Actualizari Mai 2017

echilibru

Ne aflăm în pragul unor schimbări imense, care vor începe să se desfășoare pe parcursul următoarei faze a Schimbării Epocale. Este mult mai intens decât orice am cunoscut până acum, și ne va ajuta să trecem pe benzi frecvenționale superioare ale dimensiunii a 5-a. Mulți dintre noi ne-am pregătit pentru aceasta în ultimii ani, și acum va trebui să ghidăm umanitatea. Mi s-a spus că planeta se pregătește să se reintegreze complet la nivel galactic cu celelalte 12 Galaxii-Maestru, care au co-creat-o. Va trebui să găsim noi moduri de a produce hrană de o valoare nutrițională mult mai mare, lipsită de orice fel de chimicale.

Această schimbare va aduce cu sine intoleranță la diverse tipuri de hrană de joasă vibrație, pe care sistemul nostru nu o mai poate absorbi. De asemenea, dacă suntem stresați, sistemul nervos central se poate suprasolicita, așadar nemaiputând asimila schimbările, întrucât stresul închide sistemele energetice ale coprului. Petreceți timp în natură și pământați-vă în Mama Pământ. Lăsați-o să vă asiste. Natura este cu adevărat balsamul vindecător al sufletului și al fizicului.

Amintiți-vă de galaxia voastră de proveniență. Sufletul vostru este programat cu cheile și codurile din acea galaxie, așadar acordarea la acordul tonal al sufletului și la numele sufletului, la numele grupului de suflete va facea această perioadă mai ușoară. Culorile sufletului vostru vibrează la frecvențele de sunete, iar culoarea este frecvență de lumină care complementează frecvențele de sunet. Ele vibrează împreună. De aceea, Piramidele de Cristal originale aveau fiecare culori diferite, întrucât reflectau Razele Cosmice-Maestru.

De asemenea, cu cât renunțați la vechiul bagaj emoțional și la cel ancestral, veți deveni mai ușori, iar frecvențele voastre de lumină pot absorbi mai ușor Codurile de Lumină care se activează acum la nivel celular. Este necesar să vă dechideți inima din ce în ce mai mult. Cheile și codurile iubirii rezidă în trandafirul cu o mie de petale al inimii, și este conectat intrinsec cu chakrele inferioare și cu cele superioare, precum și cu coloana vertebrală. Centru energiei inimii și al energiei iubirii vibrează la sunet. Sufletul vibrează la sunet, și de aceea suntem atât de mișcați de muzică frumoasă. Divinul Feminin este custodele vibrațiilor de sunet și al frecvențelor, așadar este energia spiralată a culorilor și sunetelor vibraționale.

Coloana vertebrală este de o importanță supremă în contextul actualelor schimbări. Întregul corp, când este pe deplin activat – cel fizic, cel emoțional, mental și spiritual – acționează ca un diapazon, acum trebuie să ne acordăm la niveluri galactice; cu cât sunt mai ridicate frecvențele vibraționale, cu atât devenim mai acordați cosmic. Planeta ne trimite mesaje sub forma frecvențelor pure de sunet, și numai prin acordarea noastră la ea și la centrul galactic, precum și la Cel de-al 7-lea Soare Central, putem curge împreună cu schimbarea, în loc să ne împotrivim ei – fapt care aduce cu sine mai multă durere și dezintegrare. Avem de învățat lecții colective despre fluxurile de energie cosmică și despre Legile Divine Cosmice.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Sursa Articol: https://dayanara2016.wordpress.com/2017/05/10/actualizari/

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s