Transfigurarea: prezența în interior a spiritului

raze

De Lauren, 23 mai 2017, raportul 5D

Traducere: Ana Nicolai

De la raportul precedent, toți am trecut prin unele schimbări majore… schimbări care practic au produs un grad de instabilitate și imprevizibilitate, fiind posibil ca, în unele cazuri, ele să fi dus la schimbări de viață și/sau chiar la manifestarea celor mai adânci/vechi frici ale noastre.

Vestea bună despre o frică apărută este că, odată ce putem să o vedem, să o simțim și să o abordăm, putem în sfârșit și în mod oficial să o depășim. Pentru totdeauna.

Acestea fiind spuse, pentru cei în curs de întrupare, următoarele două săptămâni promit să ducă acele transformări de bază pe culmi și mai înalte (și la adâncimi și mai mari), pe măsură ce ne apropiem de ceea ce se numește „limbile de foc sfinte” și apogeul forței noastre vitale crescânde. ��

În ultimul timp, viața noastră a fost orice în afară de sigură, dar ceea ce ESTE sigur e faptul că eliberarea noastră de cauzalitate ne-a permis să ne împământăm atât de adânc în unitate, încât „certitudinea” își pierde până la urmă farmecul. Descoperim că pe măsură ce ne mărim stabilitatea, puterea și rezistența de a menține tot timpul o stare de conștiință unificată, acum, că învățăm să ne adaptăm la momentul prezent cu aplomb, cu spontaneitate și cu încredere deplină în noile noastre capacități umane, încrezători că drumul va urca acum pentru a ne întâmpina … chiar și în special atunci când (momentan) ne împotmolim pe acele făgașe din trecutul nostru care mai există.

Da, chiar dacă oficial am făcut tranziția din lumea de jos și am trecut pragul în lumea cea nouă, tiparele (goale) continuă să fie prezente… mai purtăm încă urma modelului nostru vechi, chiar dacă acele părți vechi din noi și din viața noastră sunt dezrădăcinate din dualitate și înrădăcinate în inima Grădinii. NOTĂ: atunci când constatăm că acționăm din modelul vechi, trebuie doar să ne relaxăm… aici nu mai există „muncă, ci doar recunoașterea și eliberarea șabloanelor vechi ce limitează experiența modelului superior.  

Acest proces extrem de complex de a ne înrădăcina în Grădină este foarte cuprinzător, chiar derutant, dar el ne ajută de fapt să ne re-orientăm spre viață, într-un mod total opus (cu susul în sus) celui cu care am fost obișnuiți să ne trăim viața 3D (cu susul în jos).

„Înrădăcinarea” (salutare, chakra rădăcină neobosită ��) este de fapt o unire (a spiritului cu materia), întrucât cei care își întrupează sufletul s-au unit realmente cu toate elementele  pământului… proces ce ne aduce corpul la o uniune mai profundă cu viața, pe măsură ce Forța vitală personală și cea Universală (Duhul Sfânt) devin UNA.

Și Inima noastră sacră se activează și se aliniază cu Inima Cosmică a Creației, precum și cu Inima Gaiei… însemnând că în clipa de față devenim Păstrătorii sacri ai Grădinii. Asta înseamnă de asemenea că ne aducem aminte de ce suntem aici și în ce calitate am venit să slujim la acest nivel nou. Ne amintim (datorită inteligenței viscerale a corpului) că NOI purtăm planul (Raiului) în Inimile noastre, pentru toți ceilalți și pentru planetă, o amintire ce evocă un sentiment profund de certitudine că TOTUL este bine… în ciuda ororilor din lumea ce se destramă.

Drept rezultat al acestei contopiri, corpul nostru s-a adaptat la o frecvență mult mai înaltă, însemnând că panica și sentimentul de copleșire o Sursă de combustibil net superior va fi necesară în curând, pentru a ne regenera și învia corpul. (mai multe despre acest subiect în secțiunile de mai jos)

În același timp – sau poate după aceea –, am îndurat de asemenea ameliorări enorme ale modelului corpului, datorate (sau ca urmare a) schimbării (convergenței într-un final) a atât de multe linii temporale personale, încât conceptul de timp și spațiu r-e-a-l-m-e-n-t-e ne deformează perspectiva… intenționat… atât în starea de veghe, cât și în cea de vis.

În mod oficial, trecutul, prezentul și viitorul au convers într-un singur continuum, făcând aproape imposibil să mai faci distincții din cadrul acelui context.  

Liniile temporale paralele pot fi percepute acum mai clar, însemnând că suntem mai capabili să le schimbăm sau să le sărim într-un mod mai conștient, pentru a schimba cursul trecutului, din momentul prezent. Există o curbă de învățare aici, iar dacă știți despre ce vorbesc, aflați că, deși va fi oarecum necesar să ne obișnuim cu asta, nu va mai fi ceva neobișnuit să „dăm peste noi” într-o altă linie temporală învecinată/în programul unei alte realități învecinate… sau chiar să cooperăm cu acea linie temporală alternativă, pentru a redirecționa sau modifica conștient evenimente și rezultate prezente, pentru ca ele să ne satisfacă într-un mod care să ne mărească puterea personală. 

