Energia lui Saturn și Centrul Galactic

Astrologie Intuitivă: Saturn și Centrul Galactic

4c62aa5691c5655a79da441519d4d5cf

Tanaaz
13/06/2017

Astrologii au crezut mult timp că centrul galaxiei noastre se află la aproximativ 27 de grade în Săgetător. Atunci când planetele trec peste acest punct din Sistemul nostru Solar, energia lor devine extrem de puternică și influentă. De fapt, este aproape ca și cum unei planete aflată în Centrul Galactic al sistemului solar îi este dat un impuls de energie sau de actualizare, care, la rândul său, ajută la creșterea conștiinței sau la înțelegerea acestei energii planetare.

Acest lucru se datorează faptului că în Centrul Galactic se crede a fi o gaură neagră imensă, care conține masa a aproximativ patru milioane de sori ca și Soarele nostru. Din cauza puterii sale, această gaură neagră se crede că radiază la mai multe niveluri de frecvență, unele care ne sunt familiare și unele care nu sunt “din această lume“.

În timp ce toate planetele se vor deplasa peste Centrul Galactic, există anumite planete care transportă mai multă greutate decât altele. Aceste planete includ pe Jupiter, Saturn, Neptun, Uranus și Pluto. Ori de câte ori una dintre aceste planete trece peste Centrul Galactic de multe ori stă acolo pentru ceva timp, deoarece se mișcă încet.

În acest timp, pe măsură ce trec peste Centrul Galactic, aceste planete primesc transferuri uriașe, aproape ca și o actualizare de sistem software. Această “actualizare“ ajută la trimiterea de noi frecvențe sau energii pe Pământ pentru a ajuta la avansarea conștiinței, de a declanșa inspirație nouă și de a activa treziri spirituale.

Este aproape ca și când o planetă care traversează peste acest punct din Universul nostru, ajută la dinamizarea și la trezirea noastră la o nouă frecvență.

Această energie este atât de puternică și de influentă, că ne poate afecta și la nivel global și de multe ori apar schimbări profunde. Este de asemenea interesant de observat că persoanele născute cu planete semnificative deasupra Centrului Galactic tind să se simtă ca și cum nu sunt din lumea aceasta sau rezonează cu faptul de a fi Semințe Stelare. Noi nu am avut o traversare semnificativa a unei planete peste Centrul Galactic de aproape 10 de ani, dar în 2017 planeta Saturn a ajuns în cele din urmă la acest punct semnificativ pe cer. Saturn continuă să se afle deasupra Centrului Galactic din martie 2017 și va rămâne acolo până în decembrie 2017.

Saturn traversează Centrul Galactic aproximativ o dată la 29 de ani, așa că ultima dată când am experimentat acest tip de actualizare a energiei a fost în 1988. Saturn este guvernat de elementele Pământ și Aer și este cunoscut ca planeta responsabilității, autorității și disciplinei. Energia lui Saturn poate fi dură, dar într-adevăr este acolo să ne învețe cum să fim mai puternici, mai organizați și mai motivați. 

Așa cum Saturn traversează Centrul Galactic, va exista dorința de a vă simți mai mult conectați cu Mama Pământ și mult mai înrădăcinați în cine suntem cu adevărat. Deoarece Saturn înseamnă și responsabilitate, vom fi ghidați pentru a începe să ne asumăm dreptul de proprietate pentru modul în care contribuim la crearea planetei. Noi nu doar creăm prin acțiunile noastre, ci și prin gândurile și sentimentele noastre. Împreună, vibrațiile noastre colective creează lumea din jurul nostru și noi toți lucrăm împreună ca o echipă. Nu poate fi cu adevărat pace pe Pământ, până când nu există pace în inimile tuturor celor din jurul nostru.

Saturn peste Centrul Galactic ne cere să ne asumăm responsabilitatea pentru noi înșine și să fim conștienți de faptul că energia, gândurile, sentimentele și acțiunile noastre sunt toate responsabile pentru crearea lumii în care trăim. În loc de a da vina pe alții, pe guverne sau sisteme corupte, ar trebui să ne concentrăm pe propria noastră energie și pe ceea ce putem face la nivel individual, să ne asumăm responsabilitatea pentru lumea pe care o creăm. Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să inspirăm o schimbare și acțiune prin eforturi colective, dar, probabil, Saturn peste Centrul Galactic este acolo pentru a ne arăta că asumarea responsabilității este primul pas.

Pe măsură ce Saturn dansează peste Centrul Galactic, va continua să dezvăluie mai multe lecții, mai multe frecvențe de energie și mai multe descărcări de energie. Toate acestea vor ajuta pentru a activa diferite părți ale minții noastre subconștiente și a ne determina să facem schimbări imputernicite. Atunci când orice planetă semnificativă trece peste Centrul Galactic, efectele pot fi extrem de profunde și ne poate ajuta pentru a face schimbări permanente.

Poate că nu suntem în măsură să înțelegem pe deplin energia pe care Saturn urmează să o colecteze și să ne-o ofere, dar cele mai importante date pentru această energie din 2017, sunt aici

  • 7 martie – Saturn ajunge la Centrul Galactic
  • 19 aprilie – Saturn este in mișcare retrogradă peste Centrul Galactic
  • 9 iunie – Lună Plină la cateva grade de Centrul Galactic
  • 18 decembrie – Lună Nouă la un grad de Centrul Galactic

Dacă sunteți curioși să știți cum vă afectează această energie, observați ceea ce se întâmplă sau felul în care vă simțiți aceste zile, deoarece acest lucru poate fi în măsură să vă ofere o ghidare mai personalizată.

Noi nu vom ști cu adevărat întregul mesaj al lui Saturn până când acesta nu și-a terminat dansul peste Centrul Galactic, dar cu siguranță, acestea sunt vremuri interesante!

http://foreverconscious.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s