Actualizarea Situaţiei Planetare (Războiul Electronic)

1

Nota MarYan :

După ce am „aşteptat” aproape 10 zile ca să postez ultimul mesaj al lui Cobra, referitor la evoluţia evenimentelor după Meditaţia pentru Pace din 11 aprilie 2017

…Iată că acesta revine cu un nou mesaj, la doar câteva ore după ce l-am postat pe cel anterior, al său ; altfel spus, iată cum sin-cronicităţile funcţionează, în continuare, chiar dacă rezonanţa noastră (cu informaţiile expuse de Cobra) nu este chiar totală…

Pentru că acum informaţiile transmise par a fi foarte importante, deocamdată nu vă mai reţin cu alte comentarii, ci redau direct, mai departe, mesajul transmis prin Cobra, de către REZISTENŢĂ, în privinţa a ceea ce se petrece în prezent, pe Planetă, referitor la Atacurile furibunde ale Cabalei cu toate tipurile de arme pe care le (mai) au la dispoziţie – atât cu aparatura „neconvenţională”, de tip Scalar Plasmatic, cât şi cu armele considerate „convenţionale”, bazate pe unde laser, micro-unde, sunete şi plasma „normală” ! :
2
În prezent, cum Cabala nu poate declanșa în mod direct Al Treilea Război Mondial…
…Ei l-au transformat într-un RĂZBOI ELECTRONIC !

Pe lângă numeroase Arme Plasmatice Scalare, în prezent, Cabaliştii folosesc Arme Energetice direcționate permanent către persoane-cheie dintre Lucrătorii în Lumină şi Luptători ai Luminii, într-o încercare evidentă de a-i îndepărta de pe Suprafața Planetei, deoarece aceştia, prin capacitatea lor în Unificarea Conştiinţei lor, reprezintă unul dintre principalele obstacole în planurile Cabalei de a crea un Război Global.
Armele Energetice direcționate reprezintă arme fizice bazate pe radio-frecvenţe ce emit fascicule cu laser, cu micro-unde, cu sunete sau cu plasmă, care pot inactiva ținta.

Aceste arme sunt folosite de Agenții Cabalei din întreaga lume, torturând un segment important al populației civile.

3

De asemenea, Cabala a mituit mulți oameni din populația generală, pentru a deveni co-autori inconștienți ai acestor crime împotriva umanității.

Aceste „turme de oiţe” („sheeple”) cred că doar spionează anumite „ținte” cu un telescop amuzant, când, de fapt, aceştia iradiază ținta cu o armă de energie dirijată
O anumită Forță de Intervenţie de Elită a început deja să înlăture autorii-cheie ai acestor crime, de pe plan internațional. Ei „mai întâi trag, şi abia apoi întreabă”…

Aceştia au emis un avertisment, afirmând că „oricine foloseşte o Armă Energetică orientată împotriva unei ţinte civile, fie cu bună-ştiinţă sau chiar din ne-cunoaştere, comite o Crimă împotriva Umanităţii şi să se aştepte ca să fie tratată ca atare”…

Ei au declarat, de asemenea, că „un scandal diplomatic și politic internațional, cu consecințe foarte importante, expunând anumiţi oameni-cheie din SUA, responsabili pentru utilizarea acestor arme împotriva populației civile, ar putea exploda în curând”.

4
O altă sursă a afirmat că „Regele a declarat deschiderea sezonului de vânătoare”.

În ceea ce privește această afirmație a „Regelui”, este interesant de observat că George BUSH Senior a primit un avertisment de la MAAT.
Lunea trecută (17 aprilie 2017), Pleiadienii au contactat personalul de vârf al Armatei Ruse, cu privire la problema armelor energetice direcționate.

Dacă atacurile asupra Lucrătorilor în Lumină și a Luptătorilor Luminii nu se opresc, opțiunea care se află acum pe masă este de a dezactiva organizațiile-cheie care comit acele crime, cu o lovitură selectivă de tip EMP (Puls Electro-Magnetic) sau cu o altă operaţiune similară de Război Electronic.

Primele două obiective menționate au fost DARPA și Raytheon.

5
Capabilitățile rusești de Război Electronic au fost testate marți (18 aprilie), când Sistemul rus de Război Electronic KHIBINY a paralizat cu succes NORAD („North American Air Defense Command” – „Comandamentul Nord-American de Apărare anti-aeriană”) în Alaska, după cum puteți citi în acest raport, parțial corect.

Trebuie să spun că, în timp ce NORAD era dezafectat, Pleiadienii au efectuat anumite acțiuni la Suprafața Planetei.

(Nota MarYan : Foarte interesant cum, în acest fel, am primit explicaţia la acea informaţie aparent „bizară”, citită în acest articol al Agenţiei ruseşti de ştiri TASS, care scria în 20 aprilie despre o declaraţie absolut ciudată – care, repet, m-a intrigat total şi pe mine, în acel moment – aparţinând unui oficial al… NORAD, care afirma că „SUA au decis să nu intercepteze bombardierele ce ar zbura deasupra Alaska”…

Aşadar, pe 19 aprilie, purtătorul de cuvânt al NORAD a făcut această declaraţie cel puţin bizară, ca acum să aflăm de la Cobra că acelaşi NORAD ar fi fost „puţin dezafectat”, cu o zi înainte, pe 18 aprilie

În acest fel, iată cum anumite informaţii par a se confirma într-un mod chiar uimitor, iar mesaje, aparent bizare şi aiurite, capătă sens şi logică !)

6

Următorul articol a fost emis ca avertisment pentru facțiunile negative din cadrul DARPA și ale Forțelor Aeriene ale SUA.
De asemenea, întreruperile de curent din San Francisco, Los Angeles și New-York nu au fost o coincidență
Acum este de maximă importanță ca toți Lucrătorii în Lumină și Luptători ai Luminii să invoce și să ancoreze Lumina, pe cât de mult este omeneşte posibil, deși sunt pe deplin conștient de faptul că suntem testați dincolo de limite.

Iată un exemplu foarte bun și eficient de cum am putea face acest lucru.
7
Celălalt aspect extrem de important se referă la Trezirea a cât mai multor oameni prin conştientizarea în privinţa realităţii acestor Arme Energetice Direcționate.

Cel mai simplu mod de a realiza aceasta este prin a face viral următorul articol, prin blogurile și rețelele de socializare.
Conștienţa şi conştiinţa noastră unificate vor putea transforma această situație, deoarece acestea au putut transforma, anterior, nenumărate alte situații !
Victoria LUMINII !

8

SURSA : http://2012portal.blogspot.ro/2017/04/situation-update.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/jUQcb+(Portal+2012)

Sursa Articol: http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2017/04/cobra-actualizarea-situatiei-planetare.html#more

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s