Lumea așa cum o știm noi s-a schimbat și nu mai există cale de întoarcere – 6 predicții

lumea
Doar cu 5 ani în urmă, am pășit printr-un portal în necunoscut – un loc unde conștiința umană nu a mai fost până atunci. Au fost persoane care se îndoiau, sceptice cu privire la procesul de ascensiune, însă aceasta este aici, se întâmplă… Este aici, acum, și nu mai există cale de întoarcere.
Această nouă energie este una atotcuprinzătoare, omniprezentă și imposibil de negat, chiar și pentru aceia care încearcă să facă acest lucru. Conștiința umană nu a fost ridicată la un asemenea nivel niciodată în toată istoria acestei planete. Pământul și locuitorii săi sunt pe cale de a schimba natura populației umane la un asemenea nivel, încât societățile vor fi de nerecunoscut în mai puțin de 50 de ani de aici încolo și nimic nu poate schimba acest lucru.

Imaginați-vă că la radio ar cânta același cântec toată viața voastră. Acela ar fi tot ceea ce ar rezona. Pământul a devenit obișnuit și s-a adaptat la asemenea cântec în ultimii 300.000 de ani. Aceeași frecvență, fără sau doar cu infime schimbări, până acum.
Contrar cărților noastre de istorie, au existat multe civilizații avansate pe Pământ înainte de aceasta și toate eu eșuat. Au eșuat deoarece gândirea spirituală a eșuat în a ține pasul cu tehnologia avansată. Au eșuat în a recunoaște natura și viața însăși ca fiind binevoitoare. Au fost incapabile să aprecieze adevărata conexiune pe care umanitatea o avea și sursa sa creativă. Însă acest lucru s-a schimbat și se schimbă.

Unde suntem acum?
Umanitatea a parcurs un lung drum de la pierderea identității sale de grup și până la dezvoltarea identității sale individuale în a treia dimensiune, aceasta fiind singura dimensiune care suferă de iluzia separării de spirit. Este unul dintre puținele locuri în care sufletele vin să experimenteze ateismul, în alte dimensiuni mai înalte acest lucru fiind imposibil. A treia dimensiune a fost o vibrație care a creat atât de intens, încât a reprezentat o adevărată provocare pentru cei care au încercat să ridice vibrația printre locuitorii Pământului. Oamenii din această dimensiune sunt concentrați pe mortalitate, pe nevoia de a se cupla, deținând tot felul de lucruri materiale, controlând spațiul lor și obținând putere personală pentru a-i controla și pe ceilalți.

În prezent, umanitatea încă trece prin acest proces de tranziție către densitatea unei lumi și realități 4D și 5D, fapt ce provoacă multe schimbări accelerate. De aici se învață multe lecții despre integrare. Acestea sunt cele mai intense nivele, prin cultivarea lor a creșterii sinelui nostru interior și a cine suntem noi cu adevărat. Mintea egotică întâmpină dificultăți în renunțarea la atașamente și la așteptările cu privire la anumite rezultate. În timp ce cu toții suntem însetați de schimbare, aceasta ne și sperie. Ego-ului îi place să fie în control, iar schimbările rapide, eliberarea de acesta și prezența în moment, este destul de dificil de realizat pentru oameni. Pentru majoritatea este greu să iasă din zona de confort. Însă pe măsură ce înaintăm în acest an, nu vor avea de ales.

    Încotro ne îndreptăm?
Înspre un loc minunat. Însă viteza cu care ne îndreptăm în acea direcție depinde de modul în care umanitatea evoluează ca perspectivă. Anii ce vor veni, în mod special 2017, 2018 vor propulsa conștiența, superconștiența, reintegrarea identității de grup, fără însă a pierde identitatea individuală. În momentul de față sunt mulți lucrători ai luminii, care sunt conștienți și care în mod conștient ajută la acest proces. Însă există milioane care se vor alătura frecvenței, în următorii ani. Dacă unora le-a luat ani de zile ca să se trezească, valului următor îi va lua mai puțin de o lună; pentru unii va fi o chestiune de zile. Va fi o trezire în masă, ce va înflori în oameni atât de rapid, încât va fi cunoscută ca un proces telepatic de realizare. Da, va fi profund. Cum? Prin haos. Haosul ce va veni va iniția de fapt, acest proces.

