Energiile lui Aprilie 2017 – Transfigurare și Inițiere Cosmică

Natalia Alba
29.03.2017

Preaiubiților,

Locuind în tărâmurile eterice iluminate ale Peștilor în timpul lunii martie, a fost magic și eliberator, dar a fost și intens, pentru că încă simțim energiile Eclipselor și curățarea profundă interiorară și fizică pe care continuăm să o experimentăm. Această nouă lună a lui Aprilie, condusă în special de energiile sale “retrograde”, este o invitație la mișcare interioară înainte de ancorarea dorințelor sufletului nostru – și creațiilor- în planul fizic – la întinerirea noastră mentală, fizică și emoțională. Pentru că noi nu vom crea nimic autentic decât dacă suntem noi înșine, puri.

Suntem sub domnia elementului Foc și așa cum Soarele nostru este foarte activ, ambele Forțe ne ajută să ardem tot ce este vechi și să renaștem în lumina care am fost mereu și care a fost estompată de multiplele iluzii ale sinelui nostru interior. Așa cum mulți dintre noi sunt profund implicați în procesul de dizolvare a membranelor 3D ale chakrelor noastre inferioare, aceste frecvențe de foc ne vor ajuta să o facem și să ne purificăm astfel încât să putem fi capabili de a continua cu chakrele noastre superioare/ procesul de integrare al sufletului.

La nivel planetar, există multe schimbări după cum poate că simțiți deja, care ne afectează în acest moment ca și colectiv, așa cum și câmpul magnetic al Pământului experimentează multe schimbări și împreună cu razele lunii (în special din timpul Lunii Pline din Balanță în 11 Aprilie) vor aduce la suprafață toate convingerile limitate inconștiente – și implanturile.

În acest moment, mulți dintre noi sunt în proces de transfigurare – interior și în metamorfoză fizică a personalității noastre 3D sau a sinelui inferior – și putem simți senzații fizice profunde cum ar fi durere în oasele noastre, și coloană, dureri de cap, anxietate, căderea părului, printre altele, care eliberează tipare vechi și convingeri pe care le avem. De asemenea pot fi însoțite de achimbări profunde de dispoziție. Acest lucru înseamnă lumina ce vine de la toate aceste forțe și alinieri cosmice care ne ajută să schimbăm și transformăm tot ceea ce nu mai este aliniat cu Dorința Sinelui Superior și rolul sufletului. Această lumină poate aduce provocări dar și revelații profunde pentru călătoria evoluționară a sufletului nostru.

Dacă sunteți un stabilizator, așa cum este rolul personal al sufletului meu, veți vrea să “vă izolați” și să fiți liniștiți cât durează această fază, pentru că noi știm cât este de dificil de a menține propria balanță, nimic de spus în aceste faze intense , când noi ajutăm să aducem balanța în Toți. Acesta este motivul pentru care această lună ne amintește cum să fim complet legați de Pământ și că noi suntem conectați și la Tărâmurile Mai Înalte, așa că ne putem menține balanța interioară în timp ce suntem afectați de energiile intense ale bifurcației Pământului și de multiplele schimbări din acest proces.

Ne putem simți mult mai emoționați în timpul acestei luni, și chiar depresivi, în special cei care încep să se trezească, pentru că ei vor începe provocarea muncii interioare a eliberării întregului bagaj karmic dar tot acestea ne dă nouă oportunitatea să recunoaștem acolo unde frica joacă încă un rol major. Frica poate fi expusă în forme multe, poate apărea în viața noastră în formă de lipsă, în forma atașamentului, sau în forma auto-sabotării. Cu toate acestea, tot timpul avem șansa ca și ființe suverane, să alegem ce servim, frica sau iubirea, care în fond suntem cu toții.

Noi avem oportunitatea, în special în timpul Paștelui, să curățăm convingeri vechi despre ceea ce este cu adevărat ascensiunea, și tipare vechi care ne împiedică să întrupăm un nivel înalt de conștiință. Se întâmplă doar după ce ne transformăm pe noi înșine și începem să îmbrățișăm Esența noastră Adevărată și să o coborâm în planul nostru concret, vom trece de la ascensiunea planetară de a ne iniția la un nivel cosmic, care vine după ce principalele noastre șapte inițieri și masterizarea completă a sinelui nostru uman inferior.

