Cuantice. Un nou punct de pornire și capacitatea de a sincroniza pe un plan superior de existență și a trece dintr-un nou spațiu … în fiecare direcție.

Observând fazele dezlegării și deconstrucției este o provocare pentru umanul nostru, dar ca SUFLETE înțelegem că această parte a procesului este necesară și vine pentru colectivele legate de matrice gata să iasă și să se extindă. Umanul se va muta în frică atunci când lumea fizică este scuturată sau nu mai este capabilă să fie controlată în modurile vechi. NOI suntem aici pentru a menține pe loc liniile temporale mai înalte pentru cei care sunt pregătiți să poată alege să iasă mai ușor decât am făcut-o noi (parte din a fi precursor).

Nu există nimic care nu este atins de Trezire / Ascensiune și ancorarea tărâmurilor dimensionale mai înalte în planul nostru fizic de aici. Locurile de muncă, relațiile, veniturile, securitatea, siguranța, scopurile … toate sunt complet remodelate pentru a se alinia cu EXPERIENȚA ALEASĂ de SUFLETUL nostru AICI. Procesul de REALIZARE este un întreg proces al REALITĂȚII pentru minte/ întregul corp/ totul întreg, care este vibrațional în continuă creștere în putere și durată. Aceasta este o evoluție a întregii noastre existențe de aici …. de la amnezicul om la Sufletele Galactice deplin conștiente într-o continuă modernizare, re-calibrare, re-codare, re-totul în formă fizică aici.

sunrise-182302_960_720

Lăsați vechiul să plece, observați propriul uman, înțelegeți unde vă aflați, veniți împreună și onorați propriul proces de întrupare fizică mai presus de orice.

Eu vorbesc de a fi în serviciu, pentru că întreaga noastră existență va fi intenționat în serviciu odată ce vom ieși din matricea de “serviciu pentru sine“. Totuși, și acesta este un proces. Trebuie să onorăm și să ne iubim pe deplin, ceea ce avem nevoie ca uman pentru a activa/ integra și ca și oameni, trebuie să învețăm să manevrăm mai multe dimensiuni în mod simultan, STĂPÂNIND pe fiecare dintre ele. Aceasta este partea dificilă, pentru că umanului nostru nu îi va plăcea sau nu va înțelege deloc. Este menit să împingem limitele noastre, pentru cei care sunt creație umană și dețin în interiorul corpului …. și devin “fără limite“ înseamnă că noi nu mai în credem limite. Cu toate acestea, fiecare moment va provoca micul uman pentru a transcende toate aceste limite în care a crezut și să se deplaseze în fiecare capacitate dincolo de ele.

Veți ajunge la înțelegerea când să faceți loc (ca sinele vostru superior) și când să vă opriți, lăsați totul să meargă și doar să FIE, dormiți pentru a integra, respectați-vă. Aspectului uman nu-i place nici o parte a acestui proces, pentru că este vorba despre dizolvarea întregii separări și acelor mentalități pe deplin și funcționarea ca cel mai înalt aspect al vostru … TOT TIMPUL. Noi înțelegem scopul disconfortului și pășim în acesta de fiecare dată. Noi recunoaștem iluzia fricii ca un program deținut la nivel celular și l-am adus la suprafață și în afara corpului în mod intenționat, astfel încât întreaga realitate care ar fi fost creată din frică/ îndoială/ judecată să se poate dizolva și astfel să se materializeze o altă linie temporală …

Și modul în care lucrati se va schimba. Mintea nu va mai funcționa așa cum a făcut-o înainte. Nu ar trebui să o mai facă. Va trebui să învețe “noi moduri“ de a face acest lucru. Relațiile, modul în care vă ajutați … toate acestea vor trece și ele în NOI MODURI. Comunicarea ca și sinele vostru pur este necesară pentru conectarea cu alte persoane, care funcționează tot din acest spațiu.

Cu Responsabilitate totală și răspundere, pentru că nu există nici un punct de “scăpare” din punct de vedere energetic vibrațional. Cauză și efect … ceea ce transmiteți afară este ceea ce experimentați când sosește acea vibrație. Ca IUBIRE, ca o FIINȚĂ DE LUMINĂ PURĂ DIVINĂ și lăsați să plece drama, haosul/ distragerea … concentrați energia pe ceea ce este important pentru voi, folosiți-vă și de TOATE INSTRUMENTELE necesare de MASTERIZARE și realitățile vin împreună acum ca niciodată.

Acestea sunt realități vibrationale ale UNITĂȚII …. nu mai este tolerată inconștiență de către cei care sunt pe deplin conștienți. Vom deschide portalul / ușa / poarta de acces (ca și Gardieni putem face acest lucru cu ușurință), totuși nu vom mai fi prinși în vechi. Dăm la o parte, mergem/ ne mișcăm, pentru că nu mai ajută pe nimeni să mai acționeze în realități inconștiente. Acestea reverberează înapoi acum mai repede și mai puternic în mod INSTANT.

Pentru cei care dețin ABILITATEA (da, este una dintre multele abilități de aici), noi intenționăm să prăbușim toate liniile temporale care nu sunt construite acum pe infrastructura ENERGIILOR NOULUI PĂMÂNT GALACTIC de profundă puritate, iubire, respect, unitate, considerație, contribuție, bucurie, armonie, pace și toate aspectele conștiinței superioare. NOI suntem aici să realizăm ceea ce niciodată nu a fost făcut înainte. Noi avem instrucțiuni, datorii, misiuni și scopuri de îndeplinit PENTRU NOI TOȚI.

În mod tehnic, aceste realități au loc. Noi avem acces la acel “cum și de ce” și este alegerea fiecăruia de a aduce acum acele linii temporale înalte în forma fizică de aici.♥ (…)

Există o parte a acestui proces pe care fiecare trebuie să VREA SĂ-l ÎNȚELEAGĂ …. aceasta activează o nouă fază de mișcare în “absorbția“ informației, căutând-o (chiar și obsesia, care este importantă atunci când sufletul nostru s-a trezit în interiorul corpului nostru ). După ce am citit suficient, am vizionat videoclipuri și am “învățat“ suficient, este timpul să se APLICE TOT în modul în care trăim …. ÎN FIECARE MOMENT… Ca oameni, devenim continuu studenți, pentru tot ceea ce ne învață / ne arată / ne aduce noua conștientizare. Numai atunci când inima / mintea se închid ne oprim din învățare / ascultare / îngrijire și această acțiune singură declanșează un set diferit de paralele pentru a acționa pentru noi.(…)

Avem o lună nouă care vine, care ne duce mai adânc în existența noastră de BAZĂ, asistată de super-mega activitate solară, care crește substanțial acum în mod continuu zilnic.

Ca întotdeauna, se așteaptă neașteptatatul, evocă realități magice și uimitoare care așteaptă ca voi să ajungeți în vibrația unde acestea există deja. Aici, noi iubim surprizele și deținem cele mai înalte realități din interior așa că ele se pot materializa toate în jurul nostru … în cele mai rafinate moduri. Trebuie să așteptați pentru a fi căutați de ele … Deschideți-vă și fiți pregătiți! ♥

Energia voastră este prețioasă și tot așa sunteți și voi! ♥
Vă iubesc și vă respect mereu! ♥
Acest lucru deschide un portal ca și alții să facă la fel!♥

Lisa și Echipa Minunată! ♥

http://www.awakeningtoremembering.com

Sursa Articol: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/03/26/noile-energii-guverneaza/#more-11551

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s