Energiile obscure de pe planetă deja au început să își piardă din puterea lor de a menține conștiința orientată negativ. Cu toate acestea, ceea ce este întunecat nu este matur sau inteligent și își va crea propriul sfârșit. Întunericul este orb în ceea ce privește lumina și nu se poate imagina decât pe sine. Dacă vă gândiți că lucrurile nu pot merge mai prost de atât, energiile întunecate s-ar putea să vă surprindă. Acum se vor înteți, aducând cu ele frica, terorismul, războiul, furia, anxietatea – toate acestea la niște nivele pe care nu le-ați mai văzut până acum în viața voastră. Cele mai rele lucruri la care ele se pot gândi vor apărea în calea voastră, însă fără a realiza că deja ați trecut de ele. Cu toate acestea, un colaps economic, un eveniment dramatic, terifiant, un război major sau o calamitate naturală (sau care cel puțin pare naturală) poate avea loc. Țineti cont de faptul că există deja câteva atacuri teroriste planificate și anunțate – unele dintre ele de proporții majore. Și cu toate acestea, continuăm să transmitem și mai multă lumină asupra multora dintre aceste evenimente, iar cadrul de timp se schimbă. Ceea ce a fost planificat s-ar putea sau nu să ajungă la concretizare. Există numai posibilități și voi decideți dacă se manifestă sau nu în realitatea voastră.

Ceea ce va veni va fi special conceput ca să infiltreze îndoiala în inteligența voastră emoțională și spirituală și să vă facă să vă întrebați încotro se îndreaptă întreaga planetă. Forțele obscure vor toate acestea și vor eșua. Însă în același timp, veți vedea lucruri care s-ar putea să vă facă să vă simțiți inconfortabil, în funcție de propria perspectivă. Totul este despre manipulare pentru a câștiga un avantaj emoțional.
Cum puteți învăța și crește din aceste situații? Cum vă puteți realinia după ce acestea se întâmplă? Puteți fi în pace în mijlocul haosului sau vă puteți arunca în aceste experiențe cu capul înainte, asemeni unui berbec orb, reacționând prima dată și punându-vă întrebări după. Voi aveți alegerea de a merge fie într-o direcție, fie într-alta. Însă un lucru este clar – nivelul de conștiință aflat acum pe planetă nu va fi dominat de niciuna dintre încercările de descurajare și distragere de la direcția în care ne îndreptăm. Aceasta este aici pentru totdeauna. Așa că mulțumiți energiilor întunecate pentru că își fac treaba, bateți-le prietenește pe umăr și de fiecare dată când acestea își activează frecvențele joase, trimiteți-le cu toții același mesaj: “Azi nu!”.

      PREDICȚII
Pe măsură ce vibrația crește, percepția trecutului, prezentului și viitorului va fi mai fluidă, odată cu abilitatea de a interacționa cu realități multidimensionale și de densități diferite. Va exista o dorință crescândă de unitate, pace și iubire necondiționată, ca opus al iluziei de separare și diviziune între oameni și natură. Rata vibrațională va crește și, astfel, mulți vor fi obligați să facă față unor chestiuni personale, mult mai rapid și la un nivel mult mai intens.

      1. Biologia transformativă
Alimentele otrăvite și modificate genetic, pline de chimicale artificiale și de conservanți periculoși s-au răspândit pe glob. Au adus cu ele boli și efectele nocive asupra sănătății oamenilor. Din nou, aceste alimente și producerea lor au avut un rol în trezirea minții și corpului uman. Vibrația lor nu poate exista în dimensiunea în care în curând omenirea va intra cu totul. Nu vă veți mai simți atrași de a mânca aceste alimente, pur și simplu le veți evita. Iar treptat, acestea vor începe să dispară.
De asemenea, veți începe să învățați cum să vă vindecați fiecare boală din corp, pe măsură ce inteligența corpului interior va crește și va începe să se conecteze cu supraconștiința.
Acest proces va începe cu durere pentru mulți, iar transformarea frecvențelor vă va ajuta să vă aliniați mai bine cu propria structură celulară. Totul va fi interior. Nu veți mai avea nevoie să învățați și să acumulați cunoștințe. Brusc, totul va fi acolo într-o zi și vă veți întreba de unde a venit. Sănătatea se va rezolva de la sine, pe măsură ce vă aliniați cu aceste frecvențe. În următorul secol, oamenii vor trăi mai mult de 150 de ani. Odată ce ADN-ul uman începe să funcționeze la peste 50% din capacitatea sa (acum funcționează undeva la sub 30%), va transforma corpul omenesc. Imunitatea liniară nu poate lupta eficient împotriva invadatorilor, pentru că tot ceea ce este, este apărare. Nivelele multiple de conștiință ne vor permite ca imunitatea celulară să ajungă dincolo de așteptările oamenilor de știință.

