Chemarea Iubirii

 

iuJelelle Awen
22 Mai 2017

A urma chemarea iubirii înseamnă a merge în locuri necunoscute care au nevoie de sunet, au nevoie de frecventă, au nevoie de VINDECAREA pe care numai iubirea o poate oferi. Pentru o etapă, acest teren este necunoscut … Ceea ce este IUBIRE  … pe măsură ce devine tot mai familiar, ea devine NOUA voastră viață si provoacă agitație în “vechi“ și în ceea ce a fost acceptat, în ceea ce anterior a fost redus sau gestionat sau controlat.

În timpul acestei tranziții la iubire, poate exista cenușă în aerul sentimentelor și în suflet și în viața inimii. Voi detineti funeraliile pentru versiunile sinelui vechi pe măsură ce dispare iar viața veche este distrusă.

Cu toate acestea, dacă urmați iubirea și mențineți TOTUL cu iubire, puteti avea incredere că tot ceea ce se decolorează, arde, se prăbușește, este împins în sus, este menit să fie așa. Numai ceea ce se bazează pe NOU, ceea ce se bazează pe iubire, se poate ridica din toate acestea. Numai ceea ce este REAL.

Prin durerea de a elimina, apare sosirea autentică de BUCURIE, dorință, fericire, magie, intimitatea și plăcerea. Acestea formează bazele emoționale ale NOULUI vostru, care înlocuiește vechiul. Acestea sunt terenurile tranzacției pe care o doriti si o experimentați în TOATE relațiile din viața voastră. Acestea sunt tot mai mult și mai mult realitatea voastră zilnică într-o lume NOUĂ creată de iubire, pentru iubire și cu iubire.
~
Jelelle Awen

https://soulfullheartblog.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: 
Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wor

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s