Lumina este Mult mai Puternică decât ei

de Caroline Oceana Ryan
Martie 31, 2017

Ultima ghidare de la Galactici, Ființe Elementale ale Pământului, Maeștri Ascensionați, Îngeri, și Arhangheli cunoscuți ca și Colectiv:

Salutări, Luptători ai Luminii! Luptători ai Păcii și Creatori ai Noului Pământ! Suntem mulțumiți să putem vorbi cu voi, astăzi.

Scriitoarea noastră călătorește și a avut ocazia de a merge la Castelul Rennes, un mic castel și la capela din regiunea Languedoc din Franța. Ea a vizitat acolo un turn dedicat Spiritului Mariei Magdalena, și a cerut un mesaj de la Grația ei.

Așa că, îi cedăm acest moment acestei Doamne Maestru și o salutăm:

Dragilor, vorbesc azi cu voi cu multă Bucurie.

Noi toți (pentru că eu sunt prin extensie o parte a Colectivului) ne bucurăm de pașii înainte, de momente multe de trezire, și de proclamațiile puternice care sunt cărările voastre de Ascensiune – cărarea fiecăruia dintre voi. În fiecare zi salutați Pământul și frumusețea lui cu o înțelegere crescândă a cărării sacre a Ascensiunii pe care ați ales să o experimentați încă o dată.

În fiecare zi creșteți tot mai mult în Lumina care definește sufletele voastre, dorința voastră de a vă rupe de restricțiile și rezistența vechiului Pământ, și să aduceți mai departe valurile devenirii mai înalte pe care ați venit să o primiți aici, și să o ancorați pentru toți.

Mulți dintre voi s-au simțit singuri, au simțit că au suferit, au simțit că nimeni nu le-a auzit plânsetele pentru eliberarea din vechile închisori și paradigme. Eu vă înțeleg, Îngerii și ghizii voștri vă înțeleg, mai mult decât puteți ști.

Vă aflați în acest proces de a deveni sinele vostru mai înalt, pășind tot mai mult înainte pentru a vă dobândi puterea de Creație și de a vă revendica acele abilități pe care le-ați stăpânit în viețile trecute pe Pământ, și în alte încarnări din diferite locuri din Univers.

Așa că acum sentimentul nu este atât de mult unul de a avea nevoie de ajutorul ființelor Divine, ci de a fi unul, și de a vă obține locul printre noi. Și totuși, vă simțiți încă a fi într-un loc al învățării, în procesul de a vă aminti nu numai aceste abilități, dar și sentimentele de a fi o ființă superioară calmă și sigură pe sine care trece prin viață cu mult har și cu asigurarea interioară că Totul este Bine.

Și dacă are loc un moment care nu reflectă acea realizare, sunteți tot mai fericiți în posibilitatea de a revizui și redirecționa fluxul de energie și intenția pe care o asistați în voi, și, prin urmare, de a experimenta un fel de vibratie mult mai înaltă.

Ați simțit multă tristețe, iar uneori, lipsă de ajutor așa cum ați călătorit pe calea voastră prin densitate, nu numai ale acelor provocări ale creșterii sufletului pe care vi le-ați așternut înainte de întoarcerea pe Pământ din nou, dar și din starea lumii pe care ați venit să o ridicați și să o reînnoiți.

sunset-1683386_960_720

Și totuși, dragilor, voi nu aveți responsabilitatea pentru aparenta nebunie, haos sau suflete pierdute ale celor care pretind a fi conducătorii Pământului vostru.

Eliberați necesitatea de a le schimba sau de a le redirecționa din lipsă, ca și când acelea erau doar recurs. Adevărat, aceasta este calea pentru unii, dar nu pentru toți. Mergeți în interior și întrebați dacă calea voastră este importantă, așa cum spun ei, o călătorie a “acțiunii” sau un element interior, și ascultați în liniște răspunsul. Cereți ca adevărul să iasă afară.

