Clarificări despre Flăcările Gemene

etapele-relatiei-de-tip-flacara-geamana

Deși este adevărat faptul că multe Flăcări Gemene s-au încarnat în aceste vremuri pentru a curăța tipare karmice negative, nu există reguli ce se aplică în cazul acestora, întrucât fiecare suflet și fiecare grup de suflete este unic. Ne facem un deserviciu, atât nouă, cât și celorlalți, încercând să cuprindem totul într-o singură categorie pe care o etichetăm, spunând lucruri precum „doar cei care se reunesc cu Flacăra Geamănă vor ascensiona.” Acesta este un neadevăr.

Chiar dacă Flăcările Gemene se întâlnesc, nu există nicio garanție că vor fi împreună; deși sunt același suflet, fiecare parte are liber arbitru, așadar poate alege să nu fie cu celălalt, sau să fie implicat emoțional cu altcineva.

Numeroase suflete nu au Flacăra Geamănă încarnată, întrucât acest lucru nu a fost necesar evoluției lor. În acest caz, Geamănul va acționa în calitate de Ghid, iar cei doi se vor reuni constant în timpul somnului. Cred că fiecare ne dorim iubirea supremă, partenerul suprem. Însă pentru aceasta, trebuie să aibă loc mai întâi căsătoria gemenilor lăuntrică, cea a Divinului Feminin și a Divinului Masculin, creându-se o armonie și un echilibru perfecte.

În multe cazuri, este posibil ca iubirea să fie deja acolo, dar nu în forma pe care o căutați cu disperare. În plus, nu este chemarea și calea fiecărui suflet de a avea un astfel de parteneriat. Unele suflete aleg să nu aibă un partener, fiind dedicate complet chemării lor cele mai înalte.

În Școlile Antice de Mistere, preoții și preotesele nu se căsătoreau – erau atât de dedicați serviciului, încât știau că o căsătorie i-ar fi distras de la misiune. Acest lucru nu înseamna că nu aveau parte de uniunea sacră, ci că aceasta era într-o formă complet diferită față de cum o putem noi înțelege acum.
Atât de multe lucruri legate de sexualitatea sacră sunt neînțelese și interpretate prost. Așa cum am mai spus, energia sexuală nu are nevoie de un corp fizic pentru a se exprima. Din cauză că am căzut în uitare în dimensiunea a 3-a, am uitat toate acestea, și am căzut plasă falselor credințe ale separării – de Divinitate, de noi, și de ceilalți.

Dorința supremă este de întoarcere la Unitate, la Întreg. Dar acesta trebuie să se manifeste mai întâi în noi, pentru a se putea manifesta apoi la exterior.

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Sursa Articol: https://dayanara2016.wordpress.com/2017/07/13/clarificari-despre-flacarile-gemene/

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s