Energiile de Ascensiune din August

Energiile de Ascensiune din August – Aprinderea Sufletului Vostru

divine.jpgJamye Price
27 Iulie 2017

Revizuirea Lunii Iulie

Luna Iulie a avut focusul pe Integrarea Timpului. Este parte din acest An al Suveranității Întrupate pe măsură ce intrăm într-o nouă spirală a întrupării  ce ajută Ascensiunea umanității în specii mult mai conștiente și conectate.

Înțelegerea puterii voastre legate de timp înseamnă stăpânirea expresiei celei de a patra dimensiuni (parte din densitatea a patra).

Areon, Consiliul Timpului Lyran, spune că timpul ne răspunde și nouă și prin noi. Există legi fizice și părți ale legilor care ne afectează pe noi. Legile fizice sunt ceea ce noi vedem ca și efect “invariabil” al timpului. De exemplu ore/ zile/ anotimpuri – efectul mișcării în jurul soarelui. Tărâmul vostru subtil este tărâmul vostru interior. Legătura voastră subtilă – felul în care vă conectați direct cu tărâmul subtil – sunt gândurile și emoțiile voastre. Legătura voastră subtilă răspunde și interacționează cu câmpul vieții, creând viitorul în mod invizibil. Pentru că este invizibil, este variabil, dar nu poate fi controlat și manipulat ca și tărâmul formei.

Momentul vostru prezent are trecutul și viitorul în el, deci fiind complet prezent și împuternicit face să curgă puternic energia voastră în prezentul vostru. Lucruri precum frica, drama și haosul pot scoate unul dintre ele din puterea lor și din momentul prezent. Aceasta este diferența dintre a fi treaz și a fi adormit, împuternicit sau nu. Când vă ancorați în prezentul vostru, sunteți capabili de a vă conecta mult mai conștient și clar cu legătura voastră subtilă.

Munca adevărată este mereu munca voastră interioară. Este ceea ce determină cum să folosiți și să răspundeți la experiențele exterioare cum ar fi eclipse, descărcări, portaluri …

Și noi avem ceva venind. Este timpul de a naviga!

ENERGIILE lui  AUGUST

Luna August este un timp puternic în fiecare an pe măsură ce energia Leului strălucește pe noi într-o nouă etapă de foc. Sper că aveți cu toții un Leu în viața voastră, pe care îl iubiți. Ei sunt magici. Cei mai mulți. Ca și toate semnele. Avem ceva cu adevărat minunat în astrologie în aceste vremuri, cu Luna neagră în Leu, o serie de eclipse ce traversează USA.

Energiile de Ascensiune ce mi s-au arătat ca o lumină ce se zărește deasupra întregului pământ și care-l ating din loc în loc pentru un moment, colectează momente cu alte lumini, se separă, colectează un nou moment. În timpul viziunii am auzit, “Aprinde-ți Sufletul.” Este vremea unui focus puternic pe energia voastră a ceea ce vreți să creați în viitorul vostru.

Areon a recomandat insistent de o vreme să “aduceți energia VOASTRĂ în lume.” Voi sunteți Viața, voi aveți scânteia puternică a creației în interior. Folosiți focusul vostru să vă rugați pentru viitorul umanității, aveți un vot! Din dorințele voastre, acțiunile voastre vor fi inspirate pe măsură ce participați cu momentele voastre din claritatea a ceea ce vreți.

August amplifică acest lucru.

Sprijinul Animalelor

Când am filmat energiile lui Augut, am avut două mesaje de la animale. Prima a fost libelula. Tot timpul  a zburat în jur și pe deasupra unde am filmat. Mesajul libelulei este “Puterea Luminii.” “Folosiți imaginația creativă ca o forță din interiorul vieții voastre. Libelula aduce strălucirea transformării și minunea noii viziuni colorate.”

