Energiile Ascensiunii în Iunie

Energiile Ascensiunii în Iunie

energieJamye Price
May 26, 2017

Privire Retrospectivă asupra lunii Mai

Poate că ați experimentat unele urcușuri și coborâșuri emoționale în luna mai, sau ați fost atinși de emoțiile celor din jurul vostru. Iritare, percepții interioare, erori de comunicare, licăriri de fericire, frustrare și entuziasm poate că au făcut parte din plimbarea schimbărilor drastice din luna mai. Energiile lunilor Aprilie, Mai și Iunie sunt conectate într-o metaforă – a inspira (aprilie), pauză (mai) și a expira (iunie). Cum ar putea o pauză să fie simțită atât de haotic?!

Umanitatea învață să progreseze mai degrabă cu ușurință decât cu haos. 

Poate ați avut unii indicatori ai acestui flux de ușurință sau haos. Simptomele ascensiunii au fost și ele interesante. Vedere încețoșată și limpezită, schimbarea tiparelor de somn (poate un pic mai puțin obosiți la sfârșitul lunii?) și o nevoie de schimbare poate fi simțită mai degrabă ca un impuls emoțional, decât doar ca un gând. Luna Mai ne-a cerut să lăsăm “suflarea Vieții“ să curgă cu ușurință, afectuos și uneori în mod conștient.

Areon, Consiliul Lyran al Timpului, a spus încă de anul trecut că putem începe să vedem o creștere a polarizării în unii oameni, chiar în Lucrătorii in Lumină. Apoi, au existat o mulțime de informații despre aceste vremuri pentru care ne-am pregătit. Acest lucru s-a rafinat în concentrarea pe puterea rugăciunii noastre – conștiința noastră și comunicarea cu tărâmurile subtile. Timp de câteva luni, au vorbit despre modul în care cei blânzi moștenesc Pământul – că cei care sunt inerent iubitori, compasionați intră în timpul lor de acțiune, prima acțiune fiind întotdeauna internă.

Pot amplifica accentul intern, spațiul din interior, pauza așa cum o permite inspirația, apoi expirația ca să reînnoiască ciclul. Dominarea energiei a fost o pauză în care să vă concentrați pe motivațiile interne care vă conduc viața. Poate v-a solicitat să încetiniți într-un moment(e) de odihnă în haos, pentru a permite acelei abilități de a se  reface prin odihnă și de a se încărca pentru următorul urcuș sau coborâș.

Energiile din iunie – Farul schimbării

Ca și o expirație, luna iunie este o lună care aduce schimbarea. Schimbarea internă conduce la schimbarea externă, ceea ce duce la următoarea schimbare internă. Cercul se completează numai pentru a continua din nou. Este Spirala vieții. Mergeți cu fluxul, dar direct în mod conștient, după caz, pentru a lucra cu forțele imperioase ale vieții. În cazul în care spirala are o rotație largă, este dispersată, curge ușor. În cazul în care spirala este într-un moment dat, fluxul este rapid și simțiți o forță centrifugă care acționează intens asupra voastră. A vă limita împotriva ei ar atrage după sine o mulțime de efort. Acesta este timpul ca să vă concentrați în interior și să mergeți cu fluxul.

Pe scena lumii se așteaptă schimbarea. Pe scena lumii interioare, se direcționează schimbarea. 

Concentrați-vă pe potențialele iubitoare pe care fiecare schimbare le repune în discuție pentru întrupare. Ce este o provocare pentru voi? Toți avem provocări.

Vă puteți cere să cultivați aceste “provocări“ cu o iubire profundă de durată care inspiră mai degrabă shimbarea din dorință, decât din haos. Ceea ce descoperiți pe măsură ce vă concentrați pe întruparea tărâmului interior, este că ceea ce a fost o provocare înainte acum doar se schimbă. La fel ca și artistul care se confruntă cu o pânză albă, că “provocarea“ este interesantă.

DEVENIND SCHIMBARE

De ce este nevoie ca cei blânzi să moștenească Pământul? Este nevoie de o abordare diferită față de control și dominație, pentru că acelea dau naștere la separare și represiune. Este modul în care omenirea a avut viața condusă și este ceea ce vindecați și schimbați prin munca voastră spirituală. La nivel logic recunoaștem că persecutorii și despoții se tem de schimbare și de tem de ei înșiși. În cazul în care s-au simțit în siguranță, ei nu ar fi simțit nevoia de a controla pe alții prin represiune.

