Se intampla Acum…

inimioara

În ultimele 24 de ore au avut loc salturi imense, atât la nivelul grilelor cristaline, cât și în ceea ce privește activarea grilelor piramidelor de cristal. Acestea emit în stratosferă energie intensă din vremurile străvechi, fapt ce ne va afecta din ce în ce mai mult. Se deschid frecvențe străvechi de sunet, care lucrează asupra principiilor sunetelor și corzilor uitate, încă inaudible oamenilor. Toate acestea pot cauza amețeli și o dezechilibrare la nivelul sinapselor și emisferelor cerebrale, precum și dezorientare și sentimentul de plutire. Se deschid glandele pineală și pituitară, precum și zona latentă a limbii, care conține elixirul longevității.
Toate acestea constituie impulsuri electromagnetice, cu frecvențe de raze cosmice. Ele formează tipare geometrice de chei și coduri de ecuații matematice care activează băncile de memorie celulară din ADN, precum și pe cele colective.
Ni se cere să ne relaxăm și să fim, pur și simplu. Să petrecem timp în natură, căci ea ne va ajuta să asimilăm aceste schimbări dramatice. Se vor forma tipare și formațiuni stranii, precum și forme geometrice, care lucrează cu anumite structuri matematice programate originar în pământ, atunci când Grilele Piramidelor de Cristal au fost așezate în pământ.
Sunt coduri extrem de puternice ce se trezesc, rotindu-se în spirală și modificându-se odată cu codificarea geometrică înainte de a se întoarce la formațiunea de sferă. Aceste coduri lucrează cu energia în spirală a piramidelor de cristal ce se reactivează. Este posibil să auziți sunete pe care nu le-ați mai auzit până acum.
Este o trezire în masă a ceea ce a fost latent timp de miliarde de ani, reactivându-se acum cu vortexuri energetice ce se trezesc și aduc schimbări în masă.

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Se intampla Acum…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s