Startul unei Noi Perioade

Super Lună Nouă în Gemeni 25 Mai 2017 ~ Aduce Startul unei Noi Perioade

lunăBy Tanaaz
21.05.2017

Puternica Super Lună Nouă cade in semnul de aer al Gemenilor în 25 Mai 2017.

Această Lună Nouă urmează să aducă startul unui nou ciclu, și înainte ca această nouă energie să apară, trebuie curățat vechiul. Vechea energie pe care noi o curățăm, vine din evenimentele care au fost agitate mai devreme în această lună, în perioada din jurul Lunii Pline din Scorpion.

A fost o Lună Nouă intensă care a adus la suprafață lucruri care aveau nevoie să fie eliminate de ceva timp.

Chiar dacă această Lună Plină a fost doar cu câteva săptămâni în urmă, este posibil ca dacă privim în urmă, aceasta să fi adus la suprafață și lucruri din august 2016 încoace. Poate că dacă vă uitați înapoi în viața voastră din acea perioadă de timp până acum, veți vedea cum s-a desfășurat călătoria voastră și modul în care tematicile poate s-au reîntors pentru a fi eliminate sau ca să treceți prin ele încă o dată pentru totdeauna.

Luna Nouă și Luna Plină reprezintă întotdeauna începutul și sfârșitul unui ciclu, dar de multe ori impactul lor persistă timp de luni sau chiar ani de zile. Acest lucru este valabil mai ales atunci când avem o Super Lună sau o Eclipsă. 

În acest an, Super Luna Nouă din luna mai va fi urmată de o altă Super Lună Nouă în luna iunie. Această dublă lovitură de energie lunară puternică înseamnă că în următoarele câteva săptămâni lucrurile pot fi simțite intens.

Luna este responsabilă pentru emoțiile și sentimentele noastre profunde.  Luna conduce peste lumile nevăzute și poate aduce la suprafață tot ceea ce se ascunde în mintea noastră subconștientă. Acest lucru ne poate aduce confruntare și uneori provocare pentru a face într-adevăr schimbări la cele mai profunde niveluri. Luna, de asemenea, ne provoacă să acordăm atenție la intuiția noastră și la laturile energetice sau spirituale ale vieții. 

Deoarece Super Luna Nouă cade în Gemeni, aceasta ne va călăuzi să ne concentrăm asupra gândurilor noastre și asupra modului în care comunicăm cu noi înșine, cu alții și cu lumea. 

Energia Gemenilor este condusă de “gândire“, și de multe ori există momente în care experimentăm cu toții gânduri care ne scapă. Este important să înțelegem că, gândurile noastre nu ne aparțin cu adevărat. Într-un fel, gândurile noastre sunt ca un flux care plutește deasupra noastră, iar gândurile către care ne îndreptăm sunt cele care sunt în aliniere cu vibrația pe care o emitem. Gândurile nu sunt cine sunteți voi. Sunteți de fapt, observatorul gândurilor voastre, dar când estompați acele linii și le identificați ca și gândurile voastre, atunci apare suferința.

Universul nu provoacă suferința noastră, noi o provocăm, gândurile noastre o fac. Evenimentele vin și pleacă, dar gândurile pe care le deținem ne fac să suferim atât de mult. Subliniem, ne facem griji, devenim fricoși, și foarte curând ne simțim rău la nivel mental, emoțional și chiar bolnavi fizic.

Această Lună Nouă va fi o provocare pentru a ne vedea gândurile noastre în mod diferit. Această energie a Gemenilor ne va călăuzi să ne amintim că suntem pur și simplu observatori ai gândurilor noastre și că ele nu trebuie să ne definească.

S-ar putea să găsim și confort în faptul că, cu cât avem gânduri mai pozitive și armonioase, cu atât ne simțim mai bine. Nu avem nevoie să ne angajăm în toate gândurile pe care le avem, dar ne putem deschide mintea la primirea de gânduri pozitive și iubitoare, pentru nici un alt motiv decât cel că ne vom simți bine.

De fapt, aceasta este super-puterea pe care noi toți o avem –  noi toți suntem responsabili de alegerea gândurilor noastre, și ceea ce alegem poate avea un impact enorm asupra modului în care ne vedem viața.

Această Super Lună din Gemeni urmează cu siguranta să se joace cu mințile noastre și ne încurajează să ne revizuim și să evaluăm starea activității noastre mentale și procesele noastre de gândire. 

Când vă puteți stăpâni gândurile, atunci sunteți capabili să vă stăpâniți viața! Deci, folosiți aceasta Lună Nouă ca pe o oportunitate de a reprograma modul vostru de a gândi. 

Energia acestei Super Luni Noi se poate simți intens, dar cu cât vă puteți păstra mai mult mintea limpede și pozitivă, cu atât vă va fi mai ușor pentru a naviga prin ea. 

Energia acestei luni din mai va persista pentru următoarele săptămâni și va lucra alături de Super Luna Nouă din iunie, deci este posibil să nu fiți în măsură de a simți încă pe deplin începutul noii perioade. 

În această lună, Mama Lună va avea nevoie de ceva timp pentru a-și desfășura magia. De fapt, dacă ați planificat pentru a utiliza această Lună Nouă pentru munca de manifestare, va trebui să așteptați câteva zile pentru ca această energie să se stabilească astfel încât să puteți vedea într-adevăr lucrurile în mod clar și să le manifestați dintr-un cadru clar al minții. 

Toată lumea va fi afectata ușor diferit de această Lună Nouă, așa că păstrați o minte deschisă și mergeți cu fluxul. 

Mama Lună este mereu de partea noastră, trebuie doar să credem.

http://foreverconscious.com

Postat aici

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Startul unei Noi Perioade”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s