Saturn Retrograd, 6 Aprilie 2017 – Integrarea Polarității & Sfârșitul Ciclului Karmic

Natalia Alba
6.04.2017

Preaiubiților,

În călătoria evolutivă a sufletului nostru prin această Spirală fără sfârșit în termeni de Creație, ne aflăm în acest moment, în sfârșit, îndreptându-ne spre Lumină – intrând în Tărâmurile Superioare de Iluminare – pentru că noi lăsăm în sfârșit în urmă o Eră Veche de sclavie și lipsă de iubire pentru a primi una mai Înaltă bazată pe inofensivitate pentru Toți, de curățare de tipare karmice / implanturile noastre precum și sentimentul nostru profund de polaritate, amintindu-ne că tot ceea ce există și a existat vreodată, a fost inițiat în cadrul acestei Fântâni Infinite a iubirii.

Începem să îmbrățișăm o Lumină mai mare, o Lumină care începe atunci când găsim unitatea în dualitatea noastră umană, o lumină care transmută, în loc să dizolve frecvențele mai mici în cele mai înalte. Pentru că Lumina nu exclude, ci include, iubește și îmbrățișează Totul așa cum ESTE. Nu există nici o separare sau judecată, când cineva trăiește în această Lumină Divină, pentru că Sursa iubește în mod egal, deoarece Totul este întotdeauna Lumină. Aceasta este ceea ce Saturn, ne amintește în această fază “retrogradă“ – pentru a începe în cele din urmă să facă lucrarea interioară de integrare a polarității, care încheie un ciclu karmic al marii separări.

În acest moment de tranziție, Planeta Pământ se confruntă, de asemenea, cu o noapte întunecată a sufletului la nivel de colectivitate, așa cum se păstrează bifurcarea din Vechiul Pământ 3D, pentru că în același timp, imbrățișând un mod mai înalt de a fi și a trăi, noi vom lăsa în urmă tot ce am fost odată. În acest moment, mai multe suflete care sunt în mod conștient decise să înceapă această călătorie încep să elibereze implanturile lor karmice / datorii – care le permită în cele din urmă să-și recâștige starea lor naturală de a fi, care a fost întotdeauna una de puritate și de unitate, în loc de una de separare și lipsă de iubire.

Tocmai în această fază, cosmosul ajută pe toți cei care încă îndepărtează bagajele lor karmice, așa cum avem pe Saturn în mișcare lentă – din perspectiva noastră limitată – din 6 aprilie. Pentru că Domnul Timpului și al Responsabilității, a venit să ne testeze puterea noastră, în calea noastră de ascensiune, amintindu-ne că suntem limitați de sentimentul nostru uman de timp și spațiu, și că în acest tărâm uman din care am eliminat acum vechiul, construim fundații solide în cadrul Noului și începem să urcăm în fizic, care se poate face numai atunci când ne luăm în sfârșit responsabilitatea pentru toate faptele noastre ca și sine prezent și trecut.

Pe măsură ce Universul funcționează într-un mod perfect pentru Toți, avem și Soarele nostru central care ne trimite noi flăcări în ultimele zile. Soarele este aspectul macro al nostru, care reprezintă Lumina din noi, Sinele nostru Unificat și etern flacără veșnică a Luminii care suntem noi în Esență. Dimpotrivă, Saturn reprezintă umbra sinelui nostru și necesitatea de a-l îmbrățișa pentru că avem propria noastră lumină- acesta este motivul pentru care ele sunt diametral opuse una față de cealaltă. Forțele Contrarii ne învigorează cu frecvența lor de transformare, și ne trimite același mesaj în acest moment pentru cei care au decis în mod conștient să fie ascensionați în acest moment unic, pentru a vindeca datoriile noastre karmice 3D și credințele vechi pentru a păși în cele din urmă în ființa/ lumina unificată care suntem.

