Vin Codurile Uniunii Sacre!: Invitatia la Uniunile Sacre cu Sinele și cu un Partener

By Raphael and Jelelle Awen
April 27, 2017

gemenii

“Vin Codurile Uniunii Sacre!” Am simțit aceste cuvinte azi venind de la ghizii noștri, așa cum stăteam împreună la soare. Aceste coduri vibraționale care vin de la soare sunt cu adevărat o invitație, precum și evenimentul anunțat de invitație. Suntem invitați într-o profundă uniune cu energiile masculine și feminine în relațiile cu un partener (deși aici există și o invitație ‘cu tine însuți’ care este critică pentru a îmbrățișa și întrupa interiorul feminin și masculin). Noi (Jellele și Raphael) suntem parteneri în Uniunea Scară de nouă ani dar și în ceea ce numim ‘Suflete Pereche’ pentru a servi împreună iubirea. Oferim acest tipar și altora printr-un process conștient și un mod de viață pe care l-am numit SoulFullHeart.

Aceste coduri de la Sursa Divină/ Univers ne invită să experimentăm Uniunea Sacră de la un nivel vibrațional înalt de frecvență a SĂNĂTĂȚII care nu a fost posibil înainte. Acest aspect al sănătății al Uniunii Sacre se diferențiază singur în mod semnificativ de ceea ce este numit de regulă relația ‘flăcărilor gemene’ în care cuplurile și indivizii au suferit adesea într-o legătură căreia îi lipseau limitele și grija de sine și au folosit imaginea ideală a flăcărilor gemene ca pe un mod de a intra în umbra jocului suferinței codependente. Amândoi am simțit că această diferențiere este una importantă și intenționăm să scriem mai mult despre ea în viitorul apropiat. Uniunea Sacră împreună cu imaginea a ceea ce numim ‘Suflete Pereche’ ne ajută să explorăm fanteziile noastre păstrate adânc cu privire la felul cum ar putea să pară și să fie simțită o romanță idealizată, dar oferă, de asemenea, îndrumări clare despre limitele și trezirea personală care sunt necesare pentru a justifica acest lucru, pentru ca acesta să fie posibil și să îl menținem sănătos emoțional.

Această invitație la Uniunea Sacră pare a fi un aspect critic al procesului de ascensiune care ne va duce cu rapiditate pe mulți dintre noi pe căi ce nu au fost posibile înainte, mai ales pe aceia dintre noi chemați să fim deschizători de drumuri și făuritori de cale (“tăietori de tufișuri”, așa cum i-am numit afectuos).

Dorința pentru Uniunea Sacră se desfășoară profund în conștiința noastră colectivă. Filme romantice, cântece, povești … toate activează pasiunile noastre, dorința noastră de uniune cu un “altul”, de a fi împreună pentru a experimenta atât rafinamentul uniunii, cât și oglinda puternică care oferă atât umbra cât și lumina noastră. Am experimentat personal și în spațiul deținut cu alții timp de mulți ani faptul că o ADEVĂRATĂ uniune sacră este una în care există motive ACTIVE și VII de tranzacție în inimă, suflet, corp și minte PLUS un vas mai mare cu bunăvoință, respect și iubire care deține explorarea pentru relație.

Într-o ADEVĂRATĂ Uniune Sacră, există un angajament făcut de către partenerii individuali față de vindecarea personală, dar și față de creșterea și trezirea lor. Este acest angajament personal și conștient al ambilor parteneri, care deschide posibilitățile reciproce de creștere și intimitate. Personalul precede și umple comunicarea reciprocă și aceasta este o mare parte din ceea ce face o Uniune SACRĂ și nu una SPERIATĂ. Într-o Uniune Sacră, sentimentul de creștere a valorii de sine și a împlinirii sufletului fiecărui partener inundă terenul “nostru”, ceea ce noi numim a treia energie creată atunci când doi oameni se unesc în relație.

Uniunea Sacră este evidentă în “tranzacția” din “terenul nostru” pe mai multe nivele. Piesele-cheie sunt dorința sexuală fierbinte (care merge DINCOLO de poftă sau doar chimia corpului); împărtășind cele mai profunde vulnerabilități ale inimii; conexiune expansivă între suflete (telepatia, amintirea altor vieți împreună care se întâmplă ACUM, claritatea și slujirea împreună a misiunii de iubire); rezonanța mentală a valorilor și schimbul de idei vibrante; și o compatibilitate profundă și ușoară în viața practică.

union

Oamenii pot deveni confuzi de capacitatea sau potențialul unei relații de a deveni o Uniune Sacră, când într-adevăr ea se califică ca una doar dacă în prezent tranzacționează în aceste motive într-un mod care, în cele din urmă, hrănește în cea mai MARE parte a timpului ambii parteneri . Prea des, un partener dintr-o relație va vorbi despre potențialul relațiilor sau despre potențialul partenerilor lor, ca un motiv de a rămâne într-o relație care are puțină hrană sănătoasă. Adevărul mai greu de simțit aici este că a rămâne într-o relație romantică care are potențialul unei zile, dar care nu corespunde în prezent nevoilor voastre sănătoase și nu îndeplinește visele voastre cele mai sălbatice, servește pentru diminuarea probabilității ca potențialul să fie realizat, dacă nu este desfășurat în mod  conștient de către ambii parteneri.