Aprilie este o lună care acționează ca o legătură inter-dimensională- ce creează spațiul ca noi să plantăm semințele care vor încolți în mai, aducând armonie și unitate între polaritățile noastre Yin și Yang și regenerare, în timp ce ieșim din tărâmurile interioare și direcționăm tot focul nostru interior – și viziunile – către planul nostru concret. Dacă în martie noi ne-am concentrat pe manifestare – întâi – dintr-un plan interior de claritate și înțelepciune superioară, în aprilie, în mod gradat, le aducem la suprafață, coborând toate aceste lumi interioare, pentru ca în mai, să fie pregătite ca în final să se manifeste în fizic.

Am terminat luna martie cu Soarele deja în semnul Berbec. Acum trecem din Apa Peștilor la Foc și mai târziu simțim din nou puterea Pământului cu Taurul la șfârșitul lunii. Roata vieții s-a învârtit din nou și noi trecem la masterizarea și integrarea întregii înțelepciuni primite din provocările noastre trecute, cu ultimul semn al zodiacului, care ne conduce într-un nou ciclu cu putere și înțelepciune recâștigate în profunzimile ființei noastre.

Așa cum Universul ne confirmă și ne arată mereu în cerurile noastre atunci când simțim și dăm naștere la micro universul nostru, această lună deține o frecvență redusă 14-5. Dacă numărul cinci deține esența focului care indică creativitate și acțiune – în planul nostru concret așa ca în martie – frecvența numărului patru ne amintește că aprilie – cu esența sa dominant masculină – ne mută din eteric să acordăm atenție acolo unde noi existăm cu adevărat, ca și oameni.

Dacă prin natură suntem impulsivi, manifestând uneori fără un discernământ propriu, esența numărului 14 care guvernează de asemenea această lună și care corespunde cărții de tarot a Cumpătării, ne invită să ne echilibrăm singuri înainte de a păși în necunoscut, pentru că așa ca femeia înaripată a cărții cumpătării, noi suntem cu un picior în eteric și cu unul în terestru. Așa cum ne amintește Mercur de iluzia umană, fiind retrograd, în timp ce pășim între lumi, singura direcție adevărată vine din registrul nostru interior. Deoarece acesta este singurul mod pe care trebuie să îl cunoaștem pentru direcția în care mergem și pentru ce aducem la realizare.

Începem această lună având Venus, Planeta Abundenței și Frumuseții, retrograd intrând în Pești și chiar mai mult, împreună cu energia puternică a lui Neptun în același semn, ne conectează cu creatorul nostru interior, ne ajută să dăm naștere viziunilor noastre și să ne extindem în dorințele inimii noastre – și spiritualitate – pentru că aceasta este vremea pentru ca să ne scufundăm în simțurile noastre interioare, conectându-ne la sufletele noastre, și ascultând la propria naostră călăuzire – și inspirație Divină – mai mult decât a ne concentra pe exterior.

Venus în “mișcare înceată” urmează să ne dea enrgia perfectă a vindecării și pentru relațiile noastre, urmează să fie o energie a vindecării – dizolvând to ce a fost impur și lipsit de autenticitate în reuniunile noastre sacre, conducându-ne la o sinteză interioară, stabilind o conexiune profundă cu toate aspectele a cine suntem și iubind pe fiecare dintre ele ca fiind unice și egale, fără judecată înainte de a le iubi și în altă ființă.

Pentru că avem și pe Chiron Vindecătorul tot în Pești, va fi un moment important ca să folosim iertarea – în mod special cu Luna Plină în Balanță în 11 Aprilie – ca instrument principal pentru vindecarea și integrarea sufletului, care sunt esențiale înainte de îmbrățișarea unui nou parteneriat. Pentru că Zeița Iubirii își revizuiește călătoria ei, o facem și noi, și ne poatea aduce iubiri și situații din trecut pe care noi le-am considerat terminate. Când au loc, ele sunt un dar, pentru că ni se spune că există anumite aspecte în noi înșine care sunt încă active în interior care continuă atragerea a ceea ce ar trebui să rămână în trecut.

