Orbiti de Lumina

Orbiți de Lumină: Sistemele noastre NOI ale Porților Stelare Cristaline sunt Complet în Direct Activând și Transmițând o Cantitate Insurmontabilă de Lumină Dimensional Superioară

sunLisa Transcendence Brown
5/16/2017

Și noi “credeam” că a fost ceva PUTERNIC înainte …. Nu am văzut încă nimic. Acum începe iubiților ….

Completarea “noilor” sisteme de Porți Stelare de Rețea Cristalină a mărit cantitatea de lumină “trimisă” în toate galaxiile noastre, pe Pământ și la toate Formele de Corp Fizic de pe Pământ pentru ascensiunea omenirii și simultan a fiecărei existențe dimensionale. Se înlătură tot ce este inconștient, la o rată pe care nu am experimentat-o încă în această încarnare.

Mergem zilnic ca prin ceață (din nou, pentru că noi am făcut-o acum câțiva ani), rămânând “sus” și experimentând mai puternic densitatea în corpul/ realitatea noastră fizică, astfel că putem purifica, curăța, șterge toate programele pe care le-am avut adânc în interior …..

Acesta este un proces continuu în care ne aflăm mereu în realități vibraționale mai ușoare/ mai puțin dense, unde ne extindem și contractăm continuu pe măsură ce Gaia/ Galaxiile respiră, schimbă, activează, mișcă … ca și noi. Ca și Ființe de Lumină Cosmice, pe măsură ce SUFLETUL apare complet din corpul fizic și se integrează cu aceste forme fizice care nu au fost construite inițial pentru a deține această cantitate de LUMINĂ PURĂ, această energie profundă, sacră și puternică a IUBIRII, acesta este un proces continuu a tot ce nu este pur, a tot ceea ce nu este iubire, a tot ceea ce încă mai are lipsă/ separare de orice fel ce este activat pentru a se dizolva, pentru a curăța, a clarifica forma fizică și câmpul conștiinței în jurul vostru/ al nostru …..

De fiecare dată când Porțile Stelare se activează (avem si propriul sistem de Porți Stelare), corpul nostru trece printr-un imens proces de reglare pentru a re-alinia totul pe un plan dimensional superior al existentei, unde sărim linii temporale in moduri exponențiale …… acest sistem îmbunătățit de Porți Stelare înseamnă că acest lucru îmbunătățește capacitățile noastre de a face toate aceste lucruri mult mai ușor, mai rapid, instantaneu …. DACĂ SUNTEM ÎN DIRECT …..

Venind în direct cu Sistemele noi de RețeaCristalină/ Energetică a NOULUI Pământ, înseamnă o reamplasare a tot. Acest proces de reamplasare funcționează prin corpurile noastre fizice, prin realitățile noastre fizice, prin tot … Participarea noastră intenționată, conștientă și în totalitate aliniată în interior este CHEIA pentru noi toți.

Această Lumină orbitoare este la fel ca toate lucrurile, opusul a ceea ce pare. În timp ce LUMINA NOASTRĂ VA FI AMPLIFICATĂ dincolo de orice  a fost posibil înainte, strălucind LUMINA pe toate lucrurile care au fost inconștiente înainte, radiind atât de multă LUMINĂ și IUBIRE că prezența ei nu mai poate fi confundată … este, modul în care Vălurile de Amnezie SUNT RIDICATE pentru toți …….. Ceea ce înseamnă mai multă, ceață, mai mult somn, mai multă încetinire, mai multă prezență, mai multă VIZIBILITATE (orbit înseamnă că putem vedea în cele din urmă) ….. pentru noi toți. Prezența SURSEI DE LUMINĂ PURĂ înseamnă că toate lucrurile, “nu doar acest lucru” vor fi vizibile mai ușor și este ceea ce facem ca să conteze aici.

IUBIREA PURĂ nu vede limite, granițe și nu are polaritate, nici zbatere, nici povești, nici luptă. Nu are nevoie să apere sau să “încerce” să facă ceva deloc … doar ESTE …..

IUBIREA PURĂ este, de asemenea, energia cea mai puternică care există … ea poate șterge toate lucrurile … doar prin a fi ….. și orice altceva care are o densitate diferită poate fi dezmembrat/ dizolvat cu ușurință … … pentru că tot ce este “mai puțin” provine dintr-un loc de separare și frică … și acest lucru ar putea fi GĂLĂGIOS, nepotrivit, forțat și chiar manipulativ … totuși nu are șansă când cineva ESTE  IUBIRE DEPLINĂ și spune “NU” ….. nu mai … …. ALEG ACUM o altă călătorie/ cale/ existență …….

Aceste activări foarte puternice și mai ușoare ale Porților Stelare vor deveni acum mai frecvente. Acest lucru agită toată densitatea și activează toate separarea/ inconștientul pentru a ieși la suprafață ….. aceasta SCHIMBĂ FORMA MATERIEI FIZICE la o rată exponențială, afectează pământul fizic, corpurile fizice, realitățile fizice ….. pentru că toate aceste lucruri sunt o culminare a materiei fizice și a frecvențelor vibraționale … și când acestea sunt bine reglate, pătrund FRECVENȚE ALE CODURILOR DE LUMINĂ, atunci planul fizic dimensional începe să se de-materializeze și să se re-materializeze mai substanțial ….. deoarece toate vibrează în și în afara diferitelor dimensiuni fizice și la o rată fără precedent.

