Deschiderea inimii umanității

iubirea

Data de 24 mai 2017 marchează deschiderea inimii umanității. Săptămâna aceasta am conectat inimile Celui de-al 7-lea Soare Central, Galaxiei Calea Lactee și Mamei Pământ. Energia inimii este o energie tip vortex, iar inima reprezintă centrul sufletului, care conectează totul. De asemenea, puntea creată de inimile conectate pulsează cu energie tip vortex și emite vibrații de sunete cosmice, care ne ridică pe toți în octave superioare ale sunetului, care la rândul lor vor reverbera prin coloana vertebrală a Pământului, și a noastră.
Inima este centrul intuitiv. Când este activată pe deplin, împreună cu glanda pineală și cu cea pituitară, precum și cu nectarul interior al celui de-al treilea component din spatele limbii, atunci conexiunea inimă/minte este armonizată.
Mâine va fi amplificată deschiderea acestor centri, precum și a inimii noastre, lucru ce va aduce sufletele care sunt pregătite în următoarea Epocă, începând cu următorii 144 de ani, întru amintirea Adevărului și activarea Copacului Atotștiutor din noi, pe măsură ce suntem ridicați în starea penta dimensională – începând apoi întoarcerea în dimensiunea a 7-a, în Noua Epocă de Aur.
Concentrați-vă asupra inimii voastre și chemați-i pe arhanghelii Camuel și Charity să vă ajute în deschiderea inimii, astfel încât să puteți iubi mai profund și necondiționat, și să accesați noi niveluri de putere și înțelepciune.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s