Pe 6 aprilie avem o altă Planetă care ne amintește de importanța de a fi chiar înainte de a păși în planul fizic. Saturn, Planeta structurii și a responsabilității – ca o altă formă de conștință în Creație – ne învață cum să fim responsabili pentru propriile noastre acțiuni/ creații. Contrar cu ceea ce cred unii, Saturn nu ne pedepsește pentru lipsa de conștientizare din acțiunile trecute dar ne face mult mai conștienți de ceea ce ar trebui să fie schimbat și transmutat pentru ca să nu mai repetăm aceleași tipare vechi care nu sunt aliniate cu cine suntem noi și cu dorințele sufletului nostru. Având pe Saturn, Venus și Mercur și pe Pluto retrograde, ni se dă darul de a deveni martor a întregii noastre experiențe de viață – trecute și prezente – și de a lua responsabilitatea completă a ceea ce noi am manifestat până în acest moment.

space-911791_960_720

Saturn ne invită și să ne privim inainte de a intra profund în această nouă etapă a vieții noastre. Am învățat și integrat înțelepciunea din provocările trecute? Am vindecat ceea ce părea zdrobit pentru ființa noastră și am restaurat din nou prin recunoașterea că suntem mereu ființe întregi? Am văzut dincolo de iluzia noastră umană și am acceptat care ESTE adevărul? Am pășit dincolo de roata “karmică” pentru a îmbrățișa în mod complet creatorul nostru interior și să începem să manifestăm rezultate aliniate cu sufletul nostru?

Aceasta este vremea ca să înțelegem totul dintr-o perspectivă largă nu dintr-una liniară, pentru că numai când ne mutăm dincolo de ceea ce pare real pentru noi ca și oameni, putem realiza dacă ceea ce am manifestat era de ajutor pentru Toți, sau dacă trebuie să ne eliberăm de vechile lanțuri și să începem să vedem toate limitările pe care ni le impunem cu scuza că ele sunt structuri necesare pentru ca noi să trăim în această lume.

Mercur, Mesagerul Înaripat, va fi retrograd din 9 Aprilie. Așa cum spun mereu, frica umană programată despre Planeta retrogradă este încă prezentă în mulți oameni. Când întrupăm un nivel înalt de conștiință, atunci când ne informăm singuri în mod corect – pentru că în exterior există multă propagandă falsă – înțelegem că în interiorul acestui Univers înțelept și iubitor, nu există nimic retrograd, este doar o iluzie de pe Pământ, nu există nici măcar ceva în mișcare încetinită în acest Univers luminos, există doar momente care să fie trăite din interior și momente care să fuzioneze din nou într-o nouă formă, cu o nouă direcție de urmat.

Când vedem Mesagerul Înaripat retrograd din perspectivă umană, noi suntem pur și simplu invitați să ne mutăm în interior și să obținem mai multă claritate astfel încât să putem fi complet conștienți la ceea ce oferim formă din interior. Noi comunicăm cu aspectul nostru Superior, înțelegând unde suntem contractați în loc de a a permite expansiunea înainte de a fi pregăriți să ne ridicăm din nou – reînnoiți – având o nouă perspectivă mai largă asupra experienței noastre de viață.

Venus și Mercur retrograd, care este condus tot de Venus, ne amintește de iubirea de sine și să observăm cum să comunicăm cu noi înșine. Nu înseamnă ceea ce gândesc sau spun alții despre noi. Nu înseamnă nici  felul în care comunicăm cu alții sau ce înțeleg ei, ci este dialogul nostru interior pentru noi care ne aduce ce este cel mai bine și ne face să gândim că suntem inferiori sau superiori. Această perioadă retrogradă Venusiană și Mercuriană, pentru mine este observația felului în care ne comportăm cu noi înșine, pentru că acest lucru face toată diferența în felul în care ne tratează alții și în felul în care ne comportăm cu ei.