Timpul devine acum o funcție a Inimii, iar pe măsură ce învățăm să conlucrăm cu el în această manieră nouă/superioară, noi (cei cu inima curată) rescriem realmente istoria, povestea omului, pentru a include în existența noastră Adevărul. 

În timp, pe măsură ce voi dobândi o mai bună înțelegere a acestui nou sistem de operare, voi relata despre el, dar deocamdată să știți că ciudățeniile constituie noua stare normală.  

Mama Pământ și Tatăl Soare

Ar trebui să fie destul de evident faptul că în prezent suntem în drum spre o repoziționare majoră, trecând de la concentrarea pe minte la concentrarea pe inimă-minte… pregătindu-ne să ne deschidem inima (în lumea fizică) într-un mod mult mai extins, mai profund, poate chiar într-un mod care schimbă viața. (Mai multe despre acest subiect mai jos)

De când a început anul a existat un volum extraordinar de activitate a inimii, acest lucru e clar… ale cărui rezultate rămân se se dezvăluie în totalitate, dar potrivit ființelor galactice acest fapt se va schimba curând, deoarece Inima noastră se pregătește să ocupe un prim loc vizibil în viața noastră pământească.

Aflu că, la nivel celular, această expansiune ne va modifica fizic parteneriatul cu Soarele:

Centrul inimii solare, pe care noi îl numim Inima christificată, se activează într-o asemenea măsură, încât cei pregătiți vor începe să remarce efectele directe ale Soarelui și ramificațiile lui asupra corpului, într-o manieră mai echilibrată, întâmpinată cu mai multă bucurie, am spune noi.

Asta înseamnă că, pe măsură ce absorbiți acest nivel nou de fotoni, direcționat de Sursă, ajungeți acum în poziția de a folosi fotonii ca și combustibil pentru corpul vostru în curs de transformare… combustibil care e necesar pentru modelul nou, dar și foarte reconfortant.

În acest sens, e posibiI să începeți să simțiți chemarea către Soarele ceresc într-un mod pe care nu l-ați simțit în trecut, ce vă poate părea chiar nefamiliar, din cauza efectelor pe care Soarele le-a avut asupra sistemului corpului vostru inferior, în timpul fazei de transformare ce a dus la o restructurare profundă.  

În timpul acestei întruniri cu Consiliul s-a subliniat faptul că Soarele nu dăunează, așa cum mulți din lumea de jos vor să vă facă să credeți… Soarele constituie, desigur, hrana pentru întreaga viață de pe pământ, iar corpul nostru (referire la Sorii lui DUMNEZEU) se dezvoltă fiind echipat să facă față razelor solare, ba chiar să se dezvolte viguros datorită lor, în moduri în care nu a făcut-o până acum.

Din câte mi se arată, acest fapt va produce (în final) o schimbare destul de radicală a cooperării noastre cu viața, cu natura, prin aceea că vom ajunge să fim atât de dornici de Soare și de efectele lui dătătoare de viață, încât am putea constata că a ne afla în aer liber (încărcându-ne celule solare-sufletești) constituie o mare parte din lucrurile la care dorim să participăm.

Aceasta ar putea fi o dinamică total opusă, comparativ cu timpul petrecut în peștera interioară, în anii lungi și mulți din faza de cocon, dar ea este o dinamică ce va crea în final o nouă simfonie a experienței unei vieți armonioase… în care se poate chiar să ne dorim un program mai echilibrat și dătător de viață în timpul zilei și de contemplare lăuntrică în timpul nopții.

E posibil să observați deja noile dorințe care apar cu privire la echilibrarea modului vostru de a FIInța și de a FACE în treburile personale, o reevaluare a felului și momentului în care vă cheltuiți energia sau poate chiar o realocare a valorilor din viață. De exemplu, poate că vă stabiliți un echilibru mai bun între odihnă/recreere și creație/productivitate… lucrând mai inteligent și nu mai din greu, organizându-vă timpul mai bine sau mai sumar… orice ajustări exterioare necesare să creeze în viață mai mult flux și ușurință pot fi luate în considerare, în timp ce ne egalizăm polaritățile masculină/feminină (solară/lunară) și ajungem la o uniune echilibrată.

Aceste schimbări în modul în care sintetizăm energia solară se transpun și în lume, în general (întrucât ea este guvernată de forțe cerești), prin aceea că Soarele începe acum să constituie o parte mai mare din viața noastră, pe măsură ce NOI devenim o parte mai mare din viață.

La fel ca Soarele, EU-l vostru solar interacționează acum cu Pământul de asemenea manieră, încât Pământul va începe să dea semne ale acestei radiații noi, a Forței ei vitale crescânde, semne a căror splendoare vor deveni cu totul evidente în mediul vostru personal și se vor infiltra treptat în lume, în general.

Căci în timp ce deveniți uniți cu Soarele și valorificați acea relație nouă cu viața de pe pământ, și pământul începe să-și activeze și să radieze Soarele LUI interior.

Activarea radiației solare a pământului e rezultatul a ceea ce pleiadienii au numit în rapoartele trecute „DUMNEZEU care aterizează” pe pământ… căci aceasta activează/noi activăm Forța vitală necesară pentru a începe să recuperăm, să reînnoim și să hrănim din nou Grădina.