    2. Guvernările bazate pe vechea energie vor înceta să mai existe
Conștiința umană va schimba politica pentru totdeauna. Dacă guvernele nu se vor alinia cu noua energie, nu vor mai fi alese sau nu vor mai fi la putere pentru mult timp. Guvernele au avut cel mai important rol în trezirea lumii. Prin nevoia lor constantă de a controla populațiile și fluxul banilor, acestea au persistat în războaie create nu pentru pace, ci pentru profit. Asemenea profituri au ajuns întotdeauna la elitele obscure din spatele acestui gen de guverne și au intrat pe niște tărâmuri cu o cu totul altă vibrație. Și-au făcut treaba foarte bine și a sosit sfărșitul timpului lor.

Oamenii au început să se trezească în fața realității acestei părți întunecate care i-a prostit atâta timp și care și-a jucat rolul atât de bine până acum, încât oamenii au fost convinși că aceste guverne acționau pentru binele lor. Atunci când vechea energie se întâlnește cu cea nouă, va pierde automat și nu neapărat în conflicte fizice, ci în cele emoționale și spirituale. Alianțele se vor schimba. Va veni o zi în care musulmanii și evreii se vor alia pentru a lupta împotriva unui dușman comun. Coreea de Nord și Coreea de Sud se vor uni pentru interesul populațiilor lor. Va fi o mare luptă între lumină și întuneric, iar acesta din urmă va pierde. Iar acest lucru nu este o posibilitate, ci o certitudine.

    3. Tinerele generații poartă cu sine majoritatea înțelepciunii
S-au dus zilele în care oamenii credeau că bătrânii sunt cei care poartă cu sine toată înțelepciunea. Generațiile tinere infirmă acest concept și au dreptate. Copiii care se nasc acum îi vor învăța pe părinții lor lucruri pe care mulți nu și le pot imagina. Aceștia sunt născuți cu o inteligență interioară și o înțelepciune ce poartă cu ele capacitățile sporite ale ADN-lui ăi frecvențe de transmitere ce nu au fost posibile pentru generațiile mai bătrâne. Aceștia sunt unele dintre cele mai vechi suflete ce au călătorit vreodată pe această planetă. Până să împlinească vârsta de 10 ani, ei vor ști cine sunt, de unde au venit în viața anterioară și de ce sunt aici.

Dacă filozofiile, morala și religia părinților va intra în conflict cu propriile lor credințe, aceștia îi vor respinge de la o vârstă fragedă. Acești copii vor căra cu ei o integritate și un scop pentru Pământ ce au fost imposibile pentru generațiile care au menținut vechea energie. Acești copii vor transforma industria divertismentului și orice altă industrie care influențează conștiința umană. Și o vor face cu o asemenea ușurință și atât de diferit de tot ce a fost în generațiile vechi, care vor încerca să păstreze totul așa cum era. Întotdeauna spunem că ei vor schimba lumea, însă în acest caz, până vor atinge vârsta de 15 ani vor și face acest lucru. Da, vor fi atât de înțelepți. Mulți dintre acești copii s-au născut deja și îi veți recunoaște la momentul potrivit. O parte dintre ei s-au născut în timp ce citiți aceste rânduri.

     4. Toleranța
Aceasta reprezintă poate unul dintre cele mai importante elemente care vor transcende pentru aceia dintre voi care doresc să mențină o frecvență mai înaltă. Jucați jocul vechii energii cu zâmbetul pe buze. Nu vă impuneți punctele de vedere în fața celor care nu sunt pregătiți să le accepte. Poate deveni toxic pentru sensibilitățile lor.
Permiteți celorlalți să crească în orice anume au ei nevoia să o facă. Nu există o singură cale către Dumnezeu și nu există judecată acolo. De fapt, există o modalitate extrem de simplă de a ști cât de validă este orice doctrină religioasă. Spune cumva aceasta că există un Dumnezeu care îi judecă pe ceilalți? Spune cumva acea religie că Dumnezeul ei încurajează actele de violență asupra celor ce i se opun? Acela este locul în care găsim adevărul care rezonează sau nu. Un Dumnezeu adevărat nu judecă niciodată! Însă trebuie să le permitem celorlalți să își experimenteze calea. Dacă acest lucru înseamnă să îi lăsăm pe ceilalți să își urmeze intoleranța religiei sale, atunci așa să fie. Asta înseamnă să ai mai multă toleranță cu privire la o perspectivă religioasă sau la orice alt punct de vedere cu care nu te identifici și nu rezonezi.