Când am terminat cu ultimul cuvânt din video, am auzit un sunet strident. Era un șoim. Șoimul nu a cârâit în mod continuu (doar când sunt tineri) așa că  afost ceva special să îl aud. Mesajul șoimului este “Putere Vizionară și Pază.” “El deține cheile  celor mai înalte nivele de conștiință. El ne trezește viziunea și ne inspiră la scopul unei vieți creative.”

Wow! Ce mesaj perfect din împărăția animalelor! Ambele mesaje sunt preluate din Animalele Vorbesc de Ted Andrews.

Cei “blânzi moștenesc Pământul” (cei suficient de puternici în interior pentru a opera mai degrabă din compasiune și echilibru decât din dominația datorită fricii) începe în acest mod. Cei miloși își strigă Iubirea tăcută în alții. Ei participă în structurile care sunt dezechilibrate într-un mod conștiincios și echilibrat și le schimbă din interior, tot cu puternicul focus al Iubirii. Aprinde-ți sufletul vostru în luna August!

Aprinderea Eclipselor din August

Eclipsele ne oferă o resetare a energiei. Ele sunt puncte puternice de focus a două energii puternice pentru noi, soarele și luna. Cele două contrarii care ne conduc prin zi și noapte astfel că ne conectăm cu interiorul și exteriorul, onorează întreaga generozitate a motorului dual al vieții pe care o creăm. Eclipsele apar în perechi de semne opuse. Eclipsa lunară din 7 August este în Vărsător. Eclipsa de soare din 21 August este în semnul Leu.

Mi s-au arătat două aspecte ale eclipsei pentru a le împărtăși. Ea taie USA în două, cu o diagonală. Separarea este tărâmul în planul fizic. Este un  fapt al experimentării acestei realități, deși e numai o parte a poveștii. Separarea servește evoluției pe măsură ce îi dă o nouă perspectivă. Dintr-o nouă perspectivă, aveți opțiunea unei noi alegeri. Areon ne spune de la mijlocul lui 2016 că începem să vedem tot mai multă polarizare între oameni. Nu este un brand nou, dar aș spune că vedem tot mai mult din ea. Uneori lucrurile trebuie să devină cu adevărat clare și inconfortabile pentru oameni pentru a se schimba. (Când oferiți atenție cheilor subtile ale vieții, nu aveți nevoie mereu de a învăța din extreme clare).

(…)“Inăuntru cu noul, afară cu vechiul.” Construiți viitorul, învățați din trecut. Lucrătorule în lumină, ce fel de viitor vrei să vezi pentru umanitate? Tot ce este viu să fie onorat în mod egal? Nu vă îngrijorați cum și când, doar focusați-vă pe el! Cum și când va apărea în inima și mintea voastră și vă vor inspira în creație.

Vedeți un reper imens? Întâi este nevoie de acceptarea noului. Nu este lucrul pentru care am lucrat pe măsură ce învățăm să ne folosim în mod pozitiv gândurile și emoțiile? Da, desigur, uneori apare mai întâi vechiul în lumea fizică. Chiar dacă începe cu o dorință. Noi ne recunoaștem dorința pentru pace, iubire și fluxul abundent pentru Tot ce este Viață, apoi o reajustăm pentru a o crea – renunțând la credințe, obișnuințe, lucruri fizice care ne-au ținut în urmă de la toate acestea.

Acceptarea noului. Este în voi. Îl trăiți, îl respirați în lumea voastră. Fiți acesta. Reînnoți focusul vostru pe ceea ce vreți ca să creați. Începeți din interior. Noi avem mai mult suport pentru acest lucru decât pare. Transmisiunea Limbajului Luminii m-a surprins cu acest lucru. Aprindeți Sufletul VOSTRU în luna August. Petreceți timp în fiecare dimineață pentru a vă concentra pe ceea ce doriți pentru viitorul vostru și al umanității. Este timpul vostru, Lucrători în Lumină. Fiți prezenți și dăruiți viitorul cu Iubirea voastră.

Acestea sunt vremurile pentru care ne-am pregătit. Vremuri puternice cu adevărat.

https://jamyeprice.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Energiile de Ascensiune din August”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s