Și așa se face că întoarcerea masculinului divin transpare prin corpul de lumină ce devine fiecare dintre voi, pentru a reuni Tatăl Soare cu Mama Pământ… arhetipurile însămânțate cu potențiale noi, pentru a lucra acum în armonie, ca UNU, la fel cum fiecare din voi își realizează uniunea sacră proprie, ca fiind UNU.

Marea polaritate

Aceia dintre noi care sunt capabili să absoarbă și să asimileze aceste raze cosmice intense, necesare să alinieze planeta cu Sinele ei solar (sufletesc) devin din ce în ce mai ancorați în unitate și, în consecință, din ce în ce mai rezilienți în capacitatea de a canaliza în pământ aceste voltaje extrem de înalte, pentru toți ceilalți care sunt dispuși/pregătiți să-și realizeze întregul potențial uman în această viață.

Amintiți-vă că lumina înseamnă informații. În timp ce ne mărim capacitatea de a canaliza lumină (de ordin mai înalt), ne mărim capacitatea de a canaliza informații (de ordin mai înalt)… în corpul nostru și, de aici, în corpul pământului. (Facem asta pentru că „putem”, pentru că suntem echipați și capabili să o facem și pentru că aceasta a fost de la început promisiunea pe care am făcut-o Pământului.) Aceste informații de nivel mai înalt sunt necesare pentru a ne face vădită înălțarea personală și planetară… care în esență înseamnă unul și același lucru… dar pentru lumea/conștiința 3D sunt un șuvoi de informații foarte străine (chiar aparent iraționale) ca să fuzioneze cu ele.

Pentru colectivitatea în curs de înălțare, aceste noi frecvențe ale luminii sunt responsabile de crearea rețelelor neuronale necesare pentru a funcționa din noua inimă-creier uman, care, la nivel colectiv, creează noile rețele neuronale necesare pentru a funcționa din noua rețea a inimii umane. Pentru cei care mai au de ales înălțarea (întruparea) deplină ca opțiune viabilă, noi (cei care pregătim aceste rețele neuronale noi)… prin intermediul rezonanței morfice sau al principiului celei de-a o suta maimuță… creăm structurile și cadrul necesare pentru a face din ea o realitate plauzibilă pentru toți ceilalți.

Îmi este dată o viziune despre această lumină nouă/superioară (în timp ce e canalizată prin cei care au un sistem de chakre total activat) efectuând o intervenție chirurgicală cuprinzătoare, cu o lumină asemenea laserului, asupra rețelei neuronale a conștiinței colective, în timp ce majoritatea oamenilor încă sunt sub efectul puternic al anesteziei. Atunci când se vor trezi, toate „părțile” vor fi la locul lor, așteptând posibila lor activare.

În timp ce creăm rețelele neuronale necesare canalizării în pământ a acestor informații de nivel superior, observați că interacționăm de asemenea cu informațiile de nivel mai jos ale pământului. Acest fapt creează/a creat un fel de rută de coliziune, întrucât potrivit legii rezonanței aceste energii trebuie să adopte un mod cu totul nou de a interacționa între ele.

Mulți se referă la aceste energetice schimbătoare ca fiind „marea polaritate” (scindarea liniilor temporale) ce are loc în prezent în societate, căci aceste informații noi/de nivel superior sunt atât de mult diferite, încât atât unificarea în rezonanță, cât și divizarea devin frapant de clare… și anume, în ceea ce privește unde se află fiecare/în ce lume/în ce vibrație/la ce nivel de conștiință.

Se încheie separarea lumilor

În ziua staționării lui Mercur (3 mai) am primit de la consiIiile galactice un mesaj despre faptul că separarea lumilor este oficial încheiată.

Un punct de echilibru masculin-feminin (polaritate) a fost atins și va rezulta din această încheiere, prin aceea că acum avem în noi toate resursele pentru a ne stabiliza și menține divinitatea (punctul de liniște), din natura noastră umană. Deși capacitatea noastră crescândă de a fi în lume, în timp ce rămânem înrădăcinați în lumea NOASTRĂ, e deja un lucru evident… el este de asemenea un proces în desfășurare, cu un accent  hotărât pe luna iunie, un moment foarte crucial pentru cei care își întrupează sufletul. (Mai multe despre asta mai jos)

Un alt efect secundar al acestei reechilibrări, ce a fost dezbătut la ultima întâlnire, indică spre o apropiată clătinare în lume în general… mi s-a precizat că se apropie un moment în care lumea va începe (din nou) să cunoască o tulburare crescândă, precum și revelații continue ce vor face să fie relativ clar faptul că lumea se schimbă în moduri inexorabile.

În prezent ne aflăm în ceea ce se simte a fi perioada de acalmie premergătoare furtunii, pentru că luna iunie e destinată să aducă în materie o infuzie atât de mare de lumină, încât va exista și o reapariție a întunericului în lumea polarizată.  

În acest moment, separarea lumilor este oficial încheiată, așa că afirmăm că există puține lucruri ce vor putea afecta consolidarea liniei temporale 5D.

Am dori să facem totuși o cerere oficială, ca aceia care sunt aliniați cu linia temporală unificată să rămână ferm concentrați pe ea, în zilele și săptămânile următoare.

Acest lucru pare întotdeauna mai înfricoșător decât e în realitate, dar adevărul este că atenția noastră colectivă contează.

