Discurile Solare și fuziunea alchimică

lumina

În ultimele zile, schimbările în conștiință au fost masive. Mi s-a arătat că în planurile interioare are loc un fel de fuziune alchimică, în care vechile credințe, programări, vechii Adam și Eva sunt transmutați de Focurile Divine într-o stare diferită de deschidere – reprogramare evoluționară. În decembrie 2015, când am deschis imensa Poartă Stelară din Antarctica, am fost dusă la Piramidele de cristal de acolo, precum și la un Disc Solar. Anul trecut în Franța, am deschis o Poartă Stelară similară cu Discuri Solare lângă Paris. În ultimele zile a fost eliberată din energia conținută în formele energetice Discuri Solare. Ele funcționează ca niște biblioteci și lucrează cu memoria celulară, cu emisferele cerebrale, iar apoi descarcă informația direct în Mintea Superioară.
Cu fiecare activare, are loc un proces pe care îl pot descrie ca niște rotițe în chakra minții interioare, invizibilă ochiului uman, dar existentă între emisferele cerebrale. Pe măsură ce informația din discuri este descărcată, aceste rotițe încep să se rotească și asimilează la o viteză incredibilă acea informație.
Aceste descărcări sunt filtrate apoi prin Mintea Superioară, în băncile de memorie celulară, care reactivează băncile de memorie latente, precum și abilitățile nefolosite de miliarde de ani.
Discurile Solare conectează direct la Cel de-al 7-lea Soare Central al Iluminării. Acest proces va escalada în perioada de 144 de ani de reprogramare, reactualizând totul, iar Noii Oameni Solari Adam Kadmon vor lua naștere, căci ei au fost Oamenii Solari originari (Mai multe detalii se regăsesc în cartea „De ce m-am născut în Africa”).

Judith Kusel

Sursă

Traducere: Dayanara

Sursa Articol: https://dayanara2016.wordpress.com/2017/08/09/discurile-solare-si-fuziunea-alchimica/

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s