Nimic Altceva Nu Contează

Luna Plină în Săgetător – Nimic Altceva Nu Contează

lună

 

Astro Butterfly
5 Iunie 2017

Luna Plină in Săgetător pe 09 iunie ne va aduce în contact cu adevărul naturii noastre: divin și glorios, și, în același timp, neplăcut și limitat. Luna Plină are loc la 19 ° Săgetător si este în conjuncție cu Saturn, Marele Învățător.

Ceea ce face ca această Lună Plină cu adevărat specială este că Jupiter, guvernatorul Lunii Pline, intră în direct la o oră după Luna Plină. Jupiter este acum in Balanță, semnul “celuilalt“ – dacă v-ați zbătut în relațiile voastre, Jupiter în direct este o veste bună.

Luna Plină in Săgetător aduce un amestec de aventură și disciplină. In timp ce Jupiter vorbește despre expansiune și noi oportunități, Saturn ne avertizează să o luăm ușor și să fim responsabili pentru deciziile noastre. Ca urmare, ni se cere să reflectăm cât de departe vrem să mergem vs cât de departe putem merge. Mesajul? Puteți să faceți ce vreți, atât timp cât jucați după reguli. Aveți toată libertatea, în cadrul responsabilităților sociale acceptate.

Să ne întoarcem la ceea ce reprezintă Săgetător. Semnul Săgetător este guru-ul nostru interior, profetul nostru interior, pelerinul nostru interior, gata de a explora multe teritorii necunoscute ale lumii și ale sinelui, în căutarea Adevărului. Priviți cum Săgetătorul este reprezentat, înarmat cu un arc, fixat intens pe direcția în care se îndreaptă săgeata lui. Arcul, complet tras și gata să dea drumul, simbolizează puterea divină ce întruchipează tensiunea forței spirituale.

Luna Plină in Săgetător ne va da o poțiune a Adevărului, o poțiune cu ierburi magice și medicament amar.

Despre ce este acest adevăr? Jupiter staționează direct in Balanță, semnul parteneriatelor unu-la-unu. Putem descoperi prin celălalt cine suntem noi, prin procesul de Proiecție. Celălalt devine o oglindă a sinelui nostru interior, mai ales de partea inconștientă a sinelui nostru interior.

Vă place ceea ce vedeți? Sunteți gata de a deveni prieten cu omul în oglindă? Ce ziceți de relațiile voastre? Ce relații onorează adevărul a cine sunteți? Ce relații vă ajută să creșteți și ce relații vă trag înapoi? În care oameni aveți încredere?

“Încrederea o caut şi o găsesc în tine

În fiecare zi e ceva nou pentru noi

O minte deschisă pentru o părere diferită

Şi nimic altceva nu mai contează”

Metallica – Nimic altceva nu mai conteaza

Luna Plină in Săgetător ne va cere să acceptăm limitele noastre umane și să ne iubim imperfecțiunile noastre divine. Procesul poate fi ciudat. Jupiter îi aplică lui Neptun o inconjuncție, iar în acest proces am putea experimenta o criză de credință. Din fericire, Saturn ne va da claritatea de care avem nevoie pentru a discerne din această comunicare, ce este de la Dumnezeu și ce nu este. Și Jupiter în staționare directă înseamnă că noi vom merge mai departe, indiferent de ce se întâmplă.

Aceasta este ultima Lună Plină in Săgetător cu Saturn in Săgetător. Următoarea serie este peste 28 de ani. Aceasta este ultima noastră șansă de a integra mesajul Marelui Învățător și de a merge mai departe, cu un sens reînnoit de optimism.

Simbolul Sabian al acestei Luni Pline este “Pelicanii amenințați de comportamentul și refuzul oamenilor caută zone mai sigure pentru creșterea puilor“. Simbolul reprezintă procesul de transmutare. Ni se cere să luăm ceea ce este cu adevărat valoros, ceea ce este absolut esențial pentru călătoria noastră și cu aceasta să ne deplasăm spre tărâmuri mai sigure și mai luminoase. Trebuie să fim foarte clari despre cine suntem, deoarece nu vom avea prea mult timp să reflectăm. Dar, în cele din urmă, acesta este un mesaj de credință și optimism. Locul nou VA FI un loc mai bun pentru noi.

Luna Plină în Săgetător ne va afecta pe noi toți și mai ales pe aceia dintre noi cu ascendentul în Săgetător sau în Pești, planete sau unghiuri de 19 ° în semne Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) sau planete sau unghiuri de 13 ° în semne Cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn).

https://astrobutterfly.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: 
Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Nimic Altceva Nu Contează”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s