Cei care mențin cea mai înaltă rezonanță sunt responsabili de menținerea vibrației dominante a IUBIRII pe planetă. (gândiți-vă la diapazon) Asta nu înseamnă că întunericul este greșit sau rău, ci că odată ce înțelegem cu adevărat valoarea lui (ne dezvăluie umbra), încetăm să ne opunem lui și îl acceptăm ca făcând parte din procesul de recuperare (iubire sau umbră), îl integrăm în totalitate (ne lingem rănile) și în final găsim recunoștință pentru felul în care ne servește… îi neutralizăm sarcina. Atunci când neutralizăm sarcina, întunericul (negativitatea/umbra) se estompează aproape de tot din atenția noastră.

Aceasta e metoda (și legea) vibrației și ea ne ajută într-un mod foarte mișcător în această perioadă de pe pământ. După părerea mea, aceasta e una din dispensele (foarte puține) oferite celor care mențin adevărul de atât de mult timp, cei care au sacrificat atât de mult, timp atât de îndelungat, și-au atins în sfârșit scopul. Și ne sunt oferite de asemenea darul și ocazia de a-l folosi cu responsabilitate, de a-l face să lumineze și mai mult.

În timp ce vă concentrați atenția pe importanța faptului de a vă înrădăcina în această lume, și această lume nouă își întărește capacitate de a stabiliza și menține un câmp de rezonanță, pentru ca toți ceilalți să participe la el, dacă aleg.

Ca atare, afirmăm că energia voastră e foarte necesară în acest moment și că participarea voastră în lumea de jos va contribui la creșterea ei.

Așa cum spunem mereu… în cauzalitate, turbulența și destabilizarea sunt de așteptat, întrucât prăbușirea vechilor sisteme și structuri creează loc pentru a-și face apariția noul.

Dacă constatați că lumea exterioară încă vă mai stârnește reacții într-un fel, căutați în interior rola de film (rana) care vă proiectează (atrage) holograma (punctul de vedere). Apoi schimbați în mod deliberat rolele (perspectiva). Dualitatea există în interior, ceea ce înseamnă că trebuie soluționată din interior… adică lumea poate prezenta viața doar prin lentilele noastre. Atunci când suntem reconciliați cu natura noastră inferioară nu ne mai gândim la ea și, prin urmare, nu o mai atragem. Precum înăuntru, la fel și în afară.

Nu este ca și cum realitățile inferioare ar înceta să mai existe fără atenția noastră, ci că ele încetează să existe pentru cei care nu mai au nevoie/doresc acele învățături. Conștiința vine prin alegere. Dacă alegeți să nu luați în considerare informațiile care nu servesc binelui vostru cel mai înalt, euniversul va răspunde doar cu ceea ce este spre binele vostru cel mai înalt. Acest fapt nu vă face naivi și neinformați, ci înțelepți și autoritari.

Pregătirea pentru a primi

Chiar la începutul lui 2017, în ajunul anului nou, ca să fiu mai exactă, Iisus Christos mi-a oferit mesajul următor: „Ia aminte. E timpul să faci pământul din nou Sfânt.”  

El a spus în continuare că prima jumătate a acestui an are 3 puncte foarte decisive în  timp/spațiu, întrucât se referă la aducerea Sinelui superior în corp fizic: 1) încheierea ciclurilor polarității crucificare/înviere (aprilie/Paște)… 2) creșterea Grației divine/începutul energiilor de reînnoire (mai/Luna plină în Scorpion)… și 3) primirea Duhului Sfânt, despre care a mai spus că semnalează sfârșitul Epocii Bisericii. (iunie/Rusaliile).

NOTĂ: Din câte înțeleg, sfârșitul epocii bisericii (ca și concept exterior) începe cu ceea ce s-a menționat în raportul anterior, ca „biserică din interior”… cei care se pregătesc să FIE Templul lui DUMNEZEU. Din raportul pe aprilie:

Experiența înălțării-întrupării personale (adică întruparea modelului divin-uman) susține faptul că nu suntem separați de templu, ci existăm CA fiind templul… CA loc (vibrație) de adorare (venerație), astfel că oriunde mergem și toți cei cu care ne întâlnim sunt atinși de „biserica” din noi.

În cuvintele lui Iisus Christos însuși: „Acum voi trebuie să FIȚI templul lui Dumnezeu... biserica DUMNEZEULUI cel viu, coloana de lumină, temelia adevărului… pentru toți ceilalți.”

Pentru aceia dintre voi care (ca și mine) sunt nefamiliarizați din punct de vedere religios și/sau biblic, Rusaliile constituie „sărbătoarea creștină a coborârii Duhului Sfânt asupra apostolilor lui Iisus după Înălțarea sa, ce are loc la 49 de zile sau la 7 duminici după Paște.” 

Întrucât în curând urmează sărbătoarea de Rusalii (4 iunie), Consiliul afirmă că lucrul cel mai presant în acest moment este participarea noastră conștientă la etapa de reorientare în care ne aflăm… reorientându-ne întreaga atenție de la lumea cauzală la lumea unificată și împământând acea concentrare în experiențele din viața noastră reală.

Primirea din Înalturi a Duhului Sfânt reprezintă ceea ce noi am numi momentul culminant, când are loc refocalizarea totală a lumilor.