Continuați să spuneți altora cât de mult îi iubiți și îi apreciați în timp ce voi vă vedeți încă fără valoare și fără abundență? Încă pretindeți că vă iubiți în timp ce acoperiți acest lucru cu lucruri artificiale care vă fac să vă simțiți cineva care nu sunteți? Vă îngrijiți corpul fizic ca pe ceva sacru, creat cu perfecțiune Divină pentru a vă servi bine în călătoria voastră umană?

Pe 11 Aprilie, avem o Lună Plină iubitoare și echilibrată la 21 grade în Balanță. Această Lună vine să așeze balanța corectă de care avem nevoie în realitatea fizică și non-fizică, după tulburarea eclipselor și faza de purificare în care suntem scufundați. Venus retrograd în Pești va conduce această Lună, și avem și pe Vindecătorul Chiron în Pești. timp minunat pentru reconectarea cu Divinitatea noastră, simțind îmbrățișarea ei iubitoare și infinită, în timp ce vindecăm rănile trecutului pe care încă le co-creăm sau le dăm putere și care au nevoie să fie acceptate și integrate în loc să fie negate.

În 19 Aprilie, cu Venus direct din nou, Soarele va intra în semnul pământesc al Taurului. Al doilea semn al zodiacului, condus de Venus, ne oferă darul de a crea raiul pe Pământ, conectarea cu natura, respectul tărâmului nostru fizic și să ne bucurăm de cine suntem și de creațiile noastre. Taurul va începe deschiderea porților energetice pentru ca să începem să ne stabilizăm și noi și dorințele noastre în planul fizic. Cu Taurul vine a doua noastră inițiere după Berbec, în profunda cunoaștere a felului în care manifestăm dorințele noastre dintr-un Plan energetic în lumea noastră densă, învățându-ne lecția următoare din roata vieții, care este de a ne stăpâni pe noi înșine în arta nesfârșită a aducerii lucrurilor din lumea interioară în cea umană.

Taurul, un semn căruia îi place să vadă recompensele muncii sale, ne invită să acordăm atenție materiei pământești, pentru că reprezintă materializarea a ceea ce este în interior și care ne susține în viețile noastre, amintindu-ne că lucrurile materiale sunt și ele o parte din viață, că nu mai separăm nimic, deci alegem să unim Totul ca fiind egal în Creație și în experiența noastră de viață umană.

Este vremea de a crea, de a aduce mai departe noi dorințe acum că suntem gata să intrăm în luna mai. Este un timp de a fi renăscuți așa cum o face natura, așa cum totul dă naștere la un nou mod de a exista și tot așa suntem și noi. Ar trebui să fim deschiși să primim tot ce am creat din interior în aceste luni, și să fim răbdători pentru că totul a fost deja perfect orchestrat pentru noi numai să avem credință și încredere în Momentul Divin, că tot ce este menit să apară în viața noastră, va veni.

În 20 Aprilie, Pluto Planeta Regenerării și a Puterii, va deveni retrogradă, Este ceva la care vom asista pentru a acorda atenție acolo unde nu punem puterea personală, scopul și procesul de vindecare, pentru că Pluto aduce la lumină umbrele noastre interioare și aspectele Sinelui care au nevoie să fie vindecate în transformarea interioară. Vă folosiți puterea interioară să vă îngrijiți pe voi înșivă și pe alții și să ajutați în tot ce puteți? Sau vă dați puterea, permiteți altora să vă controleze, manipuleze și/ sau să vă facă sclavi?

Vă dați puterea fricilor? Sau le controlați și alegeți încredere Divină și credință deasupra oricărei forme de iluzie umană? Puterea voastră stă în Acum, în capacitatea de a fi complet prezenți în acest moment. Puterea voastră merge acolo unde vă puneți iubirea și intenția prețioasă. Prin urmare, alegeți înțelept dacă vă pierdeți Forța interioară Divină pe lucruri fără de înțeles sau dacă o folosiți să construiți și să creați rezultate noi care vor ajuta Tot.

