Noi Schimbam Realitatile

lisa

Lisa Brown
19.05.2017

Salutări frumoasă familie a IUBIRII!

Grila cristalină și sistemele Porților Stelare continuă să se încarce, să se pregătească și să se sincronizeze … în a doua Zi de încărcare, ceea ce înseamnă că trebuie să fie uriașă pentru noi toți.

Aceste fluxuri puternice de Coduri de Lumină Christică, Lumină Curcubeu și de Diamant, frecvențe de stimulare gamma și multe altele continuă în zilele următoare … și când această parte a procesului este completă … vom merge “din plin“. (Voi actualiza dacă pot).

Vechile linii temporale se vor prăbuși, astfel încât totul poate să conveargă în acest spațiu care apare chiar aici. Din toate direcțiile, o mulțime … toate non-liniare … pentru că aceasta este o existență vibrațională …..

Totul va depinde de ceea ce își păstrează fiecare în programele celulare, de abilitatea proprie de a menține conștiința extinsă și de a ancora/ integra lumina în forma fizică. Dictează energia focusată a fiecăruia și cât de mult a fost permis pentru purificare/ curățare (natural și organic).

Provocările sunt pentru ca umanul vostru să treacă prin orice rezistență/ zbatere/ luptă interioară și să depășească orice obstacole percepute prin faptul că nu le crede și se gândește la o cale (deschide, ascultă, întreabă, face în consecință) … să depășească mentalitatea/ credința care a creat lucrul cu care a început. Există întotdeauna o realitate diferită/ alternativă. Umanul nostru renunță, se oprește a încerca și in timp ce acest lucru este necesar pentru renunțare, sinele nostru cel mai inalt trebuie sa fie prezent pentru a ne preda micul nostru uman și să “preia” acele roluri, a merge și a lua comanda (acestei nave). În timp ce în mod simultan (și în restul timpului) înseamnă doar a Fi, doar a permite să ieșim și să ne concentrăm asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru noi toți … și trebuie să lăsăm totul să plece. Se va termina dacă este menit să fie terminat …

Ceea ce este important pentru uman, nu contează pentru noi. Ceea ce este important pentru noi este “invizibil” pentru uman … Acolo unde realitățile sunt capabile să se sincronizeze, suntem cu toții capabili să ne întâlnim în mijlocul a ceva undeva și cândva și în restul timpului menținem cele mai înalte realități, astfel încât alții să poată aspira să le ajungă și să provoace propriul uman mic … pentru că fiecare dintre noi trebuie să o facă … este o parte din a deveni multi-dimensional ….

Întotdeauna intrăm în necunoscut (nou pentru omul nostru, dar deja cunoscut de noi ca și Suflet), stăpânind întotdeauna mai mult, deținând mereu mai multă lumină, întotdeauna atingând pe alții și influențând în mod intenționat realitățile prin prezența noastră, cuvintele noastre, contribuțiile noastre …. care sunt simple pentru noi ….

Inima voastră mai înaltă este simplă și mintea voastră superioară vine în direct atunci când trăiți această simplitate în interior … există puritatea unui copil, și totuși puterea unei săbii orbitoare, dacă este necesar, pentru a pune capăt oricărui lucru puternic din vechime. Aici nu este imposibil, pentru că acel lucru este lipsă de respect. Nu mai proiectăm pe alții și nu mai preluăm problemele altora pe noi înșine …..

Noi separăm realitățile de responsabilitatea deplină din interior … conștientul sau inconștientul dictează realitatea pe care o trăiește fiecare aici. Realitățile sunt un REZULTAT al transmisiilor ….

Cu cât mergem mai sus, cu atât mai puțin dictează planul fizic și acest proces se inversează complet … Mai puțin haos în interior înseamnă mai puțin haos afară. Mai puțină luptă în interior înseamnă mai multă pace, ceea ce înseamnă că avem nevoie de pace și în afară. Nu mai permitem vechiului inconștient nimic … simplificăm, renunțăm la tot ceea ce ne face să ne temem în interior pentru că NU mai avem nevoie de el, umplem cu realități pașnice, unificate, magice, … ne umplem SPAȚIUL cu iubire, cu natură, cu fericire, cu tot ce este înalt vibrațional, astfel încât, atunci când ceva este în afara tonului, știm … chiar atunci, și este la alegerea fiecăruia dintre noi să decidem CUM să LUCRĂM cel mai adecvat ca o Ființă de Lumină Ascensionată aici … .

Noi singuri ne schimbăm realitățile, dar în mod energetic … în direcția pe care o VEDEM/ ȘTIM că este importantă și care ne duce pe toți mai aproape de motivul pentru am venit aici pentru a FI/ a FACE, în planul fizic … Am depășit lipsa umană unde am așteptat ca toți ceilalți să “facă ceea ce este nevoie pentru aliniere” … NOI ne aliniem realitățile, astfel încât TOTUL este MULT MAI UȘOR …..

Lucrând mai întâi cu ENERGIA, din alte dimensiuni vibrațional superioare/ linii temporale înseamnă că în momentul în care SCHIMBĂM (aliniem Porțile Stelare), tot vechiul va dispărea și “noul” va SOSI INSTANT (materializarea) …..

Aceasta este încă una din acele “vremuri”… (care au loc în mod continuu acum) ….

Țineți totul la cel mai înalt nivel în orice moment și onorați tot ceea ce este gata să se dizolve … prăbusiți vechiul și pregătiți-vă pentru ceea ce este gata să vină. Uneori, totul în același “moment” … pentru că, atunci când Porțile Stelare se aliniază complet, totul este simultan și spate-în-spate sau unul peste altul, până când toțul se poate sincroniza în planul fizic și poate încetini înapoi. Bum, bum, bum prin colaps/ convergență, fără ezitare … faceți să se întâmple, faceți … aici este o ALTĂ PARTE DIN ABILITĂȚILE NOASTRE DE MASTERIZARE în mod NATURAL …

Vă doresc să fie totul magic! Faceți să fie minunat! Numai voi puteți! Vă iubesc!♥

Lisa Transcendence Brown ☼
http://www.AwakeningToRemembering.com

Postat aici

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s