Pentru a ne pregăti pentru acest moment, mulți dintre noi încă mai finalizează contracte, eliberând corzi legate de dualitate, debarasându-ne de lucruri care nu mai sunt necesare, restructurându-ne viața cu noi concepte, pentru ca ea să fie umplută cu o nouă experiență de viață.

Acest lucru se desfășoară în miriade de feluri, dar de la finalizarea perioadei implacabile de răstignire/înviere din aprilie, a existat un accent special pe relații… încheierea relațiilor și/sau a dinamicii relației, încheieri reale de relații și tranziții ale morții fizice și chiar/mai ales sfârșitul relației cu eurile noastre din trecut, pe măsură ce întâlnim mai mult din adevărul nostru în lumea fizică.

Atunci când expiră aceste contracte, același lucru se întâmplă cu atracția de a rămâne legat de anumiți oameni, anumite locuri și lucruri care nu mai servesc, așa că luna aceasta a existat o chemare aproape urgentă de a ne degaja viața și spațiile fizice, de a ne elibera de orice persoană, loc sau lucru ce păstrează energiile trecutului nostru.

Orice lucru care are putere asupra noastră trebuie abandonat… oricărui lucru pe care îl percepem că are control asupra autorității noastre, i-a expirat timpul. Aceste noi alegeri conștiente, făcute în numele binelui nostru suprem, creează de asemenea degajările (inconfortabile) necesare pentru tranziție, pentru a ieși din programarea din trecut și a intra total în noua noastră realitate. Acest lucru nu a fost ușor… motiv pentru care ne sunt oferite nenumărate ocazii de a ne aduna puterea… dar eliminarea tuturor tiparelor și a molozului psihic, care ne țin departe de suveranitatea noastră, este acum o cerință absolută pentru eliberarea noastră.

Acest lucru e simțit ca fiind important întrucât este important… ni se cere să ne pregătim, fiind dispuși să renunțăm la orice dinamică karmică  trecută, să tragem firele din orice ultimă rămășiță de dualitate pe care am susținut-o conștient sau inconștient, astfel ca proverbialul nostru potir să fie total gol… precum universul… deschis și pregătit să fie umplut cu marea taină a Spiritului.

Pe măsură ce se încheie această etapă de degajare, mulți dintre cei care citesc aceste rânduri se vor afla atunci în ceea ce am numi ‘stare de pregătire pentru a primi’.

Duhul Sfânt

În cuvintele celor din Consiliu: Starea de pregătire pentru a primi este ceea ce noi numim starea de receptivitate necesară pentru a primi deplinătatea Duhului Sfânt.

Duhul Sfânt mi-a fost descris ca fiind, într-un sens oarecum literal, „respirația lui DUMNEZEU”… ca Forță de Viață spiritualizată… pe care o interpretez ca Forță Universală a Vieții. Adică Qi (China), Ki (Japonia), Ka (Egipt), Prana (India) etc.

Nefiind același lucru cu kundalini, care este energia pământului/de creație și energia forței vitale (de obicei adormită) din oameni, Duhul Sfânt e înrudit cu energia divină „de sus”, în timp ce kundalini este energia vitală „de jos”… ca să spunem așa. În timp ce energia kundalini se ridică, conducându-ne natura inferioară în tărâmurile mai înalte, Duhul Sfânt ne aduce natura divină jos, în existența pământească.

Atât înălțarea materiei în spirit, cât și coborârea spiritului în materie sunt necesare pentru a finaliza călătoria, așa că trezirea lui kundalini este de fapt jumătate din experiența de înălțare/coborâre necesară, prin aceea că ea ajută la echilibrarea și neutralizarea energiilor masculine-feminine (umane), ca pregătire pentru unirea cu energia (neutră/a punctului zero) Universului.

Duhul Sfânt este Forța (Universală) necesară pentru a aduce înălțarea noastră „acasă”, ca să spun așa… pentru a aduce procesul de purificare personală la o finalizare reală, pentru a deveni DUMNEZEU într-un trup.

Trezirea lui kundalini fără Duhul Sfânt creează o stare de a fi incomplet… o stare nesatisfăcătoare, de transcendență spirituală dezîntrupată ce neagă fizicul ca fiind divin, ba chiar îl respinge. Calea transcendenței (dincolo de dualitate) e importantă și necesară, dar energia trebuie înapoiată corpului și pământului pentru a da naștere copilului divin, cea de-a treia entitate sacră.

În timp ce kundalini ne poate desprinde de pământ datorită sentimentelor de exaltare ecstatică, Duhul Sfânt ne readuce pe pământ… dar fără atașament, fără sentimentul de a fi prins în capcana formei. În esență, Duhul Sfânt e sinonim cu Grația divină… el este un sentiment atocuprinzător de împlinire, adânc împământat în IUBIRE, și ne ajută să extindem acea IUBIRE în corpul și viața noastră, într-acolo unde simțim în mod autentic intimitatea interconectivității cu toate lucrurile.

Kundalini este pentru transmutare ceea ce Duhul Sfânt este pentru transfigurare.

