Raiul VOSTRU este în Interior

Raiul Vostru este în Interior: Mesaj din Lemuria

548006cdabfd159c63f9ce2caad31252Jelelle Awen
28 Iulie 2017

“Raiul vostru este în interior. Al meu este aici, în acest moment, în inima mea, în trupul meu, în sufletul meu. Pot să-l împărtășesc cu voi și așa cum fac eu, noi suntem împreună raiul și îl creăm ca și experiența noastră de viață împreună.

Viața nu creează experiența ci mai degrabă voi creați experiența de viață. Nu este minunat acest lucru la care puteți apela pentru a deveni acum mai mult? Este ușor să uitați acest lucru în lumea în care locuiți, că voi alegeți să experimentați semnale neclare în interiorul raiului interior, astfel că vă concentrați pe exteriorul vostru.

Pe măsură ce vă întoarceți în frecvența Raiului interior, vă confruntați cu raiul în exterior. Cele două vibrează mai degrabă în unitate decât în ​​disonanță. Acesta este modul natural … animalele trăiesc și știu acest lucru și puteți învăța de la ele în acest sens. Delfinii călătoresc pe valuri și apele îi duc cu ele … Ei sunt în sincronizare, iar apa “nu le face nimic“ decât să fie cu ei în sinergie și flux.

Sunteți ca delfinul mai mult decât realizați și vă dați seama uneori și în conștiința voastră “unul cu celălalt“ puteți deveni mai mult ca un grup de delfini care înoată împreună … fără cuvinte, fără certuri, împreună în armonie pe măsură ce alunecați în apele vieții și comunității.

Raiul vostru este în interior. Căutați-l acolo și îl veți găsi, descoperi și niciodată nu îl puteți “pierde”. Împărtășiți acest rai din interior și alții vi se vor alătura pe măsură ce și ei își găsesc raiul lor interior”.

Acesta este un mesaj din Lemuria … Mu … Preaiubita Mamă Pământ… a fi acolo se simte ca cea mai minunată vacanță tropicală. Accesul la Mu este disponibil în momentul Acum, deoarece nu este o “civilizație veche“ ci mai degrabă o anumită frecvență de vibrație, care este accesibilă în prezent. Mergând acolo ar putea fi o parte a călătoriei de a simți raiul vostru interior. Adresați-vă ghizilor să “vă ducă acolo“, în timpul meditației și vedeți ceea ce simțiți și ce descoperiți.

Există atât de multă încredere în oamenii Lemuriei …… așa cum “știu“ că acea lume a lor așa cum o știu este pe o linie temporală care se prăbușește. Conectarea cu aspectul meu Mu aspect numit Rae-Na (femeie înțeleaptă pentru poporul ei), sunt îmbibată cu frecvențele acestei încrederi … doar relaxarea completă în necunoscut, chiar dacă aduce moartea necesară.

Mu ne oferă un șablon pentru o civilizație care este în tranziție profundă și cum să i se răspundă cu iubire și încredere. Rae-Na mi-a oferit și faptul că ei creează mari orașe subterane unde să se “meargă“ atunci când lumea se prăbușește la suprafață. Acesta este răspunsul lor alchimic la schimbare … și totul vine împreună pentru a “face“ acest lucru.

Cred că există un tipar minunat aici pentru noi în acest veac acum că navigăm în același tip de viață potențială cu tranziții de la 3D la 5D cu prăbușirea potențială sau cel puțin cu schimbări dramatice în infrastructurile noastre industriale. Se pare că acesta este motivul pentru care Lemuria se apropie mult mai puternic acum și de ce voalurile se subțiază în sentimentul nostru visceral de a exista în “acum“ și nu în trecut.

Această muzică mă ajută să mă conectez cu energia lui Mu precum … și cu frumoasa muzică a lui Mu și cu “locația“, care pare a arăta la fel de bine:

https://youtu.be/B5AsinVIOTk?list=PLYwFNfjiOd7Ojwi-fjCHxemjuLhVoy-v1

Jelelle Awen

https://soulfullheartblog.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Photo credit: Pinterest
Traducere: Manuela

Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s