Trebuie să le permitem celorlalți din jur să își mențină orice sistem de credințe, pentru propria lor creștere, indiferent de cost. Există o cunoaștere a faptului că nu există o cale greșită și că toate adevărurile sunt reale, definite de perspective și tolerate de ființe care apreciază că existăm pe o planetă a liberului-arbitru.
Mai mult decât orice, iubiți-i pe aceia care se află cel mai tare în contrast cu voi. Ei sunt profesori pentru voi, așa cum și voi jucați același rol pentru ei. Însă dacă niciunul dintre voi nu recunoaște acest lucru, atunci totul este în van. Dacă citiți aceste rânduri, știți că v-ați trezit, așa că ridicați-vă și măiestriți ceea ce sunteți, luați-vă puterea și ghidați-i și pe cei care nu sunt capabili să se ghideze singuri. De aceea sunteți aici, iar voi știți asta!

     5. Conștiința galactică și viața extraterestră
Viața extraterestră există, iar în curând, populația Pământului va ști asta. Aceste forme de viață există într-o asemenea abundență, încât nici nu ați putea aprecia întreaga populație a E.T. trăind pe Pământ, iar ele se află peste tot în jurul nostru – în pământ, la suprafața acestuia, în jurul său (o populație mai numeroasă decât cea a oamenilor). Veți învăța să vă conectați cu acest lucru destul de curând, precum și la modul în care conștiința galactică se va integra în societățile noastre. Veți înțelege de ce majoritatea lor doar observă și nu interferează cu viețile noastre. Veți aprecia mai mult propria voastră istorie comunicând cu aceștia și veți accepta, în sfârșit, faptul că interacțiunile voastre cu formele de viață extraterestre se întind de fapt, de-a lungul a mii de ani, cu o bogată istorie în spate. Nu veți mai fi înșelați de cei care au ținut toate aceste lucru secrete pentru întreaga umanitate. Înainte de anul 2020 acest lucru va fi inevitabil și întreaga planetă va ști de existența lor.

     6. Materializarea naturii eterne a ființei
Sunteți nemurire condensată într-un corp fizic despre care decidem că este muritor. Corpul nostru fizic nu trebuie să moară, însă trebuie să acceptăm că în curând, acest lucru se va întâmpla. Există un echilibru al stării de bine care este cert pentru noi toți. Cu toții am împărtășit durere, iar parte din acest proces de integrare este să înțelegem de ce aceasta există. Boala nu este întotdeauna un semn că ceva este în neregulă. Pentru a ne aclimatiza la noile energii, mulți dintre noi am ales să împingem și să trecem mai întâi prin barierele fizice. Am fost condiționați ca în mod natural să ne îmbolnăvim și că trebuie să luăm medicamente pentru a ne vindeca. Dar lucrurile nu stau așa.

Vom cunoaște natura eternă a ființei noastre și ne vom bucura de eliberarea de poveri și de încetarea zbaterilor noastre de a ne apăra împotriva lucrurilor care credem noi că nu au mers bine și pe care trebuie să le corectăm. Aici stă de fapt majoritatea durerii noastre.  Vom învăța să iubim știința că nu trebuie să reparăm nimic pe planetă și că orice și oricine altcineva este exact așa cum trebuie să fie. Vom iubi să știm faptul că formele de guvernare sunt perfecte, că religiile noastre sunt perfecte, că diversitatea credințelor și dorințelor noastre este perfectă și că oricine altcineva este perfect; și nimic nu trebuie schimbat.

Numai și numai atunci toate “corecțiile” și “reparațiile” pe care ego-ul nostru și le dorește se vor materializa, însă noi vom ști, de fapt, că nimic nu trebuie reparat niciodată. Vom renunța la orice rezistență și ne vom menține în echilibru. Nu-i așa că va fi magnific momentul în care umanitatea va putea fi pur și simplu, fără să mai trebuiască să fie altceva?

Noi nu știm ce suntem cu adevărat, cât de magnifici și puternici suntem! Puține ființe au ales să fie pe această Planetă – Pământ – pentru că este unul dintre cele mai complexe și grele jocuri din întregul Univers. Numai Maeștrii pot trăi pe planeta Pământ și fiecare dintre noi este pe cale să afle de ce.
Dragii mei, fiti in pace în acest an și în cei ce vor urma. Haideți să ne unim forțele și să le arătăm celor care se agață cu disperare de putere ce este cu adevărat puterea. Cu noi aici, nu au nicio șansă. Haideți să le arătăm ce poate face iubirea!

Autor: Michael Forrester / Traducere: Alice Dănilă

Sursa Articol: https://burebista2012.blogspot.ro/2017/07/lumea-asa-cum-o-stim-noi-s-schimbat-si.html

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Lumea așa cum o știm noi s-a schimbat și nu mai există cale de întoarcere – 6 predicții”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s