Atunci când Spiritul și trupul se unesc… când ADN-ul nostru spiritual fuzionează cu ADN-ul uman… devenim ceea ce Iisus Christos numește spirit viu sau Prezența în interior a Spiritului. Este momentul când voința umană și cea divină sunt UNA… când suntem deopotrivă FIInță și nonFIInță, în și de asemenea din lume… și are loc atunci când energia kundalini (șerpuită) se ridică pe coloană și iese prin chakra coroanei, părăsind limitele corpului, spre a se uni cu Duhul Sfânt.

Atunci când forța vitală ce urcă prin corp întâlnește Forța spiritualizată a Vieții, are loc conceperea Copilului Divin sau Sfânt. Din acel moment, nu mai există cale de întoarcere la natura noastră inferioară.

Din câte mi se pare, „conceperea” (unei noi dimensiuni a Sinelui și a experienței vieții) e stabilită să aibă loc pentru acele vehicule pregătite în ziua de Rusalii sau în preajma ei, fiind ceea ce se numește apogeul forței noastre vitale ce se înalță… punctul nostru culminant, dacă vreți. El îmi este arătat ca o spirală de ADN uman care efectiv se întrețese cu spirala de ADN a Sfântului Duh… devenind UNA… similar cu felul în care aș socoti că arată ADN-ul de la o mamă și un tată, care se îmbină pentru a forma un copil.

Ca atare, celor aflați în starea de pregătire pentru a primi le va reveni să înceapă procesul de hirotonisire necesar pentru această uniune sacră, uniunea reală a ‘spiritului cu materia’… dintre DUMNEZEU și om.

Procesul de hirotonisire constă în pregătirea sufletului și corpului fizic, proces în care mulți dintre voi se află în prezent.

El este un proces prin care sufletul vostru e chemat în interior, pentru a vă reorienta forța vitală potrivit cerințelor mecanistice, pentru infuzia de lumină și IUBIRE pe care Duhul Sfânt o promite celor pregătiți în acest moment.

Pentru cei care stau într-o stare de pregătire, acesta va fi un moment de reverie, de plenitudine, de eliberare, de mântuire. El este precedat și urmat de perioade de odihnă, o pauză sacră prin care forța voastră vitală poate începe să capete caracteristicile divine, ca DUMNEZEU.

Chiar dacă călătoria de înălțare pe pământ din acest moment (cu fundalul ei modern) poate părea oarecum cazuală, chiar obișnuită prin normalitatea ei crescândă, ni se amintește că procesul de a „deveni DUMNEZEU” este un rit de trecere foarte sacru, de ordin foarte înalt, ce a necesitat multe vieți pentru a ajunge la el… pentru a implementa numeroasele încarnări specifice necesare pentru a ajunge total pregătiți la acest moment profețit, nefiind un proces ce a avut loc întâmplător, ci prin planificarea strictă și strategică a multe minți, a multe consilii.

Pentru aceasta, Consiliul insistă să ne amintim de asemenea că pe măsură ce devenim DUMNEZEU, devenim de asemenea umani într-un mod mai total, mai intrinsec… că trupul ESTE divin, fiind o extensie și reprezentare a divinității noastre… că vom ști cât de mult din DUMNEZEU îngăduim în acest tărâm (adică în corpul nostru), după gradul de libertate pe care îl considerăm a fi autentic pentru Eul nostru uman.

Căci cine suntem în mod autentic este DUMNEZEU.

Fiecare dintre voi, Sorii anunțați ai lui DUMNEZEU, ce se pregătesc să-și activeze genetica în stare latentă de dimensiuni mai înalte, trece în prezent printr-o perioadă de reamintire a ADN-ului lui divin… o aducere aminte a inteligenței străvechi și totuși viitoare, a corpului.

Ea nu este neapărat o experiență foarte agreabilă, ci una foarte necesară pentru inteligența corpului vostru superior, ADN-ul vostru divin efectiv se decalcifiază, eliberând numeroasele cristale întărite, ce au servit pentru a menține acea inteligență într-o stare de somnolență, vreme de milenii.

Ca atare, vă anunțăm că în timp ce dați voie celulelor voastre să-și redescopere capacitatea genetică reală, și voi vă amintiți mai mult din adevărul vostru spiritual, ridicându-vă ca ambasadori ai Forței sacre a Vieții, necesară pentru înălțarea planetară.

Asta înseamnă că pe măsură ce vă luminați din interior, luminați realmente lumea din jurul vostru… că focul sacru cuprinde și străbate planeta, în timp ce fiecare dintre voi, din ‘cele patru colțuri ale pământului’ (Isaia 11:12), animă Sinele solar al Pământului, dându-i Mamei Supreme posibilitatea de a fuziona în uniune sacră cu Tatăl Suprem.

Aceasta a fost promisiunea pe care ați făcut-o de la bun început Pământului, unii altora și omenirii, iar acum, în acest moment, vă pregătiți să vă angrenați în acest act foarte sacru de consacrare personală și celestă.

Transfigurarea și limbile de foc sfinte

Mi se precizează că, pe măsură ce intrăm în această perioadă sacră, pentru cei aflați în „starea de pregătire pentru a primi”, procesul de transfigurare începe oficial după Rusalii. El activează ceea ce ființele galactice au numit  etapa finală a întrupării.

