Tot Ceea ce Sunteți VOI

Tot Ceea ce Simțiți este Viu

c133b0a424463980fcaa3ec2c0b068da.jpgRaphael Awen
26 Iulie 2017

Tot ceea ce simțiți este viu.

Sentimentele “negative“ de durere sau de tristețe sau de dor nu “neagă“ nimic. Ele fac parte din cel mai adevărat lucru despre voi.

Dacă ceva ar putea fi văzut ca o energie “anulată“ în corpul emoțional, ar fi refuzul de a vă simți de fapt voi înșivă și ceea ce se întâmplă pentru voi. Decuplați de la senzația de nevoie sau de la a avea spațiu să simțiți o pierdere, sunteți lăsați deconectați de la persoana voastră și de la tot ceea ce sunteți.

Acest “tot ceea ce sunteți“ este un portal adevărat mai profund decât vreți. Este, de asemenea, un mister care nu poate fi explicat, cuantificat sau rezolvat, dar în schimb poate fi predat, se poate trăi în el, cu curiozitate și respect.

În cazul în care doriți o schimbare, ați fi dispus să simțiți această dorință la fel de profund cum puteți să o faceți în prezent? Ați fi în ton cu sentimentul de disperare de a nu realiza acea dorința și apoi a vedea unde duce acest lucru?

Ar putea fi alegeri care nu au fost evidente înainte care sunt pasi spre alegeri mai mari, împreună cu un curaj nou de a acționa ciudat, curaj care nu a fost acolo înainte. Ar putea fi un bine deschis al iubirii de sine ce țâșnește din conștientizarea faptului că ajungeți să simțiți tot ce este de simțit. Trebuie să fiți pe deplin umani într-un mod tot mai extins. Ar putea fi experiența ciudată și copleșitoare de a vedea un univers al realității în frumusețea unei păpădii, în curajul și super inteligența ei, dar fără un medicament/ fără un tip de halucinație de deschidere mediată.

Trebuie să vă îndrăgostiți de voi înșivă în moduri care vă deschid spre uimire și curiozitate și spre iubire pentru alții.

Trebuie să aveți și darul curiozității altora despre voi, pentru că trăiți în aceeași curiozitate pentru voi și pentru fiecare parte a ființei voastre.

Trebuie să anulați răspunsurile suficient de mult timp pentru a re-deschide întrebări reciproce și vulnerabilități profunde pe care noi toți le împărtășim.

Raphael Awen

https://soulfullheartblog.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s