Înalta misiune a sufletului

hologram-earth

Schimbarea este deosebit de puternică, și necesită ancorarea noastră deplină în cea mai înaltă misiune a sufletului, pentru a putea ancora schimbările ce au să vină. Din aparentul haos se nasc structurile ordinii. Din prăbușirea dimensiunii a 3-a ia naștere dimensiunea a 5-a. Ne așteaptă schimbări drastice în toate aspectele. Acestea nu sunt pentru cei slabi de înger, pentru cei care renunță la prima întrezărire a haosului. În schimb, sunt pentru cei care își cunosc exact misiunea cea mai înaltă a sufletului, și care nu se lasă distrași, având mereu în minte scopul final.
Dacă ești pe deplin ancorat la nivelul sufletului, nu te vei teme de haos, căci știi că îl poți naviga prin intermediul ghidării interioare și prin credința fermă că îți vei îndeplini misiunea.
Păstrați în minte scopul final și înțelegeți că sufletul se află aici cu un singur scop: pentru a servi în cel mai înalt mod cu putință, și pentru a lăsa o moștenire generațiilor următoare. Nu vă lăsați distrași. Fiți concentrați și disciplinați, și cu fiecare pas făcut, calea vi se va deschide, chiar și acolo unde încă nu puteți vedea nimic!
În clipa în care mi-am dedicat din nou viața celei mai înalte misiuni a sufletului, au început să aibă loc miracole. Inima și sufletul mi s-au deschis la și mai multă iubire și înțelegere că, dacă îmi dedic viața celui mai înalt serviciu, nu este nevoie să cunosc fiecare detaliu. Trebuie doar să am credință și să mă încred în rezultatul final.

Judith Kusel

Sursă

Imagine: Elena Ray

Traducere: Dayanara

Sursa Articol: https://dayanara2016.wordpress.com/2017/07/05/inalta-misiune-a-sufletului/

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Înalta misiune a sufletului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s