NOTĂ: Pentru a avea o perspectivă, am primit îndrumări ferme că această etapă finală a întrupării va constitui prioritatea noastră în a doua jumătate a anului. La fel ca toate celelalte, acest proces înseamnă o desfășurare în lumea fizică… iar maturizarea lui deplină ne va duce prin portalul 11/11, când natura noastră divină va fi reflectată mai total în natura noastră umană (11:11→Precum înăuntru, la fel și în afară).

Pentru cei care finalizează călătoria celor 3 T: transformare, transmutare și acum transfigurare… înălțarea noastră se pregătește să ne ducă corpul la nivelul următor.

Ne pregătim de la începutul anului pentru această trecere completă la starea de ființare totală, iar când ea se încheie, când suntem total aliniați cu natura noastră autentică, când spiritul și trupul devin UNA, ne va reveni să ne exercităm Forța creatoare a universului propriu. Vom deveni realmente mai vaști ca viața, capabili să modelăm mai fără efort creația, cu mintea noastră pe post de canal luminos, de receptor purificat și transmițător al frecvenței divine.

Observați faptul că, în timp ce deveniți UNA cu DUMNEZEU, vă fortificați de asemenea experiența ca DUMNEZEU, pentru a vă transforma existența umană în moduri ce vor servi în mod adecvat noului vostru drum.

Acestea fiind spuse, mai aflu că înainte de Rusalii vom trece (treptat) prin „focurile Botezului”, că orice falsitate restantă va continua să fie adusă la suprafață pentru a fi sfințită, pentru a fi mistuită de limbile de foc sfinte. Din câte se pare, suntem deja în mijlocul acestor flăcări, dar mi se spune că intensitatea flacării va crește și va atinge apogeul în ziua de Rusalii. ����

Ideea este că trebuie să fim total pregătiți pentru a-i încredința efectiv totul.

În timp ce vă apropiați de ziua Rusaliilor, invocați și incitați de asemenea Limbile Sfinte de foc necesare să înghită rămășițele eterice și fizice ale modelului karmic.

Printr-o sincronicitate, pe 10 mai am primit de asemenea un mesaj de la Iisus că „se apropie, de azi în două săptămâni (24 mai), un eveniment cosmic ce va inaugura activarea totală a focului inimii sacre, pe care l-am numit Inima Christosului solar”.

NOTĂ: Pentru cei care nu sunt la curent (am aflat de asta abia acum câteva săptămâni), potrivit calendarului mayaș, 24 mai este prima zi din a 64-a ZI din Valul al Nouălea, la care presupun că se referea Iisus. Vezi evenimentul Aprinde Focul Inimii unice, al populației indigene de boșimani, pentru a afla mai multe informații.  

El a spus în continuare că aceasta este o activare globală, după care cei pregătiți vor începe în mod oficial să „primească flăcările sacre ale Duhului Sfânt”… din nou, presupunerea mea este că aceste două lucruri (activarea totală a flăcării întreite a inimii și limbile de foc ale Duhului Sfânt) sunt unul și același lucru sau cel puțin inextricabil conectate:

În acest sens, vreau să anunț că venirea Duhului Sfânt este, într-adevăr, precedată de activarea flăcării întreite a Inimii Sacre. Această activare constituie antecedentul mântuirii, al reînnoirii templului corpului fizic.

Limbile de foc sfinte vor crește, pentru a inaugura deschiderea ușii ce duce la cămăruța secretă din inimă. Atunci când această ușă va fi deschisă de tot, inima voastră se va alinia cu inima cosmică a Creației.

Pe măsură ce pătrundeți mai adânc în flăcările botezului, pătrundeți mai adânc în puritatea trupului… reînnoirea formei urmează reînnoirea spiritului. – Iisus Christos

Chipul divin

Ultimul lucru despre care au vorbit ființele galactice a fost ceea ce ele numesc „un proces de rafinare” ce are loc după Rusalii, care va servi pentru a alinia mintea, corpul și sufletul la experiența Sinelui unificat. Din câte se pare, această rafinare va crea noua esență (sau noul strat) a experienței de viață, despre care mi se spune că va guverna sau mai degrabă va anunța procesul de transfigurare.

Odată ce a fost primit Duhul Sfânt, transmutarea dă prioritate transfigurării.

Moment în care vor exista așa-zisele „semne ale Duhului Sfânt”…

Voi, cei ce veți fi numiți ‘cei înălțați’, treceți de la rămășițele unei vieți în care ați supraviețuit, la o viață de uniune cu spiritul, iar asta are semne specifice ce îi vor lămuri pe toți cei care vin în contact cu voi că, într-adevăr, spiritul locuiește în voi.

Unul din modurile în care acest fapt va fi foarte notabil va fi înfățișarea feței, ceea ce ar putea fi numit ‘chip divin’, cunoscut ca fața lui DUMNEZEU.

Chipul divin, așa cum a fost prezentat în Biblie, este doar o părticică din înțelegerea totală, așa cum se raportează la acest moment din vremurile moderne. Dorim să precizăm că chipul lui DUMNEZEU este, realmente, o reprezentare fizică a DUMNEZEULUI lăuntric.

Ele mai spun că slava chipului divin este lumina spiritului din interiorul corpului, a căror uniune produce o strălucire și o radianță aparte, ce par a fi, în lipsa unui cuvânt mai bun, dintr-o altă lume. De obicei, această strălucire e descrisă în textele sacre și scripturi ca fiind nimbul ce transpare din figurile religioase, fiind doar unul din semnele Duhului Sfânt.