Ochii, mintea și trupul vostru … trebuie să se deschidă pe deplin să înțeleagă … fiecare va începe să VADĂ ceea ce nu era mai ușor de înțeles înainte. Înțelegând EXISTENȚA multidimensională la magnitudinea deplină la felul CUM ESTE TOTUL CU ADEVĂRAT … pentru că (la început) ideea este că umanul nostru este confuz. Inimile noastre trebuie să fie COMPLET deschise pentru ca mintea noastră să fie COMPLET DESCHISĂ ….. ceea ce anterior “nu era posibil, nu era încă real” …. mai mult, trebuie să începeți să ÎNȚELEGEȚI cât de REAL este de fapt totul …

În nivel de colectiv, mulți încep să se trezească pentru a “dezbate” ceea ce este adevărat și real. Acesta este în cele din urmă, “începutul” inimii deschise, deși, pentru puțin timp, totul este ego până când inima se deschide pe deplin pentru activarea conștiinței superioare a minții, pentru înțelegerea deplină, pentru că omul (condus de minte) nu poate discerne încă ceea ce este adevărat și real. Ei se uită mai întâi la realitatea exterioară și au nevoie de “dovadă” sau de a dovedi ceva, fără să-și dea seama că ceea ce este REAL este o culminare a credințelor interioare, a energiei concentrate și a frecvențelor vibraționale ținute în corpul fizic. La fel este și INVIZIBILUL (energia) care poate fi văzută / auzită / trăită doar printr-o prezență de INIMĂ-MINTE PURĂ DESCHISĂ

Acesta este un proces. Este nevoie de puțin timp pentru a se extinde dincolo de realitățile “fizice tangibile” prin relaxarea într-un CÂMP DE ENERGIE pentru a permite să apară existența unor realități dimensionale noi/ superioare. Vizibilitatea are loc prin simțurile activate de inimă, emoția și auzul interior/ văzul care apar atunci când minții umane îi este permis să se relaxeze și “să iasă din drum” … Adevărul nu mai este ceea ce a fost odată … Adevărul Este ceea ce vedem/ știm în interior ….. Este nevoie de alchimie PURĂ, stăpânire și răbdare să CREEAȚI VIBRAȚIONAL ȘI AȘTEPTAȚI pentru tot pentru a se MATERIALIZA ÎN FORMA FIZICĂ, pe măsură ce ne ridicăm în mod continuu propria vibrație, ne concentrăm pe propria noastră vibrație, pentru a VIBRA în FINAL/ într-un plan FIZIC de densitate mai înaltă….

Controlul are loc prin predarea umanului nostru pentru a permite ca cele mai înalte aspecte ale noastre să vină sau să apară din noi, astfel încât să putem experimenta de fapt toată magia, măreția, strălucirea și abundența care este infinit disponibilă pentru noi toți … Vulnerabilitatea Devine PUTEREA noastră, lăsându-ne să devenim libertate returnată, crezând că ceea ce nu este vizibil pentru uman este un CADOU pe care îl avem … CREDINȚA noastră este atât de puternică încât provoacă fizicul să ia formă pentru noi … pentru că tot ceea ce facem este să credem că este deja real, ceea ce s-a întâmplat deja, prin folosirea “abilităților noastre profetice” pentru a vedea mai întâi celelalte dimensiuni și apoi să alegem să le activăm și să le ancorăm în planul nostru fizic de aici. Acțiunile noastre FAC asta …….

Mulți nu sunt conștienți de faptul că sunt aici pentru a DEPĂȘI toate datoriile karmice ale tuturor Existențelor, nu doar ceea ce este vizibil / apărut în acest aspect fizic aici. Pentru a rupe aceste “Promisiuni de separare” (lipsă), fiecare dintre noi trebuie să depășească totul prin UNITATE din nou. Conștiința unității este modul în care fiecare face acest lucru fără luptă / suferință … Unificarea completă în toate felurile prăbușește Separarea tuturor existențelor și programelor neclare pentru ca toți să se ÎNTOARCĂ LA LOCUL “de drept” PROMIS….

Înainte să ne fi întrupat și să fi venit aici, am știut că suntem aici să mergem spre SOMN și să intrăm în tărâmurile de densitate inferioară ale inconștienței și că aceasta va fi o călătorie dincolo de provocările de a REVENI în mod complet la Conștiința UNITĂȚII/ Christică … și am fost cu toții de acord, pentru fiecare parte din ea … Acesta a fost Contractul nostru Sacru, care acum poate fi marcat “plătit în întregime”, putem alege să dizolvăm acest contract instantaneu și scrie UNUL NOU ÎNTREG MINUNAT …..

Acesta este întotdeauna un START nou, o oportunitate pentru o excelență inimaginabilă disponibilă pentru noi toți. Singura diferență este “cum” și “când” ALEGEM/ PERMITEM ca acest lucru să apară pentru noi toți …..

Acest PORTAL care se deschide acum este un NOU ÎNCEPUT …. sunteți într-adevăr cu adevărat pregătiți să-l îmbrățișați cu fiecare lucru care sunteți? Puternic este o subevaluare. Renunțați și dați drumul …..

Există foarte multă IUBIRE PURĂ disponibilă când vă permiteți să vă AMINTIȚI COMPLET din interior și să experimentați magia și misticul. ♥ Vă iubesc.

Lisa Transcendence Brown ☼
http://www.AwakeningToRemembering.com

 ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s