Dacă DORIȚI o Realitate DIFERITĂ …

Lisa Transcendence Brown
4/5/2017

Ce sunteți “dispuși să faceți“ (ca iubire) pentru o nouă REALITATE, care este complet minunată și vă oferă tot ceea ce doriti cu adevărat, vă susține pe deplin, face totul ușor pentru voi?

Sunteți dispuși să vă concentrați pe propria vibrație, să respectați propriile acțiuni și să vă asumați responsabilitatea? Sunteți gata să săriți, să faceți SALTUL și să urmați realitatea?

Sunteți dispuși să vă angajați ca și SUFLET, să vă concentrați pe energia luminii, să vă concentrați propria energie pe a CONTRIBUI acum pentru întreaga umanitate?

V-ați CONFRUNTAT (supus) suficient cu realități inconștiente de densitate inferioară/ dimensiuni / linii temporale?

Vă hrăniți propria lumină, vă hrăniți spiritul și ÎMPĂRTĂȘIȚI magnificul, astfel încât alte persoane să se poată trezi, să fie conștiente, să experimenteze acest lucru? Vă mai ascundeți, păstrând lucrurile pentru voi înșivă, judecând și văzând pe alții că sunt încă inconștienti?

Sunteți un portal Cosmic …. Când ASCENSIONAȚI aveți posibilitatea de a expune pe alții, de a aprinde pe alții, de a inspira pe alții și să le ARĂTAȚI prin prezența, vibrația voastră, propriile voastre cuvinte, propria voastră stare extinsă …. că ACESTE REALITĂȚI există …. de ce ați ascunde un astfel de lucru? Cu excepția cazului în care nu sunteți sigur / nu credeți încă pe deplin ….. decât dacă judecați NOUL /NOUL PĂMÂNT ca fiind prea ciudat …… atunci cum vă așteptați să sosească dacă nu puteți accepta pe deplin aceste realități incă?

Coborând aspectul sinelui superior în forma fizică înseamnă că voi PĂȘIȚI și TRĂIȚI ACEASTĂ REALITATE ca fiind pură și adevărată. Aceasta înseamnă că nu vă este rușine sau nu vă îngrijorați cu privire la judecățile altora (care este felul vostru propriu) …. înseamnă că ați experimentat subtilul, ați văzut (abilitatea voastră), ați deschis acel PORTAL la ceea ce nu este doar posibil, dar este foarte foarte real … și înseamnă că, atunci când VĂ DESCHIDEȚI COMPLET, împărțiți cu toată lumea, CREAȚI / ANCORAȚI propriul corp fizic în această realitate vibrațională de aici …

A FACE este ceea ce ancorează totul în fizic. Până atunci doar plutește în eter ca “o zi“ un fel de lucru … Experiența vă este dictată de cât de dispus sunteți să vă deschideți complet și să fiți ASPECTUL VOSTRU SUPERIOR … in forma voastră fizică …..

Vine un moment în care, trebuie să SĂRIȚI gardul pe care l-ați încălecat, cu “un picior în fiecare lume“, să pășiți din vechi (inconștient/ perceput ca fiind sigur, dar opusul adevărului) …. Vine un moment când va trebui să MERGEȚI CU TOTUL …. unde va trebui să ALEGEȚI …. pământul/ linia temporală / dimensiunea …

VECHIUL PĂMÂNT SAU NOUL ….