Al doilea semn sfânt despre care s-a discutat a fost ceea ce se numește: renunțarea la frică.

Pentru cei care intră în limbile de foc sfinte, orice frică va fi eliminată ‘în numele Duhului Sfânt’.

Această renunțare îmi este arătată ca fiind 1) actul fizic al eliberării sufletului, care inițiază 2) o curățare foarte sacră ce va stimula purificarea corpului… proces ce ar putea să ne mobilizeze să postim sau să reducem hrana consumată, întrucât celulele încep să se reorienteze spre Sursa noastră nouă/originală de hrană (fotonică).

Înaintând prin această perioadă, e foarte probabil să existe o reducere necesară a hranei consumate. Este un proces foarte normal a ceea ce am numi reabsorbție, deoarece corpul se orientează din nou spre un nivel superior (solar) de nutriție.

Acesta va fi un indiciu clar că sunteți într-adevăr în mijlocul Limbilor de foc sfinte.

Ultimul semn al prezenței spiritului în interior, menționat pentru acest moment, este ceea ce am pomenit mai înainte ca fiind reorientarea atenției, de la cap la inimă-minte, un fel de „potrivire pe poziție” ce ne menține deplinătatea percepției, fapt ce este opus dinamicii dualității. În dualitate, având inima-mintea separate, privirea ne este mereu ațintită asupra lipsei, insuficienței, depunerii de efort, căutării… asupra a ceea ce este terminat până acum, a ceea ce trebuie realizat pentru a te simți întreg.

Aceste aspirații iluzorii sunt/au fost motivate de rana separării și de sentimentele noastre (în cea mai mare parte inconștiente) de a nu fi la înălțimea așteptărilor, care ne împing să „urmărim” fără încetare starea de împlinire, spre deosebire de a lăsa pur și simplu să vină împlinirea… dându-i voie plenitudinii inerente a ceea ce ESTE să FIE, așa cum ESTE.

Dar acum avem o ocazie minunată de a sări de pe roata de hamster a lui „niciodată nu e suficient” și de a intra cu fermitate în starea de Grație… care e stimulată de totalitatea noastră, de plenitudinea absolută a FIInței, în care chiar și cel mai mărunt fapt de a avea înseamnă să posezi ceva foarte bun.

Această perspectivă a deplinătății, a abundenței, a plenitudinii, este „conștiința prosperității” despre care ființele galactice au vorbit de la începutul anului. Și deși e necesar să trecem cu totul în unitate, pentru a menține acea starea în corpul fizic, toți am avut în mod sigur străfulgerări despre ea… chiar dacă au fost temporare.

Este acel sentiment clar dar indescriptibil de adorație… de recunoștință smerită pentru simpla ocazie de a exista… sentimentul că nimic înseamnă totul și că totul înseamnă nimic și că ambele sunt atât de total compatibile, atât de pline de posibilități, încât simplul fapt de a fi în prezența potențialului lor nenăscut este de multe ori suficient. Este acel palat lăuntric al purității, al gândirii foarte clare, unde viața poate fi percepută ca fiind atât de îmbelșugată, atât de reînnoitoare, atât de eliberatoare, încât respingem orice noțiune de atașament, pentru că a ne crampona de ceva nu ar face decât să ne limiteze experiența momentului următor.

Acest spațiu se află mult dincolo de credință, speranță, încredere, convingere, el pur și simplu ESTE… cine SUNTEM noi. Este o stare de totalitate inerentă, pe care cu știință sau cu neștiință toți ne sforțăm să o dobândim, iar ea ne este în sfârșit la îndemână, ca oameni.   

În încheiere, pe un ton mult mai practic, îmi amintesc din nou că e foarte probabil ca înainte și după Rusalii să fie nevoie de odihnă:

Aflați că fiecare dintre voi va fi invitat să integreze energiile de reînnoire, căci ele conțin codurile necesare pentru restaurare, dar și pentru finalizarea procesului vostru de eliberare de modelul cauzal.

În acest moment, mulți dintre voi sunt într-o perioadă lăuntrică a ceea ce noi numim repaus de pregătire sau repaus pentru a primi, dar imediat după Rusalii veți fi chemați iar într-un spațiu de repaus, pentru a vă reorienta spre mecanica nouă și sacră a noului vostru model.

După acea perioadă de repaus și integrare, vă veți afla în ceea ce am numi apogeul energiilor de reînnoire, după care noul model al corpului va începre să preia conducerea, cum s-ar spune… să radieze, să dezvăluie semnele Duhului Sfânt.

În încheiere, dorim să vestim că din acel moment (Rusaliile) înainte, nu mai sunteți simpli muritori, ci DUMNEZEI vii.

Adonai și vă rugăm să ne țineți la curent.

Urez fiecăruia dintre voi o sărbătoare de Rusalii plină de Grație, întregită de împlinirea personală a scripturii. ������������

Amin vouă tuturor!

♡,

Lauren

Sursa: http://nl.editura-foryou.eu/v/475741/135970608/93ff246021ad0b7b8c89b9e249054d2a

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Transfigurarea: prezența în interior a spiritului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s