Se intampla sa avem o Vara Incendiara 2017

crystal.jpg

În acest sfârșit de săptămână sosesc de la Soare curenți electrici de valuri cosmici – încă o transmisiune de limbaj de Lumină ce trebuie asimilată, pe măsură ce sistemul solar continuă să se transforme. Aceste valuri de conștiință de Lumină trec prin membranele timpului în rezervorul biologic, înregistrând inteligență avansată în ADN.

Nu doar codul genetic se transformă, ci și mintea se extinde către noi unde de cunoaștere și înțelegere înaltă. Asemeni unui derviș care se rotește, mintea adună toate frecvențele care rezonează cu vibrația sufletului vostru. Vortexul personal se rotește spre interior, adunând ceea ce îi este de folos sufletului, și eliberează ceea ce nu îi mai trebuie. Deveniți un câmp dinamic de creație spontană.

Nu doar că atrageți energiile armonice ce rezonează cu voi, dar transformați și transcendenți linii temporale învechite, într-un continuum evoluționar al transformării. Toate aceste linii temporale vechi se dizolvă și se eliberează din roata încarnării pe măsură ce ascensionați către frecvențe superioare. Liniile temporale vechi se întorc în punctul zero. Continuați să alegeți și să ancorați linia temporală a ascensiunii sufletului vostru, calea ce vă duce acasă.

Sălile din Amenti reprezintă librăria vie a înregistrărilor akashice, a istoriei karmice, a liniei ancestrale, contractelor sufletelor și planului de ascensiune. Sălile din Amenti se află în a 13-a dimensiune și mai sus, și asigură vederea de ansamblu asupra transformărilor galactice actuale. Ceea ce are loc pe Geea este monitorizat în Sălile sacre de către Familia de Lumină.

Prima jumătate a anului 2017 s-a concentrat asupra curățării liniilor temporale discordante, distructive, astfel încât omenirea să poată evolua către dimensiunea a 5-a și mai sus. Au fost făcute eforturi comune pentru colapsarea și curățarea liniilor temporale distructive din Atlantida și Lemuria. Au fost curățate multe reziduuri karmice de la nivelul memoriei celulare, pe măsură ce ne ridicăm din cenușa civilizațiilor corupte.

Infuzia de Lumină galactică vă recodifică la nivel celular. ADN-ul latent al sufletului se trezește. Departicularizarea se petrece în punctul zero, pentru a reseta mintea conștientă, astfel încât să se alinieze cu Legile Universale și cu scopul Divin. Este posibil să vă simțiți ca și cum trecutul se dizolvă, căci așa și este! Lăsați-l să se ducă și faceți puntea către dimensiunea a 5-a.

Forța feminină ce se trezește activează emisfera dreaptă, trezind conexiunile multidimensionale, pentru a putea descifra adevăratul sens al experiențelor de viață. Totul în viață revelează comunicare divină prin simboluri, tipare, mișcare, culoare, frecvențe, sentimente și cunoaștere. Ascensiunea planetară aduce cu sine o nouă conștiință care deschide porțile către noi tărâmuri ale realității – noi gânduri, noi stiluri de viață, simple, care se lasă purtate de forța vieții. Evoluăm, devenind ființe receptoare.

Deschideți-vă și primiți binecuvântările ce curg în viața voastră! Sunteți în proces de pregătire pentru un punct zero al conversiei din august. Pășiți pe linia temporală a ascensiunii, a Luminii Christice, într-o conexiune plină de iubire eternă.

Vom avea Lună Nouă în Leu de două ori, precum și o minunată eclipsă solară pe 21 august. Focul Leului vă va purifica, regenara și reclădi viața fizică, astfel încât să reflecte adevărata voastră esență Solară.

Pe 22 iulie ne vom pregăti pentru activările ascensiunii . Înregistrarea se face la https://newearthcentral.com/?p=19128

Cu iubire, Meg Benedicte

Sursă

Drepturi de autor Meg Benedicte *Toate drepturile rezervate * Puteți distribui și copia acest material dacă nu îl alterați în niciun fel, conținutul rămânând complet, și dacă includeți și această notificare a drepturilor de autor.

Traducere: Dayanara

Sursa Articol: https://dayanara2016.wordpress.com/2017/07/15/actualizari-16-iulie-2017/

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s