Activitatea vibrațiilor nu se oprește instantaneu

echipa

Astăzi dorim să ne concentrăm atenția asupra vibrațiilor activate pe care fiecare dintre voi le aveți la un moment dat. Atunci când îți deplasezi atenția de pe un palier pe altul se produce implicit și o reajustare a frecvenței de vibrație , elementul de terminant fiind natura și intensitatea gândurilor pe care le formulezi.

Mereu ați fost invitați ca atunci când, din diferite motive, vă aflați în zona unor gânduri negative, să faceți alte alegeri pentru a ieși din acea zonă și să vă plasați într-una cu vibrații pozitive.
Aici trebuie remarcat că trecerea de la o stare la alta nu se face instantaneu, adică, deși (să zicem) ai trecut deja de la un gând negativ la unul pozitiv, efectul se resimte după un anumit timp, nu instantaneu. Cu alte cuvinte, chiar dacă, la un moment dat,  gândurile tale se referă la un fapt, o acțiune pozitivă, încă vei fi dominat de negativitate, adică emoțiile, trăirile pozitive de la începutul acelei abordări vor putea fi umbrite de un sentiment de neîncredere, de lipsă de entuziasm, decât după un oarecare interval de timp. Deci momentul trecerii de la o stare la alta (din punct de vedere emoțional) nu coincide cu delimitarea cronologică a acțiunilor. Există o oarecare decalare în timp.

Permiteți-ne să ne explicăm în continuare.
Adesea spunem că există un timp de întârziere între gândurile și emoțiile voastre și manifestarea fizică a acestora. Vedeți, când v-ați concentrat de ceva timp asupra unei anume stări, ați învestit o anume energie în acel gând. Această investiție de natură energetică se transmite și se răspândește în toată ființa voastră și are nevoie să fie susținută pentru a atinge un anumit nivel de stare. Dacă, între timp, voi ați decis să faceți o altă alegere, efectele alegerii anterioare vor continua un anumit timp să se manifesate și să se propage, până când alegerea ulterioară „va ajunge din urmă” și va șterge efectele primei opțiuni. (nota C.M.: explicația constă în faptul că pentru ștergerea unei amprente energetice și reimprimarea unei ale amprente este nevoie de un anumit timp măsurabil, timp în care sunt activați anumiți centri neuronali).

Așa cum vi s-a precizat în mesaje anterioare, din diferite surse, în această perioadă de schimbare de ciclu cosmic, ființelor din acest sector al universului li se accelerează și amplifcă conștiința și percepțiile, cu consecințe directe asupra volumului abilităților și, evident, asupra nivelului vibrațional. Aceasta însemnă și o modificare a tipurilor de gândire și gradului și profunzimii de deliberare.

Din ce în ce mai mult deveniți mai cumpătați, mai raționali mai ațenți în ceea ce alegeți să faceți sau să gândiți, adică mai înțelepți. Pe de altă parte, deși pare o contradicție, viteza și corectitudinea deciziilor voastre cresc.
De loc de neglijat este și faptul că începeți să vă concentrați mai bine asupra acțiunlior momentului, nemai lâsându-vă pradă disoluțiilor în gândire (nota C.M.: nu vom mai fi atât de „împrăștiați” ca până acum).
O mai bună concentrare asupra a ceea ce faceți mărește mult procentul reușitelor, evită accidentele, înlătură stările de oboseală, crește viteza de execuție și calitatea lucrărilor și deciziilor.
Din cauză acestei accelerări generale, este de înțeles că se impune adoptarea și chiar permanentizarea stărilor pozitive, benefice. Dar accelerarea deciziilor nu trebuie să însemne și precipitarea în luarea lor.
Cum de la momentul schimbării de atitudine până la percepția reală a acelei schimbări, inevitabil apare un decalaj, trebuie introdusă și acceptată noțiunea de „răbdare”, factorul determinant fiind aici „încrederea” (credința), atitudinea pozitivă.

Am dori să ne folosim de analogia cu un ventilator de tavan. Când intri într-o cameră unde ventilatorul este activat, și nu-l mai vrei, pur și simplu apeși pe întrerupător. Deși i-ai „tăiat” alimentarea, paletele ventilatorului nu se vor opri instantaneu ci vor continua să se mai învârtă câteva zeci de secunde.

Tot astfel se întâmplă și cu oamenii. Între dorința și acțiunea de a schimba o anumită stare (negativă) în una pozitivă, trebuie avut răbdare și încredere (credință) până la apariția efectelor în realitatea voastră.

T.C.

Și mai este ceva: pe perioada așteptării efectelor, „nu mai umblați la întrerupător”! (Nu oscilați între cele două stări). Un fapt este cert și de el trebuie să fiți convinși: gândurile pozitive nu crează circumstanțe negative, oricât ar trece până la schimbare. Întârzierea apariției efectelor se datorează fie nehotărârii voastre fie lipsei de credință.

(Când ai acționat „întrerupătorul” pe poziția „oprit” și încă paletele se rotesc, nu mai încercați din nou să vă convingeți că într-adevăr era pe poziția dorită, altfel îi veți da un nou impuls). Acceptați că poate exista un anumit decalaj.
Sperăm că acest mesaj v-a servit într-un fel.
În dragoste și lumină; noi suntem Ghizii Angelici

http://www.Angelic-Guides.com

Sursa Articol: http://spirituletern.blogspot.ro/

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s