ACUM …. Fiecare dimensiune este în primul rând o conștiință, apoi realitatea fizică o potrivește … deci din punct de vedere tehnic voi sunteți doar alegerea constiintei pe care sunteți dispuși să o angajați …. serios? Nu sunteți dispuși să vă angajați a fi pe deplin conștienți și a trăi aici o viață a DORINȚELOR & VISURILOR propriului suflet ….? Nu sunteți dispus de a vă angaja la o nouă existență, care este ușoară și nu are nici o luptă, sacrificiu sau frică? Aveți încă nevoie de FRICĂ să vă motiveze, să vă pună în mișcare (sau să vă mențină în acea stare până când se produce colapsul)? Aveți încă nevoie de furie pentru a fi motivați să faceți de fapt ceva, să spuneți adevărul, să opriți participarea/ sprijinirea vechiului? Într-adevăr, serios? Încă aveți nevoie să faceți fără, să fiți fără, să trăiți în lipsă pentru a vă trezi la realitatea că nu este ceea ce vă face fericiți sau că vă susține forma voastră superioară de aici? Încă doriți cu adevărat de a continua să vă dați puterea altora și a-i învinovăți pentru incapacitatea lor de a iubi, respecta și alege să vă onorați pe voi mai întâi …. Doriți în continuare de a păstra banii, timpul, energia în toate acele realități vechi care nu vă ajută/ nu hrănesc spiritul/ Sufletul vostru? Încă mai doriți să trăiți într-o dimensiune de separare până când acea casă de cărți se prăbușește/ cade? Doriți într-adevăr încă să vă bucurați de haos, dramă, ură (rană), buclă/ ciclu, care menține corpul vostru legat de o dimensiune care se ofilește și moare?

Sunteți gata să lăsați aceste realități vechi în urmă? Realitățile sunt creația voastră, convingerile voastre, gândurile voastre … ele sunt ceea ce creați / insistați în existență …. ele sunt ceea ce PERMITEȚI …..

Dacă DORIȚI O REALITATE DIFERITĂ, atunci trebuie să vă SCHIMBAȚI VIBRAȚIONAL ….. în afara acelei constiințe, în afara planului fizic …. trebuie să vă schimbați propria vibrație, trebuie să vă deschideți inima & mintea, astfel încât celulele pot începe să se miște și atunci când o fac, ele restructurează și în felul acesta ele transmit noua realitate pentru voi ……

kumamoto-542410_960_720

Frica, judecata si lipsa vă hrănesc fericirea? Această realitate care se prăbușește vă inspiră, vă energizează, vă face să vă doriți să cântați și să dansați ca un prost nebun, care este liber să facă în cele din urmă tot ce vă inspiră (și toate celelalte?) ……

Trebuie să alegeți …. frica, judecata, vina, rușinea, vinovăția, haosul, deconectare, confuzie, mai puțin (VECHIUL PĂMÂNT/ INCONȘTIENTĂ) …… sau unitate, iubire, pace, magie, distracție, fericire, joacă, credință, conexiune, bunătate, considerație, respect, integritate, armonie …. (NOU PAMANT/ COMPLET CONȘTIENT) ….

Sunteți obosiți? Ați terminat? Dacă nu, atunci nu sunteți gata să schimbați vibrația …. Dacă așteptați până când umanul vostru este gata, nu veți “părăsi“ ….. și a sta în aceste frecvențe de vibrație, în vechile realități 3D / 4D nu mai este o opțiune …. rețeaua/ fundația, tot ce le-a menținut …. s-au dizolvat / prăbușit cu ani în urmă …. acela a fost un “lipici“, care a menținut în loc realitățile inconștiente … acum acelea continuă a se destrăma la o viteză fără precedent (si vor deveni mai bizare si uluite să tresară si să agite pe fiecare ca să se trezească) ….. să se MUTE FIECARE în linii dimensionale mai înalte …. ACUM … nu într-o zi în timp ….. acum …. toată lumea …. nimeni nu este lăsat în urmă ….. (ei sunt lăsați într-un fel, pentru că cei pregătiți au pornit) …..

Cu cât țineți mai mult, cu cât încătușați mai mult, cu atât mai strâns se închid muschii/ creierul/ inima, cu atât este nevoie mai mult de un punct de rupere, pentru a vă deschide complet din nou …. Acel punct limită este eliberarea de energie din celulele voastre, este ceea ce rupe menținerea puternică pe care umanul vostru a încercat să o păstreze în frică și control …. pentru ceea ce nu înțelege …

Punctul limită este de a sparge energia ego-ului propriu / umanului, propria Separare de voi ca sursă și să vă ajute ca acele ziduri de protecție să cadă, astfel încât să vă puteți conecta în interior din nou, astfel încât să puteți SIMȚI pacea, iubirea neîndemânării de a vă simți expus, vulnerabilitatea care devine puterea voastră, lupta care v-a ținut în iad / în închisoarea Conștiinței Separării …..

