Revenirea la Paradis

vechi

Adanc in memorie, codate in AND-ul nostru, sunt amintirile existentei pe Pamant inca de la inceputul acestuia. Este posibil ca aceste amintiri sa fie mai vii, mai constiente in ceea ce priveste Atlantida, Lemuria, Egiptul antic sau chiar  inceputul Pamantului. AND-ul nostru este o parte, o conditie a incarnarii si a faptului de a avea trup fizic pe Pamant si contine codurile ce vor fi activate cand procesul de incarnare este complet. Atunci ne intoarcem la Lumina Originala drept Constiinta Divina.

Cand Elohim, Dumnezeul creator a luat forma, a inceput procesul existentei simultan, pe pamant si in alta dimensiune. Acest moment a insemnat inceputul experientei Timpului, ca un marcator al schimbarii. Aceasta prima civilizatie antica a fost Mu si a existat in urma cu peste 500 de milioane de ani. Aceasta a fost Gradina Edenului, Utopia, unde totul exista in armonia Inceputului.

Divinitatea si Umanii Divini, ca specie a constiintei au trecut prin procesul incarnarii aici, in cadrul acestui ciclu al Pamantului. Exista fiinte pe Pamant astazi care si-au completat ciclurile constiintei in alte dimensiuni, in alte lumi si in alte Universuri.

Avianii albastri, Fiintele interdimesionale, Elohim si multi altii, care sunt in Consiliul Supraveghetorilor, lucreza indeaproape cu Constiinta Angelica si activeaza AND-ul Evolutiei Constiintei (ascensiunea noastra) pentru a completa ciclul. Acest lucru inseamna intorcerea la Divinitatea Noastra Originala, la Lumina Originala. Inainte de a ne incepe acest ciclu al incarnarilor am fost constienti de tot ceea ce va avea loc pe parcursul acestui proces. Lumina noastra, ca Divinitate a acceptat sa treaca prin tot ceea ce experimentam astazi. Nu exista intamplari aleatorii sau erori. Toate experientele noastre sunt educationale.

Procesul transcenderii celor cinci simturi este procesul transenderii constiintei binelui si raului. La nivelele superioare ale existentei noastre de Fiinte Dvinie de Lumina stim toate acestea. Prezenta noastra este cea care ne activeaza forma fizica pentru a exista si functiona. Aceasta Prezenta este substanta constiintei care este Lumina-Forta eterna a Divinitatii. Ea restaureaza, naste, transforma si este prezenta pentru fiecare dintre noi in momentul prezent. Pe masura ce intram mai profund in procesul de transformare interioara, care poate include si eliberarea constiintei binelui si raului, sa fim constienti ca Transcenderea si evolutia noastra a fost inca de la inceput parte a intregului plan al Constiintei Terestre. Acesta este parte a planului Incarnarii, sa Transcedem si sa Ascensionam. Intoarcerea constienta la Lumina Originala din Dimensiunile mai inalte, pe care sa o intrupam in forma noastra fizica – Corpul nostru Etern de Lumina. Toate acestea sunt pentru a intrupa Lumina si a experimenta din nou Utopia, mergand pe Pamant si fiind Una cu Frumusetea, Gloria si Lumina noastre Originale.

Dumnezeii Creatori, inca de la inceput, supravegheaza echipele de implementare, consiliile care activeaza intreaga constiinta si intrupeaza Dumnezeii mergand pe Pamant din nou. Aceste amintiri sunt codate in ADN-ul nostru si asteapta activarea completa. Nu exista greseli, totul se deruleaza in mod perfect.

Procesul este in curand complet pentru multi dintre locuitorii Terrei, intruparea intreaga a divinitatii, acea linie temporala unde existam ca Sine Divin, mergand pe Pamant din nou.

Si asa este ! Precum a fost la Inceput, la fel si Acum! Fiti deschisi si primiti.

Sursa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013223250634&hc_ref=ARRWRqQCmO6PXu-1O9tSuh4j6iN4NYG4_I_OtgD3zv7CXbkgw1aqpyZWccfLQ-2ZoXI

Traducere: Mihaela Sofroni

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s