Acest lucru necesită adesea o reinvățare de limite sănătoase. Cine o să întruchipeze și o să învețe astea? Cei blânzi, cei suficient de puternici pentru a Iubi. Ei sunt atât de puternici încât întruchipează o sensibilitate și o compasiune, care impune un progres pentru TOT ce este viață. Pe măsură ce Empaticii predau ce sunt limitele sănătoase, toată lumea se reajustează la înțelegere (în timp). 

Este nevoie de multe ori de învățare pentru a da și a primi, mai degrabă decât de a permite lecția sacrificiului dezechilibrat să continue să predea reflectarea câștigătorilor sau învinșilor. Compromisul și dăruirea nu vor pleca, de fapt, ele vor spori și vor permite ca umanitatea să inceapă acțiunea mai degrabă din curajul compasiunii decât din contracția în teama pe care o creează suprimarea.

A FI SCHIMBARE ÎNSEAMNĂ A CREDE ÎN SCHIMBARE 

Pentru a merge cu fluxul lui iunie, directionați schimbarea interioară cu forțele imperioase ale vieții. Este un moment dispersat si visător, care vă solicită să vă simțiți în conexiunea largă a vieții, a vastelor potențiale? Este un moment de flux de mișcare rapidă și imprimă schimbarea asupra voastră astfel încât rezistența este un efort irosit? Concentraț-vă în interior și îmbrățișați contracția în curaj pe măsură ce faceți înlocuirea pentru expansiunea inevitabilă.

Expirația vă cere să eliberați ceea ce nu vă mai servește.

Accentul lui iunie este oferit prin eliberarea a ceea ce nu mai serveste binelui vostru cel mai înalt. Ce vă blochează relaxarea în expansiune și schimbare? Vă puteți pune câteva întrebări simple pentru a vă alinia tărâmul interior cu viitorul nou Tu.

Intrebați-vă: Ce cred despre mine că nu îmi servește binelui meu cel mai înalt?

Ce (Inspirați) credință nouă sunt gata să fiu? Pe ce fundație nouă mi-aș dori să construiesc? Cum pot hrăni/ îngriji/ relaxa (energia lui mai) această schimbare din ființă?

Întrebați-vă singuri: Ce cred despre o altă situatie/ sau viață, care nu îmi servește Binele meu cel mai înalt?

Ce credință nouă sunt gata să întrupez?

Pe măsură ce remodelați rezonanța voastră vibrațională, vorbiți limba tărâmurilor subtile. Se aliniază sincronicități, ideile sunt în flux, acțiunea curge mai ușor. Incepeți utilizarea în mod conștient a imensului motor, invizibil al Vieții, care construiește lumi atom cu atom. Nu puteti forța tărâmul invizibil. Nu îl puteți manipula, speria sau înșela în ființă. Ați devenit schimbarea pe care doriți să o vedeți în lume. Pe măsură ce rezonați cu aceasta, o magnetizați pentru voi. O ancorați pe Pământ. Cei blânzi moștenesc Pământul. Cei suficient de îndrăzneți pentru a Iubi în fața necunoscutului devin conductele de grație a Iubirii ce hrănește Viața.

In Sumar

In iunie totul vorbește despre schimbare. Schimbarea externă va începe să se arate pe măsură ce interiorul a fost împins și tras într-o nouă formă de către forța centripetă a Iubirii și a curajului empatic. Mișcarea este numele jocului pe măsură ce începeți să înțelegeți profund puterea de a vă ridica și de a sta neclintiți pentru iubire. Iunie vă va arăta eliberarea care aduce schimbarea pe măsură ce puterea Iubirii este eliberată în lume.

Străluciți puternic dragi Lucrători în Lumină. Sunteți viitorul Iubirii. Iubirea va continua să vă ajute pentru o mai mare responsabilizare pentru că viitorul tânjește să vă îmbrățișeze. În luna solstitiului, imbrățisați ziua cea mai lungă deschizând lumina la extinderea de vis, sau cea mai scurtă zi contractându-vă în pregătirea pentru o mare expansiune. Cele două contrarii se intâlnesc la mijloc. În Inima voastră. Pământul este mișcat.

Iunie Fericit!

https://jamyeprice.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s