Drumul Sacru

De Sophie Gregoire
03/26/2017

Acesta este jocul căii spirituale.Acesta începe cu o credință incredibilă în ceva ce nu ați mai făcut – care înseamnă a deveni liber. Credeți atât de mult în primul salt pentru că intuitiv știți că ceea ce faceți este corect. 

Apoi, într-un fel, cădeți.

Primele lupte sunt poate cele mai grele să le faceți față. Pentru că ați crezut că va fi ușor și distractiv și liber, să vă regăsiți – și să deveniți adevărul. 

Dar, în cele din urmă veți găsi primele săbii, vă reînviați primele cuvinte nesigure ale Tigrului, vă regrupați și vă întoarceți la speranță, încredere și credință – mai devreme sau mai târziu. 

Și așa vreți și mai mult. Deci, faceți altceva – chiar și mai nebunesc și mai mare, chiar mai aliniat, chiar mai aproape de voi. Cu cât mergeți mai mult pe Drumul Sacru cu atât mai mult vă vedeți dispuși de a avea mai multe aventuri în interior și în lume, cu atât mai mult vă riscați inima în numele iubirii – cu atât mai mult centrul vostru de aur invincibil câștigă în cele din urmă asupra minții și vă arată drumul ca și săbii delicate.

Și cădeți din nou. 

Și vă ridicați din adâncurile apelor, din nou. 

Și într-o zi vă treziți si vă gândiți “acum nu mai pot fi distrus.“

sunset-1625080_960_720

Se întâmplă atunci când sunteți pregătiți pentru ce urmează. 

Vă vine această idee, pentru că știți că deja ați căzut de o mie de ori, dar cel mai important este să vă amintiți că ați revenit mereu înapoi. 

Vă surprindeți zîmbind la fiecare obstacol posibil, care v-ar putea apărea acum puțin răutăcios în drum, ca și cum nu ați avea nimic de pierdut, nepăsător imaginând noi căi prin care să învățați câțiva noi pași pentru voi – și credeți în acest lucru, pentru că eu l-am văzut deja. Acest obstacol, de la care ne-am revenit deja.


Acel foc, cu care ne-am jucat deja. Vă gândiți amuzați că deja ați înviat dintr-un număr mare de morți pe drumul sacru. 

Acest lucru se întâmplă când sunteți pregătiți pentru ceea ce urmează.

Deci, decideți că veți porni din nou la drum, având foc sub picioare și scântei aurii în mâini. Voi știți și este un vuiet divin. Este scris peste tot pe pielea voastră, a devenit chiar numele vostru. Credeți că: nu veți reveni la „normal“. 

Și vă vedeți zâmbind, ca o mică zână jucăușă. 

Zâmbiti, pentru că în inima voastră ascundeți cel mai frumos secret, misterul unei vieți – o bijuterie sclipitoare pe care numai Tigrii vor fi capabili să o citească printre cuvinte:Drumul sacru este viata.

http://www.thetwinflamejourney.com

Sursa Articolului: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/03/28/drumul-sacru/#more-11716

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „Drumul Sacru”

  1. MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!!!CITESC PLANGAND MESAJUL PRIMIT!E O ELIBERARE,  O RECUNOASTERE!ME RECUNOSC SI RECUNOSC RASPUNSUL!TOCMAI AM TRIMIS UN MAIL ,FIULUI MEU, IN CARE VORBEAM DESPRE TRECUTUL MEU, DESPRE INCERCARI, OBSTACOLE, DESTIN, RELATII, DORURI…PREGATIRE PENTRU ALTCEVA… SI AUTOMAT A INTRAT MAILUL DE LA TINE!CARE LAMURESTE TOT CE ERA NELAMURIT IN MINE SAU VINE SA CONFIRME CE CREDEAM SI SIMTEAM SI EU CA MI SE INTAMPLA… MULTUMESC CA EXISTI SI CA DIN CAND IN CAND, UNIVERSUL IMI TRIMITE PRIN NECUNOSCUTI  RASPUNSURILE NECESARE!!! CU DRAG, CORNELIA,de la Deva

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s