Saturn ne învață responsabilitatea pentru creațiile și acțiunile noastre și fiecare lucru pe care il trimitem în Univers, pentru că totul are o consecință, și rezultatul acțiunilor noastre depinde de intenția pe care o deținem. Saturn ne amintește de unitate prin experimentarea provocărilor necesare din experiența vieții noastre, care ne va ajuta să ne amintim Legea lui Unu precum și natura noastră divină ca ființe de lumină și iubire, prin repetiție – până când vom integra pe deplin cunoștințele sale – toate lecțiile pe care trebuie să le stăpânim, în acest tărâm dens, și să ne amintim. Pentru tot ceea ce se întâmplă nu este niciodată menit să ne pedepsim, ci pentru a ne ajuta să stăpânim sinele nostru inferior, iar acest lucru se poate face numai prin experimentarea provocărilor – oportunităților – care ne vor ajuta să recuperăm înțelepciunea și sentimentul de iubire pentru toți, pe care noi toți îl deținem în interior.

Cel care ne dă lecția îmbunătățește ceea ce noi, ca oameni, considerăm ca dureros sau negativ, care este într-adevăr ceea ce va face ca să predăm eterna luptă cu sinele nostru egotic, învățând din provocările noastre și să pornim noi începuturi. Se întâmplă în Saturn, așa cum mi s-a spus de multe ori de către Ghizi, unde o mulțime de suflete aleg să locuiască, după ce părăsesc planeta Pământ sau când se află între vieți, pentru a recâștiga o cunoaștere mai mare a ceea ce au lăsat neterminat sau nu au integrat ca oameni.

Saturn este întotdeauna văzut în astrologia tradițională, ca fiind planeta Karmei, dând acestei Forțe cosmice, din nou, puterea de a ne pedepsi sau a ne binecuvânta. În Adevăr, Saturn ne învață disciplina în călătoria noastră evolutivă ca oameni, căci numai cu devotament si munca de zi cu zi putem lăsa acest tărâm și să începem să locuim în tărâmurile cele mai Înalte. 

space-1375449_960_720

Așa cum am spus mereu, eu nu cred că este ceva vreodată retrograd în cadrul Creatiei, și în opinia mea umilă despre Univers, Saturn care este un organism viu în sine, se confruntă cu propria sa călătorie precum și să ne ajute să ascensionăm. Nu cred că lui Saturn i-a fost dată vreodată importanța adevărată și locul pe care îl merită cu adevărat, în cadrul galaxiei noastre. În opinia mea, alinierea cu esența lui Saturn ne ajută nu doar pentru a vedea în mod clar toate rezultatele din acțiunile noastre și dacă acestea au fost aliniate cu Dorința noastră cea mai Înaltă sau nu, dar conectarea cu ea, ne va ajuta să aducem la lumină implanturile vechi – credințele limitate auto-impuse, care ne împiedică să întrupăm un nivel mai înalt de conștiință – și să începem lucrarea interioară de curățare a deșeurilor non-fizice pe care le-am creat, cum ar fi printre altele resturile și formele gândurilor negative.

La nivel macro cosmic, stabilind o conexiune mai mare cu Saturn, ca o altă formă de conștiință în cadrul creației, în locul uneia umane limitate despre Saturn ca fiind planetă nelocuită, este de asemenea foarte important pentru sufletele care lucrează în rolul provocator al sufletului de a ajuta planeta să își curețe karma sa. Pentru că Saturn le va oferi nu numai cunoștințe adecvate de care au nevoie să-și îndeplinească scopul lor, ci și puterea necesară pentru a îndeplini această misiune.

Există roluri sufletești infinite în cadrul Creației, așa cum am avut darul să descopăr în timpul acestor ani de co-creare de lecturi și sesiuni cu alte suflete. În acest moment de tranziție, în care planeta noastră este în cele din urmă angajată în bifurcatia Pământului 3D, există un număr de suflete, care s-au oferit voluntare pentru a ajuta la transmutarea întregii karme ce a fost acumulată de eoni de războaie și de manipulare străină, pentru că aceasta este una dintre principalele misiuni ale sufletelor de semințe stelare, pentru a ajuta Planeta să dizolve toate implanturile extraterestre, printre alte forme de manipulări, astfel încât să putem intra într-o octavă superioară, în care deja locuim, fiind liberi de toate voalurile iluzorii care acoperă esența noastră adevărat cristalină.