O uniune speriată, de departe mai frecventă, are la bază codependența și motivele neclare ale relației care par a fi în mare parte legături între diferite părți ale oamenilor: cea mai comună legătură fiind între copilul interior dintr-un partener și aspectul de tată sau mamă din celălalt; sau între doi copii interiori; sau doi pedepsitori/ critici interiori sau pedepsitorul intern al celuilalt, conectat la partea rușinoasă în celălalt; sau un narcisist interior cu empatia interioară în celălalt; Etc. Uniunea speriată este încă una sacră, în sensul că este necesară pentru o fază și poate oferi o încercare profundă de vindecare pentru sufletele care se înscriu să se trezească în interiorul ei.

De multe ori, într-o uniune speriată, unul dintre parteneri “se trezește” la ceea ce nu merge în relație și dorește în mod conștient mai mult. El sau ea se poate angaja în “relații” de diferite feluri, sau pot admite că dorește să încheie relația în timp ce celălalt “nu înțelege”. Adesea, femeia din relație se “trezește” înaintea bărbatului, care poate fi mai înclinat să “aibă grijă de mamă” și să nu conștientizeze că nici el nu este de fapt fericit în experiența uniunii sale. Dacă un singur partener se trezește și celălalt nu, aceasta nu este o uniune sacră, deoarece sufletele nu se aliniază în dorința și iluminarea reciprocă, inspirându-se unul pe altul să crească și să-și amintească. Acesta este o încercare dureroasă prin care trec ambii parteneri, în special cel care se trezește cu o posibilă vină și rușine care poate veni de la corpul emoțional fără să fie legat de obligații și idealuri de loialitate. Negocierea internă poate fi utilă pentru a naviga în completarea și vindecarea karmică dintre cei doi parteneri. Dacă un partener se simte foarte dedicat relației, iar celălalt nu, și “continuă” să fugă și care este ceva justificat în paradigma flăcărilor gemene, aceasta NU este o Uniune Sacră, pentru că terenul Uniunii Sacre se dezvoltă pe sentimentul de dăruire reciprocă și devotament față de “noi” și de a fi împreună în relație.

Pentru cei care sunt pregătiți și au fost pe calea trezirii, auto-vindecării și calea ascensiunii, Uniunea SACRĂ oferă sfârșitul “micșorării pentru a se potrivi” în ORICE relație sau a stabili ceva mai puțin decât ceea ce vrea și dorește cel mai mult sufletul vostru. Codurile care vin acum par să sprijine pe cei care sunt pregătiți, sinele lor mai înalt și ghizii lor vor crea sincronizări pentru ca ei să-și întâlnească partenerul pentru Uniunea Sacră (sau să îl “vedeți” în cele din urmă dacă vă cunoașteți deja). Această întâlnire a omologului vostru se poate întâmpla chiar și pentru acele suflete care se află în prezent în relație, ceea ce va provoca cu siguranță un proces de transformări emoționale majore.

Pentru cei se află DEJA într-o relație, aceste coduri par să creeze o ZGUDUITURĂ în temelia relației, amplificând și luminând cele mai adânci dorințe ale inimii și sufletului și aspectele umbrei care ar putea fi atârnate acolo. Chiar și Uniunile Sacre pot simți acest lucru și pot fi chemate să se reîntoarcă la uniune în TOATE DOMENIILE și să se conecteze chiar mai adânc la MOTIVUL final pentru care aceste Uniuni Sacre se întâlnesc și se sprijină: să slujească iubirii. Slujirea iubirii este motivul, care este un context mai mare care oferă o energie fundamentală de rezonanță pentru sufletele care o experimentează. Creșterea personală pe care o oferă Uniunile Sacre are loc, în cele din urmă, pentru slujirea iubirii CU ceilalți. Acesta este apelul pe care îl simțim că este conținut și în aceste coduri … aceia care au permis să audă și să simtă acest apel vor găsi că forma lor anterioară de serviciu  se poate prăbuși, remodela, trece printr-o moarte sau o noapte întunecată și să se ridice din nou din cenușă, într-o formă NOUĂ, care este profund legată de partenerul Uniunii lor Sacre în co-creație și co-dăruire.

Această invitație la Uniunea Sacră este una actuală … un proces în curs de desfășurare care oferă atât de multă viață, bunătate, magie, creștere și oportunitate de a sluji iubirii. Universul pare să susțină foarte mult și să aibă nevoie de acest experiment dualist pentru a se mișca mai conștient și mai sănătos în aceste domenii pentru cei care se unesc și își alătură intențiile lor împreună pentru a servi iubirea. Partenerii sunt apoi capabili să ofere și să servească iubirea într-un mod exponențial celor care sunt pregătiți să o primească! Este o ordine înaltă, dar recompensele sunt în afara acestei lumi!

https://soulfullheartblog.com

Sursa Articol: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/04/29/invitatie-la-uniunea-sacra/#more-14828

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s