Acel punct limită există pentru ca celulele să poată fi libere să se miște din nou, pentru că înainte țineați atât de strâns de corpul fizic care murea, se închidea, era ținut în dimensiuni/ linii temporale inferioare care nu mai pot fi luate / susținute deloc …. se întâmplă astfel încât celulele pot începe să se miște din nou, corpul poate elibera toate acele emoții și credințe care au fost ținute/ suprimate, pot fi în sfârșit libere să se disipeze/ să plece, mai întâi corpul vostru, apoi întregul CÂMP ENERGETIC al CONȘTIINȚEI …. astfel încât vă puteți extinde înapoi la ceea ce ați uitat când ați intrat în TĂRÂMURILE AMNEZIEI pentru a trăi într-o închisoare a MATRIXului … că era necesar și a fost ales de propriul suflet …. de voi ….. si acum Sufletul dorește să fuzioneze în interiorul vostru și să vă aducă înapoi …. într-un plan al existenței de densitate mai înaltă, în care realitățile cele mai magnifice există deja … deși micul uman se teme atât de mult … totuși momentul în care SPARGEȚI, lupta/ rezistența care v-a oprit de la întoarcere ….. încetul cu încetul sau puternic …. acest lucru va fi determinat de voi …. totul este …. într-un fel ….

Voi vă “protejați“ de LIBERTATE, de abundență deplină, fericire deplină, magie completă, deplin tot ce doriți cel mai mult ca să trăiți aici … voi vă temeți de lucrul cel mai dorit și de ușurința care vine cu el …..

Voi vă convingeți de realități care sunt adevărate numai dacă le credeți și continuați să le faceți reale …

Sunteți gata să vă PERMITEȚI vastitatea propriilor realități Multidimensionale de aici?

Stop. Dați la o parte. Într-adevăr, deschideți-vă pentru a vedea, simți, permite …. într-adevăr să înlăturați ochelarii de cal și să vedeți care vă este frica, să vedeți poveștile, să vedeți lucrurile cărora le dați puterea voastră, să vedeți modul în care atunci când vă plângeți, faceți acest lucru pentru că nu pășiți în puterea voastră și continuați să faceți ‘acel lucru” din nou mereu …..

Iubirea este pentru VOI … iubirea înseamnă să vă respectați voi pe voi, iubirea înseamnă că nu vă mai trădați pe voi cel pur …. iubirea înseamnă că vă decideți de a vă opri să vă mai simțiți fără valoare, pentru a permite ca acea energie să se dizolve, să nu mai vărsați lacrimi, să îndepărtați mânia (în mod conștient, desigur) și să permiteți organismului celular, eliberarea pe care o cerșește, astfel încât să puteți părăsi în final acea linie temporală veche …

Puterea voastră vine din iubirea și respectul vostru …. căci dacă veți face acest lucru, puteți să vă conectați din nou la iubire și respect cu toți ceilalți. PUTEREA vine de la cunoașterea pe care o dețineți în interior … de la REFUZUL de a mai fi în stare de inconștiență … Este de la acea forță interioară/ curaj care vine mai departe, atunci când sunteți pe deplin conectat din nou ….. atunci și numai atunci vă puteți ÎNTOARCE …. la ceea ce ați pierdut accesul …. ♥

Vă iubesc. Este mereu timpul …. Hai să facem asta … Sunteți într-adevăr cu adevărat pregătiți? Da … voi sunteți …. ♥

Lisa Transcendence Brown ☼
http://www.AwakeningToRemembering.com

Sursa Articol: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/04/07/daca-doriti-o-realitate-diferita/#more-12719

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s