La un nivel micro, Saturn oferă darul de a deveni martor al întregii noastre experiențe de viață – trecut și prezent – și preia întreaga responsabilitate a ceea ce am manifestat până în acest moment. Am învățat și integrat înțelepciunea din provocările noastre din trecut, învățarea Inofensivă tuturor? Am vindecat ceea ce părea rupt în ființa noastră umană și am restaurat-o din nou, prin recunoașterea faptului că suntem întotdeauna ființe întregi? Am văzut dincolo de perspectiva noastră umană limitată perspectiva durerii pe care o cauzează iluzia separării? Am ieșit din roata “karmică“ să îmbrățișăm în cele din urmă creatorul nostru interior și divinitatea și de a incepe să manifestăm rezultate aliniate cu Voința Sinelui lui Dumnezeu?

La nivel fizic, Saturn guvernează în principal coloana noastră vertebrală, genunchi, articulații, unghii, păr, oase și dinți printre alte câteva. Dacă aveți senzații profunde în oricare dintre aceste părți a corpului, fără motive medicale, amintiți-vă că acesta este modul în care Universul si corpul vostru vă spune unde vă creați rezistență și blocaje pentru ceea ce este natural de a da drumul. Repetați impulsiv aceleași modele vechi? Nu dați drumul la ceea ce vă diminuează? Încă mai creați durere în viața voastră ca o modalitate de auto-pedepsire?

Umbre, provocări umane, tot ceea ce considerăm a fi în polaritatea negativă, sunt percepute ca atare numai pentru că am fost programați – și manipulați genetic. Avem darul cosmic, acum, să intrăm în vastitatea colțurilor noastre întunecate și să îmbrățișăm totul ca sinele nostru inferior să se închidă, deoarece se teme știind ce este durerea – sau Adevărul.

Este timpul pentru a direcționa în cele din urmă destinul vostru. Un destin care a fost stabilit în trecut de către zei, și acum este decis doar de suveranitatea sufletului vostru. Cât de multe linii temporale sunteți dornici a experimenta? În care doriți în cele din urmă să locuiți? Care este calea adevărată ce simțiți că v-ar oferi cea mai mare evoluție, în acest moment? Simțiți, imaginați, creați, după cum doriți – cu respect pentru Tot. Căci noi știm deja – așa cum ne amintește Saturn – că nimeni nu are puterea de a manifesta ceva – pentru noi – ci, pentru propriul nostru Sine Dumnezeiesc.

Este timpul acum nu doar ca să îmbrățișăm dualitatea ca o parte a existenței și experienței noastre umane, dar și pentru a ieși din adâncul sentimentului nostru de polaritate umană și a începe să vedem totul ca pe o reprezentare la nivel holografic mai mare. Dacă nu sunteți gata să cunoașteți profunzimile ființei voastre și ceea ce le deține, nu ar trebui să vă conectați cu esența lui Saturn, pentru că va distruge lumile limitate pe care se bazează sinele uman cu atât de mult efort și dăruire.

Cu toate acestea, dacă sunteți gata să îmbrățișați Umbra și să vă vedeți ceea ce sunteți cu adevărat, vă conectați cu esența lui Saturn, pentru că vă va arăta Adevărul în forma sa pură, fără negare, fără judecăți, așa cum ESTE. Atunci vi se va acorda puterea să vă confruntați cu umbrele voastre, și iubindu-le așa cum iubiți lumina din voi, să realizați că, într-adevăr, totul a fost întotdeauna Divin în natură și că toate temerile voastre umane și sensul profund de nevrednicie, au fost doar menite să vă țină înrobiți într-o realitate programată de către Forțele întunecate, pentru că în mod natural, voi ați fost întotdeauna puri, Divini, frumoși și întegri. Trebuie doar să descoperiți toate voalurile iluziei pe care le-ați acceptat când ați ales să fiți om. Trebuie doar să vă predați și să acceptați că timpul pentru a revendica suveranitatea – și pentru a străluci din nou – a venit în cele din urmă.

În dragoste și lumină ∞

Natalia Alba
starseedsoul.com

Sursa Articol: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/04/06/integrarea-polaritatii-sfarsitul-ciclului-karmic/#more-12605

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s