Și credeți ceea ce simte inima voastră, ce vă spune vocea proprie a sinelui mai înalt. Înțelepciunea acelei voci se va simți mereu mai Luminoasă, și va rezona cu voi, pentru că a fost mereu adevărată pentru voi, și mereu cunoscută ca liniștită. Dacă pentru voi călătoria este în principal una interioară munca este în principal una de evocare și deținere a unei frecvențe mai înalte de gândire, simțire și realizare pentru Pământ și toate ființele, care se va desfășura în și pentru sine, peste timp așa cum o știți, în forme mai înalte ale evenimentelor exterioare pentru propria viață și pentru viața Pământului.

Acum nu există timp pentru a fi prinși de a face lucrurile în vechile moduri, Dragilor! Acest important loc al învățării (nu în sensul de școli așa cum le știți, ci în sensul unei călătorii de inițiere care vă arată natura propriului vostru suflet și cărarea propriei Lumini) nu este înțeles ușor, deși cu certitudine mulți uită scopul original odată ce s-au încarnat aici.

Spiritul Meu rămâne într-un puternic și, așa cum scriitorul vostru a arătat, în cel mai palpabil mod în anumite locuri de pe Pământ. Aceste locuri corespund anumitor puncte în zona voastră geografică, acolo unde energiile curg cel mai puternic, servind ca moduri planetare interne de ridicare și transfer de energie.

Aceste coduri de Lumină duc mesaje nu numai celor din Interiorul Pământului și din Confederația Intergalactică, dar și către subconștient și conștiința mai înaltă a fiecărei ființe de pe Pământ.

Cei incapabili de a se susține în această Lumină, părăsesc acum Pământul, sau dacă decid să rămână, își cheltuie forța lor de Viață prin negarea interioară a acestor coduri de Lumină.

Unii folosesc tehnologia pentru a încerca diluarea sau blocarea efectelor de acest gen. Ei nu vor realiza acest lucru.

Lumina este mult mai puternică decât ei.

Revenind din nou la propriile căi: Știu că ați suferit uneori, și încă mai aveți momente când vă faceți griji că nu veți avea ceea ce este nevoie pentru mâncare sau adăpost sau că nu vă simțiți iubiți sau recunoscuți.

Mulți dintre voi aveți momente de îndoială cu privire la faptul că sunteți pe drumul cel bun. Dragilor, această întrebare, și dorința de a elibera acele lupte,vă spun că sunteți o entitate bazată pe inimă, care se deplasează tot mai mult în Lumină. Acum urmează mult bine pentru voi!

Deschideți brațele larg acum și cu inima acceptați cu bucurie tot Binele superior care dorește să vină la voi – toată Iubirea, toate Abundența, toată Pacea și împlinirea.

Nu v-am abandonat niciodată, și nici nu o voi face, și nici cei din familia mea de Suflet, care, ca și mine, sunt în mod constant de partea voastră și doresc foarte mult să fie chemați pentru ajutor și îndrumare.

Nu vă vom nega niciodată, dragilor! Nu mai mult decât am putea nega iubirea nesfârșită pe care o avem pentru voi, cu empatie pentru tot cu ce vă confruntați acum. Cu acest mesaj, vă trimit un dar special de reasigurare și integrare a acelor frecvențe care vă vor conduce complet către acea viziune pe care ați venit ca să o îmbrățișați aici.

Ați auzit pe unii spunând: “Acum nu este un moment pentru ne considera fără valoarei!“ și nu vă putem spune suficient cât este de adevărat. Deschideți acum întinderea completă a viziunii pe care o dețineți la nivel de suflet dinainte de incarnare. Cereți ca aceasta să iasă și să vi se arate. A așteptat să facă acest lucru. Deschideți ușa larg.

Noi vă trimitem Iubirea noastră, Dragilor, pentru a vă pătrunde Ființa. În mai multe feluri, și la o adâncime mult mai mare, decât pot exprima cuvintele mele aici. Namaste!

Eu văd și mă bucur de Divinitatea voastră, și mă inclin în fața ei, mereu.

Caroline Oceana Ryan

http://carolineoceanaryan.com

Sursa Articol: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/04/02/lumina-este-mult-mai-puternica-decat-ei/#more-12182

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s