Această frecvență Pământeană va culmina în 26 Aprilie cu o Lună Nouă la 6 grade în Taur, va acționa ca un portal – funcționa ca un pod pentru ca noi să ne asigurăm de noile începuturi și scopuri în viețile noastre fizice. Această Lună setează energile proprii pntru ca noi să continuăm expansiunea și materializarea tuturor nevoilor noastre pământești și ne invită să ne întrebăm dacă dsuntem satisfăcuți cu rezultatele creației noastre interioare, precum și permiterea abundenței infinite și a noilor posibilități în experiența noastră de viață, sau din contră dacă avem nevoie de a continua masterizarea noastră de a obține rezultatela care sunt aliniate cu Voința noastră cea mai Înaltă. Ca întotdeauna Universul ne oferă semne infinite pentru ca noi să înțelegem că suntem în călătoria noastră și conștiența de a percepe, dacă permitem acest flux de abundență – și iubire – în viețile noastre sau dacă încă ne restricționăm singuri de la ele.

Venus se va muta în 28 Aprilie în semnul de foc al Berbecului, , așa cum a făcut-o și Mercur în 20 aprilie. Venus care a fost în semnul Peștilor, va fi acum în semnul de Foc, curajul de a a ieși din starea de vis în timp ce se află în Pești, pentru a discerne într-un final relațiile pe care ne-am decis să le menținem și cu care să continuăm să co-creăm în viața noastră. Atunci când Venus se afla în semnul eteric al Peștilor, visa despre noi relații pe care le-a dorit cu adevărat să le manfeste în această nouă etapă dar de asemenea acum și mai mult împreună cu Neptun, va putea cădea în iluzii vechi și idealizări false. Acum că Venus și Mercur sunt în inițiatorul Berbec, suntem invitați să aprindem această scânteie interioară a dorințelor sufletului nostru și de a stabili piloni puternici care vor ajuta relația noastră în planul fizic.

În final încheiem luna având a doilea pătrar între Saturn și Chiron în 30 aprilie. Primul a avut loc în 28 decembrie 2016. Cel de al treilea va avea loc în 2 noiembrie 2017. Când am ajuns în această etapă a ascensiunii noastre este esențial de a fi onest pentru a dizolva tot ce încă ascunde Adevărul. O lună cu atât de multe planete retrograde, și mai mult cu Venus având Saturn în pătrar cu Chiron, este reamintirea cosmică a iubirii, respectului și a adevărului nostru.

Dacă sunteți doritori de a păși în acest Nou Ciclu al conștiinței co-creatoare și a unui nou mod de a trăi, mai întâi trebuie să acceptați și să recunoașteți umbra sinelui vostru, să acceptați și să îl îmbrățișați ca pe o parte egală a cine sunteți. Veți păși în integritate și în iubire și serviciu pentru Toți, atunci când ați vindecat toate rănile care încă șoptesc în interiorul vostru pentru a fi aduse la suprafață țipând în colțurile inimii voastre să fie iubite și să începeți să vă iubiți pe voi înșivă la fel de mult pe cât spuneți că îi iubiți pe alții.

Atunci când urmăm ceea ce spunem, ne oferim timpul de a privi în interior, devenind observatori ai propriilor umbre și în loc de a blama pe toți și pe toate de ceea ce ne fac să suferim, să acceptăm ce găsim în interior cu responsabilitate, pentru că știm că totul vine din interiorul ființei noastre și să transformă tot ceea ce nu mai este aliniat, prin iubire Divină și compasiune.

Vă doresc un aprilie binecuvăntat și stabil, preaiubiți însoțitori de drum.

În lumină și iubire,
Natalia Alba

http://www.starseedsoul.com

Sursa Articol: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/03/31/transfigurare-si-initiere-cosmica/#more-11914

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

5 gânduri despre „Energiile lui Aprilie 2017 – Transfigurare și Inițiere Cosmică”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s